Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Левски: Всичко около клуба
Абе аз се чудех преди защо във всеки град сме най-мразените от феновете на другите отбори, а то като чета токсичните мнения тука ( сигурно и във фейсбука е така ) напълно вече ги разбирам противниковите фенове за тая омраза към нас. Напълно си заслужаваме състоянието на клуба, че и тая купа миналата година ни беше много.
metodito написа:Аз пък мисля, че именно благодарение на децата надиграхме Лудогорец, а не въпреки тях. Просто в края на мача трябваше да пусне двамата бразилци, за да ги доубием. Вратарят им почна да прави изпълнения в стил Гошо Петков в края, понеже видя накъде отиват нещата.
За мен въпросът е защо не излезе и с децата следващия мач. Защото е явно, че хъса им за себедоказване е в пъти по-голям от някои т.нар. титуляри.
От морална гледна точка трябваше да излезем с децата и следващия мач. От друга гледна точка обаче, вероятността децата да отнесат някоя петица или шестица от Тирето не изглеждаше никак малка. Тирейци играят силов футбол, не оставят празни пространства и не дават на съперника да играе свободно с топката за разлика от Лудогорец. Накъсват играта постоянно с нарушения. Децата едва ли щяха да имат възможност да покажат същото от предния мач. Директно щяха да бъдат смачкани физически.
Да не играем с децата и в този мач го отчитам като едно от малкото правилни решения на Топизаков
А, защо титулярите изглеждаха изморени и жалки срещу Тирето, това дори Топузаков не успя да обясни!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Аз пък мисля, че именно благодарение на децата надиграхме Лудогорец, а не въпреки тях. Просто в края на мача трябваше да пусне двамата бразилци, за да ги доубием. Вратарят им почна да прави изпълнения в стил Гошо Петков в края, понеже видя накъде отиват нещата.
За мен въпросът е защо не излезе и с децата следващия мач. Защото е явно, че хъса им за себедоказване е в пъти по-голям от някои т.нар. титуляри.
От морална гледна точка трябваше да излезем с децата и следващия мач. От друга гледна точка обаче, вероятността децата да отнесат някоя петица или шестица от Тирето не изглеждаше никак малка. Тирейци играят силов футбол, не оставят празни пространства и не дават на съперника да играе свободно с топката за разлика от Лудогорец. Накъсват играта постоянно с нарушения. Децата едва ли щяха да имат възможност да покажат същото от предния мач. Директно щяха да бъдат смачкани физически.
Да не играем с децата и в този мач го отчитам като едно от малкото правилни решения на Топизаков
А, защо титулярите изглеждаха изморени и жалки срещу Тирето, това дори Топузаков не успя да обясни!
Мъри не прави никакви ротации. Нормално да изглеждат гроги в последния мач на сезона. Макар че уж са професионалисти...
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/na-kar ... 21353.html
След подобни заглавия, човек се пита - наистина ли този клуб е финансово катастрофирал ?
След подобни заглавия, човек се пита - наистина ли този клуб е финансово катастрофирал ?
Собственикът на Левски Наско Сираков и халфът Георги Миланов, отрекоха пред dsport, че към четвъртък сутрин футболистът отново е играч на Левски. Такива информации се появиха в публичното пространство в последните часове.
Миланов и категоричен,че в България ще играе само за Левски, но пред него има и оферта от чуждестранен отбор.
Сираков не пожела да влиза в подробности дали е разговарял с Миланов, но заяви, че информациите за завръщане на Миланов, към този момент, не отговарят на истината.
Ако Миланов избере офертата на Левски, то той веднага ще се присъедини към отбора на лагера му в Правец.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Малко е един милион,аз давам три най малко.......................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
teerr написа:Малко е един милион,аз давам три най малко.......................
Един милион за читав нападател на 21 г. (ако е читав) са си нищо работа. Сега, че ние сме на тоя хал е друг въпрос.
Някой да знае нещо какво е положението на Билал Бари. Върнал се в лагера, започнал самостоятелна подготовка и дотам. Нали щеше да се оперира отново и да отсъства още дълго време? Пълна мъгла....
Blue_Blood84 написа:Абе аз се чудех преди защо във всеки град сме най-мразените от феновете на другите отбори.....
Това НЕ Е ВЯРНО!
metodito написа:Мъри не прави никакви ротации. Нормално да изглеждат гроги в последния мач на сезона. Макар че уж са професионалисти...
Изобщо не е нормално. Все пак играят през повечето време по един мач седмично. В такъв случай трябваше да са гроги и срещу Арда, но не бяха.
R.I.P.