Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 17:21

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:ще си позволя да се самоцитирам, моето мнение към г-н. Иво от преди година и нещо, още тогава трябваше да го изхвърлят:

Мнениеот Kotooshu » 31 май 2022 17:42

То не му е тук мястото, но още съм му бесен на Ивков, за това че е отебал НАП.
Ясно, че крехката ни лодка е с много пробойни, и господата Хубчев и Мохамед, хич не ни помагат да си стъпим на краката, а и онези "сини сърца" 4-5 човека където не искаха да се правят разсрочени плащания и кой ли още не.
Та не можеш поне да не се срещнеш със спецов или ония немигация асен василев да предоговорите задълженията и най-вече да се намали месечната вноска, с това пренебрежение вървим по стъпките на цска!

Само една вметка. По времето на Иво Ивков Левски НЯМАШЕ запор , ИМАШЕ лиценз без условие и мониторинг и при продаждата на Кордоба и Краев на 95% пак щяхме да сме 4ти , но НАП щеше да е наполовина.

То бива-бива гьонсуратлък, ама това вече надхвърля границите на допустимото. Ама вЕрно ли Ивков е уволнен на 7 април, запорът на Левски е наложен на 21 април и г-н Иво няма нищо общо с това. Той не е бил там във времето, в което явно не се е правило достатъчно, че да се стигне до налагането на запора? Ай сиктир...

Левски има колосални дългове от много преди назначението на Ивков - Факт! Левски е спрял да обслужда редовно от преди назначението на Ивков - Факт! Сред представляващите Левски на последните срещи в НАП Ивков не присъства за сметка на Димитров от Палмите - Факт! Запора идва след освобождаването на Ивков - Факт!
Факт! Факт! Факт! и Факт!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 17:27

Хубчевци и Насирута теглиха ли ни ножа? Не.
НАП тегли ли ни ножа? Не.
Някой може ли да каже със сигурност дали при друг сценарий Хубчевци и Насирута щяха да ни теглят ножа? Не.
Но вероятно щяха.
:arrow: Ивков си е свършил работата към онзи момент.
А кой, какво и как е предпочитал да се погасява е ала-бала... Същата работа е кой кого предпочита вдясно - Петков или Роналдов. Решава треньорът и точка.
И като стана дума за Ивков, излязоха ли резултатите от одита ли, инспекцията ли, какво щеше да му прави там припока, не помня вече?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 17:28

По времето на г-н. Иво, за миналата година сме вдигнали разходите на ФРЗ с над милион, на ръба на фалита ... официални документи, тук няма мърдане .... в ГФО-то ни за 2022г.

Клубът увеличава с близо милион заплатите на служителите си – от 6 308 000 на 7 320 000 лв. Тук не са включени голяма част от възнагражденията на изпълнителния директор и членовете на УС и НС, които най-вероятно се водят на щат във фирми на основния спонсор и се плащат от него.

кОр за НАП ???
Заплатка от палмичките, удрииии Иво , удри Ганев
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 17:30

Почти милион отгоре, какво толкова работят в ПФК Левски за такива пари? Даже правилата на УЕФА не знаят. :roll:

На Мъри заплатите влизат ли в това число? Деградация за Купата от спечелване до отпадане на осминафинал, а в първенството едно и също четвърто място и пак четвърто.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 17:49

Тук не са включени голяма част от възнагражденията на изпълнителния директор и членовете на УС и НС, които най-вероятно се водят на щат във фирми на основния спонсор и се плащат от него.

Бах тоя официален документ. :roll: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 18:02

Оф, чети бре човек ...

https://levski.bg/wp-content/uploads/20 ... %D0%9D.pdf

tochavos написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 18:09

Един въпрос ме мъчи , ако Левски плати през 2022ра каквото не е плащал на Хубси , екипът му и незаконният му шведски син - Насиру......това ще надуе ли фонд работна заплата за съответната година или тези разходи са си включени в предишните години , въпреки че не са били плащани реално ?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 18:17

LoveAndPeace написа:Един въпрос ме мъчи , ако Левски плати през 2022ра каквото не е плащал на Хубси , екипът му и незаконният му шведски син - Насиру......това ще надуе ли фонд работна заплата за съответната година или тези разходи са си включени в предишните години , въпреки че не са били плащани реално ?

Това са заплати на треньори, футболисти и служители на клуба... не би трябвало.

tochavos написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 19:31

Добре правим нови опити да омажем Ивков, ама я да помислим дали имахме по-качествени играчи и треньори зад това увеличение на ФРЗ-то?
Аз знам , че по-качественото струва повече, затова нямам нищо против да се (ре)инвестира в качество, което впоследствие би възвърнало многократно инвестицията. Доживот ще съм благодарен на покойния си баща, че ме е възпитал да гледам по-далеч от носа си.
Костадинов - Миланов; Здравчето - Уелтон; Македондския ментак, чието име не помня - Сонко; Кипърския ментак, чието име също не помня - Кордоба, Райнов - Кръстев и т.н. и т.н.
Освен това какво ви пука, нали милото ви Мило плаща заплатите, клубът не е ощетен. :mrgreen: Едва ли "икономията" от ФРЗ щеше да отиде директно към НАП, накъдето явно се бие, не си го и помисляйте. ;)
Не мислех да споря повече, ама няма и да допусна някои съфорумници да очернят с лека ръка един човек, който с действията си не е заслужил това. Всеки с мнението си, разбира се. ;)
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 19:42

TristaNNN написа:Добре правим нови опити да омажем Ивков, ама я да помислим дали имахме по-качествени играчи и треньори зад това увеличение на ФРЗ-то?
Аз знам , че по-качественото струва повече, затова нямам нищо против да се (ре)инвестира в качество, което впоследствие би възвърнало многократно инвестицията. Доживот ще съм благодарен на покойния си баща, че ме е възпитал да гледам по-далеч от носа си.
Костадинов - Миланов; Здравчето - Уелтон; Македондския ментак, чието име не помня - Сонко; Кипърския ментак, чието име също не помня - Кордоба, Райнов - Кръстев и т.н. и т.н.
Освен това какво ви пука, нали милото ви Мило плаща заплатите, клубът не е ощетен. :mrgreen: Едва ли "икономията" от ФРЗ щеше да отиде директно към НАП, накъдето явно се бие, не си го и помисляйте. ;)
Не мислех да споря повече, ама няма и да допусна някои съфорумници да очернят с лека ръка един човек, който с действията си не е заслужил това. Всеки с мнението си, разбира се. ;)

Отново и отново, гнусни внушения и тъпи определения, нито искам да очерня любимеца ви нито нищо, ако не можеш да водиш ти или някой друг нормална дискусия, не е мой проблем.
Наистина можеше да се направи добра дискусия... бам, официален документ и се почна, заеби ....
Живи и здрави!

tochavos написа:

Върни се в “Левски”