koisa написа:1914.1902 написа:Трябва да повярваме, защото ти си го казал ли? Не може да бъде доказано по никакъв начин, както и че Мъри е щял да бъде трети, за което ни пишеше, че е било на 99% сигурно.
Няма нужда да ми вярваш точно пък ти. Все пак не съм Семейната приказка, Тити, Милото, Боримиров и т.н на които очевидно имаш пълно доверие и често повтаряш същите глупости написани или казани от тях.![]()
Мъри не изтърпя двама, които извън работното си време ходят и играят хазарт. Не изтърпя Блажевич да му се прави на интересен. Но видиш ли щял да изтърпи в Дубай играчите му да ходят по жени или да си водят такива.![]()
И да, продължавам да си държа на мнението, че с Мъри вместо Топчо щяхме да завършим трети. Нямаше да излизаме с деца срещу Лудогорец и нямаше да изглеждаме жалки срещу Тирето. За последните две съм не 99%, а 100% сигурен!
Сериозно ли написа това, че вярвам на страница, която даже не съм харесал във фейсбук и не чета какво се пише в нея, а също така казваш, че вярвам на Тити и Боримиров?! За Боримиров написах, че говори празни приказки за първо място като един треньор преди една година, а Тити дълго вреше беше приятелче с едни платени момчета, които не харесвам изобщо. Не знам как си ги съчиняваш тези неща. Даже много се изкефих като Мъри му каза да си плати едни пари, ако си спомняш, ако не си - значи си четеш избирателно и не е коректно спрямо другите потребители.
Нито аз мога да кажа дали играчите са били с жени, нито ти може да докажеш, че не са. Абсурдно е да спорим на подобна тема. Няма как да докажеш, че Мъри щеше да победи отбори, които не успя да надвие по време на редовния сезон, за да успее да завърши трети. Показателите не бяха в негова полза, за да правиш такова твърдение.