Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот scooool » 12 юли 2023 19:11

rane написа:
Киро Пора написа:Кога е удобно да "се тръгне срещу клуба", каквото и да значи това? Аз в декларацията чета, че са против мажоритарния "собственик".

Ти правилно четеш, но тънката червена линия, която "Ил. Раевата приказка" прокарва гласи, че са тръгнали срещу клуба. Съответно някои от последователите на тази "синя" приказка това виждат и това повтарят.
Интересно какви ли сме според тях тези, които сме против СЗдружението, срещу мъжа на Раева и десятъка на милото и ко и ги бойкотираме финансово?
Ясно е, че семейстовото на И. Раева не е доволно, защото приходите на клуба намаляват, съответно десятъка на техния работодател също намалява и в един момент може да им се наложи един по един да ги "отбият от цицата".

Още смях...и викаш да бойкотираме точно сега!!!! Дори и да вземат десятък, дават достатъчно моя отбор да няма тире....не е идеално, но съм голям човек и приемам реалността! Дръжте си опорките или вадене парите прозрачно и чисто! Аз пръв ще ви подкрепя.Само Левски.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 юли 2023 19:14

mikata написа:Безвремие в „Левски“

https://trud.bg/bezvremie-v-levski/

Прекрасна статия.

Протеста на СЗ няма какво да го коментирам. Колкото по рано си тръгнат от стадиона толкова по-бързо ще се върне истинската футболна маса.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2023 20:08

Северномакедонският Шкупи изпрати официално искане от УЕФА да отложи първия двубой от първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Хегелман, съобщиха от клуба. Победителят от двойката ще се изправи срещу Левски във втория кръг.

Причината за това е, че един от основните футболисти на северномакедонския тим – Уалид Хамиди, не е получил виза да отпътува за Литва, където ще се играе първата среща.

От Шкупи определиха Хамиди за най-важния си играч, като съобщиха, че са помолили за съдействие Литовската футболна федерация, както и УЕФА, но все още не са получили отговор по въпроса.

„Обръщаме се към властите с призив: Редно ли е да се оставите един клуб сам за такъв период от време? В резултат на това всеки успех в Европа е успех на Република Северна Македония. Не можем да разберем защо на един футболист не се дава виза, за да отиде на футболен мач“, се казва в изявлението на Шкупи.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2023 20:24

Kotooshu написа:
Сдружение „Левски на Левскарите“ и „Националният клуб на привържениците на Левски“ (НКП) свалят официално доверието си от мажоритарния акционер на „ПФК Левски“ АД Наско Сираков, което му гласуваха като пазител на акциите на Клуба през 2020 г.

СЗдружението не е съществувало през 2020г, така , че поне си признават, че НКП и СЗружение си е - НКПСЗ, демек СЗ сваля доверието от Сираков, "доверие" което никога не е имало, евала на УЛ за меморандума.

Милко Калайджиев щял да им води протеста.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юли 2023 20:42

Това било по новините :shock: :? :shock:
Изображение

Някой може ли да ми обясни как и по какъв начин този представлява левскарите, благодаря.
Каквито и пари да съм дал през годините са въпреки тези самозванци и онези парашутисти .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2023 21:02

Общо взето копираха едни, на които се смееха преди една година.

Сираков уж направи клуба семеен бизнес, а пък после се казва, че го е подарил на спосора. Последно? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юли 2023 21:05

Kotooshu написа:Това било по новините :shock: :? :shock:
Изображение

Някой може ли да ми обясни как и по какъв начин този представлява левскарите, благодаря.
Каквито и пари да съм дал през годините са въпреки тези самозванци и онези парашутисти .

Със сигурност не съм го пратил да ме преставлява мен. Тия боклуци да не си приписват тези 10 млн. приходи на тях. Това е благодарение на работата на Стоилов, който Сираков върна, Ивков и Палмите. Когато техния директор Минев движеше маркетинга в клубната каса не влизаше нищо.
Абсолютни боклуци са от Сдружението СЗ. Ако има някаква фенска организация, която остана чиста през годините това са Сини сърца и Синя Зона Б 18.
Боклуците на хранилка най-добре да се разкарат от Сектор Б и от Герена.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 юли 2023 21:12

scooool написа:
Още смях...и викаш да бойкотираме точно сега!!!! Дори и да вземат десятък, дават достатъчно моя отбор да няма тире....не е идеално, но съм голям човек и приемам реалността! Дръжте си опорките или вадене парите прозрачно и чисто! Аз пръв ще ви подкрепя.Само Левски.

А кога да бойкотираме? Когато подпишат нов договор за още 5 години, но този път да прибират примерно ... 20 или ... 30% от приходите? И никой да не знае за това, защото всичко е скрито-покрито в клуба от служители и собственик на заплата към тях.
САМО ЛЕВСКИ!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юли 2023 21:17

bilyaletdinov написа:
Kotooshu написа:Това било по новините :shock: :? :shock:
Изображение

Със сигурност не съм го пратил да ме преставлява мен. Тия боклуци да не си приписват тези 10 млн. приходи на тях. Това е благодарение на работата на Стоилов, който Сираков върна, Ивков и Палмите. Когато техния директор Минев движеше маркетинга в клубната каса не влизаше нищо.
Абсолютни боклуци са от Сдружението СЗ. Ако има някаква фенска организация, която остана чиста през годините това са Сини сърца и Синя Зона Б 18.
Боклуците на хранилка най-добре да се разкарат от Сектор Б и от Герена.

Между другото Пламен Петров, за година и нещо, направи 100 пъти повече от всички взети заедно... ама и него го хулиха и обиждаха, нападаха го, че им е откраднал "идеите".
Андрей Аспарухов чрез негова инициатива за няколко месеца се събраха същата или по голяма сума от една от патериците на СЗ за 10 години.

п.п. Стьопича го питаха как и по какъв начин ще спасите Левски ... ъъъъъ, не знаел човека :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 12 юли 2023 21:18

1914.1902 написа:Общо взето копираха едни, на които се смееха преди една година.

Сираков уж направи клуба семеен бизнес, а пък после се казва, че го е подарил на спосора. Последно? :lol: :lol: :lol:

Последно? Твърдят с Мъри, че са запазили добрите си взаимоотношения. Тогава дарява 43,3% от акциите на Мъри и двамата решават как се управлява клубът.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”