Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2023 17:30

koisa написа:
1914.1902 написа:Трябва да повярваме, защото ти си го казал ли? Не може да бъде доказано по никакъв начин, както и че Мъри е щял да бъде трети, за което ни пишеше, че е било на 99% сигурно.

Няма нужда да ми вярваш точно пък ти. Все пак не съм Семейната приказка, Тити, Милото, Боримиров и т.н на които очевидно имаш пълно доверие и често повтаряш същите глупости написани или казани от тях. :)
Мъри не изтърпя двама, които извън работното си време ходят и играят хазарт. Не изтърпя Блажевич да му се прави на интересен. Но видиш ли щял да изтърпи в Дубай играчите му да ходят по жени или да си водят такива. :lol:
И да, продължавам да си държа на мнението, че с Мъри вместо Топчо щяхме да завършим трети. Нямаше да излизаме с деца срещу Лудогорец и нямаше да изглеждаме жалки срещу Тирето. За последните две съм не 99%, а 100% сигурен!

Сериозно ли написа това, че вярвам на страница, която даже не съм харесал във фейсбук и не чета какво се пише в нея, а също така казваш, че вярвам на Тити и Боримиров?! За Боримиров написах, че говори празни приказки за първо място като един треньор преди една година, а Тити дълго вреше беше приятелче с едни платени момчета, които не харесвам изобщо. Не знам как си ги съчиняваш тези неща. Даже много се изкефих като Мъри му каза да си плати едни пари, ако си спомняш, ако не си - значи си четеш избирателно и не е коректно спрямо другите потребители.

Нито аз мога да кажа дали играчите са били с жени, нито ти може да докажеш, че не са. Абсурдно е да спорим на подобна тема. Няма как да докажеш, че Мъри щеше да победи отбори, които не успя да надвие по време на редовния сезон, за да успее да завърши трети. Показателите не бяха в негова полза, за да правиш такова твърдение. :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2023 18:41

Аз пък мисля, че именно благодарение на децата надиграхме Лудогорец, а не въпреки тях. Просто в края на мача трябваше да пусне двамата бразилци, за да ги доубием. Вратарят им почна да прави изпълнения в стил Гошо Петков в края, понеже видя накъде отиват нещата.
За мен въпросът е защо не излезе и с децата следващия мач. Защото е явно, че хъса им за себедоказване е в пъти по-голям от някои т.нар. титуляри.
Последна промяна от metodito на 05 юли 2023 18:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2023 18:43

Илия Груев даде специално интервю в ефира на Дарик радио, в което коментира и назначението на новия старши треньор на Левски – Николай Костов. Той призова феновете на „сините“ да проявят търпение към новия наставник и допълни, че резултатите няма как да дойдат „от днес за утре“.

„С него се засякохме една година в Левски, а след това съм го виждал твърде рядко. Когато бях треньор на Дуигсбург се засякохме в Турция, той през това време беше с украинския си тим“, започна Груев.

„Не е важно каква му е била кариерата. На този човек ръководството на Левски му е гласувало доверие, а феновете започнаха да недоволстват преди да е изиграл и един мач. Ако един треньор работи добре, няма начин този отбор и този треньор да функционира добре. Важно е от страната на ръководството да прецени дали треньор работи добре с футболистите, но в България ние нямаме търпение. Няма как да има резултати от днес за утре“, каза още Илия Груев-старши.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2023 18:51

Като спомена Груев би било мечта, ако може да вземем под наем момчето му за дефанзивен халф под наем. Впечатли ме истински в мачовете му за България. Поливалентен дефанизвен футболист с огромно КПД.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2023 18:56

И на мен ми се иска, но в интервюто днес беше казано следното:

Илия Груев-старши отхвърли спекулациите, че неговият син ще напусне Вердер Бремен през настоящия трансферен прозорец. Той разкри това в ексклузивното си интервю в Спортното шоу на Дарик радио.

„Като баща много ме радва, че вече казват „видяхме Илия Груев и сина му“. Аз никога не съм се притеснявал, че винаги е много хубаво децата да надминат родителите си. Всеки би се радвал на такова нещо. За мен е огромно удоволствие да споменават името на сина ми“, заяви Илия Груев-старши.

„Бъдещото на моят син е много добро. Игра в 31 мача за Вердер Бремен в Бундеслигата и мисля, че това е страхотно. Успя да си вдигне цената трикратно и беше титуляр за националния отбор. Той е ценен в Бремен. Той миналата година подписа дългосрочен договор с Вердер. За спекулациите, свързващи го с Белгия специално аз имам някаква версия, защото отборът, за който е спряган, треньор е бивш треньор на Илия. На този етап това, което знам е, че Вердер Бремен планира Илия Груев като основна част от клуба“, разкри още Илия Груев-старши.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2023 20:39

Мда, нормално. Е, поне ще си ни радва още много години с фланелката на България. Освен, ако не го забравят...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 05 юли 2023 20:47

Отвратителна е тази липса на информация.
Това е достатъчна причина да се отвратя от сегашното ръководство.
Бари го прегледаха в понеделник,сега сме сряда ,върнал се е в отбора,а никой,НИКОЙ не казва какво е станало.
Що за Тъпири?Сиракооов????
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юли 2023 21:38

Вълчан написа:Костов е правилният човек. Дайте му време за да покаже , че доста хора бъркат. Все пак той наследява отбор които реално е за 4-5то място. Като му вземат скоро 2ма основни какво да се очаква.

Аз нямам наблюдения някой да го е емвал. И приятели и познати и в социалните ми мрежи отношението е повече положително , клонящо към равнодушно от колкото отрицателно.
Първите 3 отбора така сериозно развързаха кесиите , че ми се струва химера да постигнем нещо повече от сезона който свърши.
Дори в него плюс е рекордната серия без победа на Мъри , защото ще е малко лицемерно някой да му скочи преди да минат поне един такъв брой срещи.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 05 юли 2023 21:58

vlong написа:Отвратителна е тази липса на информация.
Това е достатъчна причина да се отвратя от сегашното ръководство.
Бари го прегледаха в понеделник,сега сме сряда ,върнал се е в отбора,а никой,НИКОЙ не казва какво е станало.
Що за Тъпири?Сиракооов????

Напрягаш се излишно, имаше си информация, преди 5 дена
https://dsport.bg/bari-ste-pretarpi-vto ... 23299.html

Накратко, този май приключи със спорта
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2023 22:20

Утре вестниците - Левски си върна Миланов.

Дано бъде обявено и официално.

Върни се в “Левски”