Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 15:52

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:
LoveAndPeace написа:Ще ме извинявате , че се намесвам в разговора. Това с 20те хиляди са думи на Мъри и са препратка към приблизителната бройка към онзи момент на членските карти. Общо взето това беше и началото на края на самата идея за членските карти , защото от този момент и Мъри и Ивков и всички официални канали на Левски просто "дръпнаха шалтера" на членството.
Към онзи момент не разбирах защо двамата така открито пренебрегват едното за сметка на другото , но при вече ясна времева линия на конфликтите и търканията ми става ясно.

Да, така беше, .... много далновидно от тяхна страна, убиха една добра идея, вместо да се развива за сметка на мъртво родено сдружение.

Абсолютно по същия начин мислех и аз към онзи момент. Пропускаш момента , че тогава горе долу е почнало прилапването на клуба от милото ни Мило. Днес пост на щерката , утре спонсорство на жената ........"А за Тити нещо няма ли ?" попитал Мажоритаря....."Има." отвърнал милото ни Мило и бууум спонсор на баскетболния франкенщай петнящ името Левски.
Противоборството членски карти - сдружение е било същност скритото мерене на сили.
От дистанцията на времето , ако е имало малко повече изтекла информация щях да се включа в Сдружението , ако че многократно съм ги хранил къде с основание , къде не.

Уважавам мнението ти, но не съм съгласен с него.
Темата е много чувствителна и тя реално направи голяма разделителна линия в левскарската общност( от това което наблюдавам)... най-важния въпрос, къде е истината и на кой може да се вярва, казвам ти честно и аз бих бил краен като теб в случая, но колко пъти излезна да говори онзи г-н. Иво ме убеди, че не е така както той представя случващото се в клуба.
Относно тити, раева или щерката са много дребни нещица на фона на разделение породено от онзи г-н.Иво (нарочно не му пиша фамилията от уважение към легендата Кирил Ивков) ... поне 10 лъжи мога да ти изброя от онзи от които тръгнахме в много лоша посока на разделение и скапаната им борба за власт.
Докарахме се в това положение след всичко направено от нас, баси майтапа и на всичко отгоре трябва да се караме на базата на тотални лъжи и от едната и другата страна на лайнарщината, не благодаря.
Аз съм от Левски, нито ще го предам, нито ще се откажа от любовта си.
Поздрави
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 юли 2023 16:41

Сдружението се провали заради престъпният контингент в управлението.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 16:45

Както е казал доктор ви Хаус - всички лъжат - ала, когато коментираме този и онзи, все си мисля, че е редно да започнем с това, което е направил, респективно, не е направил за Левски, и по делата да го съдим. С какво резултатите от работата му, респективно бездействието му към дадения момент и при определените обстоятелства са допринесли за добруването или бедите в клуба. Но това разбира се си е мое мнение.
Последна промяна от TristaNNN на 04 юли 2023 16:48, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 16:47

mikata написа:Сдружението се провали заради престъпният контингент в управлението.

Може ли да ми изброиш престъпниците от въпросния контингент в управлението (УС) на сдружението?
Не бързай, не е спешно, консултирай се ако искаш с шефката преди това.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 04 юли 2023 16:49

groti написа:Извинете, че се намесвам с въпрос за по - маловажни неща от Стоилов, сдружения, Сираков и прочие и ви занимавам с Левски, но някой гледа ли контролата? Има ли разлика в стила на игра между Левски на Топчо и този на Костов? Досега не успях да гледам нито една контрола.

Само да ти се гледа............https://www.youtube.com/watch?v=3zieiv7Hzl4
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 16:53

Kotooshu написа:
LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:
LoveAndPeace написа:Ще ме извинявате , че се намесвам в разговора. Това с 20те хиляди са думи на Мъри и са препратка към приблизителната бройка към онзи момент на членските карти. Общо взето това беше и началото на края на самата идея за членските карти , защото от този момент и Мъри и Ивков и всички официални канали на Левски просто "дръпнаха шалтера" на членството.
Към онзи момент не разбирах защо двамата така открито пренебрегват едното за сметка на другото , но при вече ясна времева линия на конфликтите и търканията ми става ясно.

Да, така беше, .... много далновидно от тяхна страна, убиха една добра идея, вместо да се развива за сметка на мъртво родено сдружение.

Абсолютно по същия начин мислех и аз към онзи момент. Пропускаш момента , че тогава горе долу е почнало прилапването на клуба от милото ни Мило. Днес пост на щерката , утре спонсорство на жената ........"А за Тити нещо няма ли ?" попитал Мажоритаря....."Има." отвърнал милото ни Мило и бууум спонсор на баскетболния франкенщай петнящ името Левски.
Противоборството членски карти - сдружение е било същност скритото мерене на сили.
От дистанцията на времето , ако е имало малко повече изтекла информация щях да се включа в Сдружението , ако че многократно съм ги хранил къде с основание , къде не.

Уважавам мнението ти, но не съм съгласен с него.
Темата е много чувствителна и тя реално направи голяма разделителна линия в левскарската общност( от това което наблюдавам)... най-важния въпрос, къде е истината и на кой може да се вярва, казвам ти честно и аз бих бил краен като теб в случая, но колко пъти излезна да говори онзи г-н. Иво ме убеди, че не е така както той представя случващото се в клуба.
Относно тити, раева или щерката са много дребни нещица на фона на разделение породено от онзи г-н.Иво (нарочно не му пиша фамилията от уважение към легендата Кирил Ивков) ... поне 10 лъжи мога да ти изброя от онзи от които тръгнахме в много лоша посока на разделение и скапаната им борба за власт.
Докарахме се в това положение след всичко направено от нас, баси майтапа и на всичко отгоре трябва да се караме на базата на тотални лъжи и от едната и другата страна на лайнарщината, не благодаря.
Аз съм от Левски, нито ще го предам, нито ще се откажа от любовта си.
Поздрави

Истината винаги е някъде в средата.
Иво Ивков още на първата пресконференция показа , че е чепат характер. Чуждото мнение не представлява особен интерес за него. Самият език на тялото и постоянното повтаряне - Аз , аз , аз , аз...... Дори и Пепи Ганев (уж трябва да са от един лагер) няколко пъти каза , че са стигали до скандали на висок ток.
Дребни :lol: така се купува влияние и контрол , то това ако е дребно .....

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 16:54

ще си позволя да се самоцитирам, моето мнение към г-н. Иво от преди година и нещо, още тогава трябваше да го изхвърлят:

Мнениеот Kotooshu » 31 май 2022 17:42

То не му е тук мястото, но още съм му бесен на Ивков, за това че е отебал НАП.
Ясно, че крехката ни лодка е с много пробойни, и господата Хубчев и Мохамед, хич не ни помагат да си стъпим на краката, а и онези "сини сърца" 4-5 човека където не искаха да се правят разсрочени плащания и кой ли още не.
Та не можеш поне да не се срещнеш със спецов или ония немигация асен василев да предоговорите задълженията и най-вече да се намали месечната вноска, с това пренебрежение вървим по стъпките на цска!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 17:10

Kotooshu написа:ще си позволя да се самоцитирам, моето мнение към г-н. Иво от преди година и нещо, още тогава трябваше да го изхвърлят:

Ясно, че крехката ни лодка е с много пробойни, и господата Хубчев и Мохамед, хич не ни помагат да си стъпим на краката, а и онези "сини сърца" 4-5 човека където не искаха да се правят разсрочени плащания и кой ли още не.
Та не можеш поне да не се срещнеш със спецов или ония немигация асен василев да предоговорите задълженията и най-вече да се намали месечната вноска, с това пренебрежение вървим по стъпките на цска!

Само една вметка. По времето на Иво Ивков Левски НЯМАШЕ запор , ИМАШЕ лиценз без условие и мониторинг и при продаждата на Кордоба и Краев на 95% пак щяхме да сме 4ти , но НАП щеше да е наполовина.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 04 юли 2023 17:13

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:ще си позволя да се самоцитирам, моето мнение към г-н. Иво от преди година и нещо, още тогава трябваше да го изхвърлят:

Само една вметка. По времето на Иво Ивков Левски НЯМАШЕ запор , ИМАШЕ лиценз без условие и мониторинг и при продаждата на Кордоба и Краев на 95% пак щяхме да сме 4ти , но НАП щеше да е наполовина.

То бива-бива гьонсуратлък, ама това вече надхвърля границите на допустимото. Ама вЕрно ли Ивков е уволнен на 7 април, запорът на Левски е наложен на 21 април и г-н Иво няма нищо общо с това. Той не е бил там във времето, в което явно не се е правило достатъчно, че да се стигне до налагането на запора? Ай сиктир...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 17:19

Наистина ли някой взима насериозно Ивков? Той искаше УЕФА да преиграе мач заради грешка на съдията..... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”