Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 04 юли 2023 11:10

Първото полувреме на резервите срещу Марица,пълен т.ш.к
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 11:14

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Спонсорите на Реал Мадрид срещат ли се с Реал на мадридистите? :lol: :lol:

Спонсора на Реал надали има 2/3ти мнозинство при вземането на решения.

А феновете какво мнозинство имат, след като целта на Мъри беше да копираме Реал, Байерн и Барселона чрез Сдружението? Перес ли решава кой да треньор, Перес ли решава кой да бъде продаден и кой да бъде взет или феновете? :oops:

УС не са на стадиона в Мадрид, значи и СЗ не трябва да са на стадиона в София, след като ще копираме баш Реал. ;)

Перес решава , но феновете решават дали въобще Перес ще е човека , който решава. И ако не са доволни от решенията му избират друг.
Емирейтс ли купиха Белингам и ще получат 10% от следващият му трансфер ? Анчелоти дали е благодарил на авиокомпанията по този повод ??

От Реал не дават отчет за договорите, а треньорите не коментират директорите, ръководството и заробващите неща според тях на пресконференции.

Като ми даваш пример за благодарност към спонсорите, не забравяй, че имаше благодарности и към т.нар. Сдружение, друг такъв случай в голям клуб (Реал, Барса и Байерн), към който се стремят Мъри и компания няма. Или пък да видим Анчелоти/Шави и Тухел да си рекламират Сдружението. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 11:16

Значи, ще ме прощавате, ама Сдружението, както и всяка подобна организация с нестопанска цел, е длъжна да дава отчет на своите членове на ОС.
На всички останали, хеле пък на тия, де само си търсят думичка и запетайчица, за да го оплюят, не дължи нищо. ;) Може да прозвуча крайно, но аз така ги разбирам нещата.
Това, що касае пряко Левски, респективно всички левскари, например двете дарения, се оповестява открито и своевременно. ;)
Не помня на сайта да е имало информация за брой членове, та да ги следите там, ма може да са добавили.
Последна промяна от TristaNNN на 04 юли 2023 11:18, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 11:18

https://www.sportlive.bg/bgfootball/lev ... 72177.html

Пускат информация за членовете си.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 11:21

1914.1902 написа:https://www.sportlive.bg/bgfootball/levski/sdrujenieto-levski-na-levskarite-veche-sybra-nad-700-chlena-1772177.html

Нали говорите за сайта, където явно киризите, а не за ,.
... съобщи във Фейсбук страницата си фенската организация...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 11:22

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Спонсорите на Реал Мадрид срещат ли се с Реал на мадридистите? :lol: :lol:

А феновете какво мнозинство имат, след като целта на Мъри беше да копираме Реал, Байерн и Барселона чрез Сдружението? Перес ли решава кой да треньор, Перес ли решава кой да бъде продаден и кой да бъде взет или феновете? :oops:

УС не са на стадиона в Мадрид, значи и СЗ не трябва да са на стадиона в София, след като ще копираме баш Реал. ;)

Перес решава , но феновете решават дали въобще Перес ще е човека , който решава. И ако не са доволни от решенията му избират друг.
Емирейтс ли купиха Белингам и ще получат 10% от следващият му трансфер ? Анчелоти дали е благодарил на авиокомпанията по този повод ??

От Реал не дават отчет за договорите, а треньорите не коментират директорите, ръководството и заробващите неща според тях на пресконференции.

Като ми даваш пример за благодарност към спонсорите, не забравяй, че имаше благодарности и към т.нар. Сдружение, друг такъв случай в голям клуб (Реал, Барса и Байерн), към който се стремят Мъри и компания няма. Или пък да видим Анчелоти/Шави и Тухел да си рекламират Сдружението. :lol: :lol: :lol:

Да извадим изводите извън скоби - В единия клуб се работи професионално и спонсора е само спонсор , президента не е собственик , феновете са фенове , треньора се занимава с трениране , защото всичко друго си работи както трябва.
Та ....Ако в Левски спонсора беше само спонсор , президента беше свободен от зависимости човек и вземаше решения само и единствено за благото на Левски , феновете са фенове (да не се бърка с потребители без право на протест) , то почти съм сигурен , че и треньора щеше да е само треньор.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 11:22

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:https://www.sportlive.bg/bgfootball/levski/sdrujenieto-levski-na-levskarite-veche-sybra-nad-700-chlena-1772177.html

Нали говорите за сайта, където явно киризите, а не за ,.
... съобщи във Фейсбук страницата си фенската организация...

Като не ни допускат страницата и са ни блокирали - значи гледаме сайта, сега не можем да проверим какво има там, защото е направен по аматьорски начин.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 11:22

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Сираков обеща, че ние ще избираме кой да е президент на "Левски" още когато го нямаше "Сдружението" ... та помня много и от неговите лъжи, не се притеснявай... уби/ха идеята с членските карти и пак Сираков има огромна вина в това!
Те УС на Сдружението, като не си спазват собствения си устав(закон) .... има ли смисъл да правя аналогия с управлението на държавата които "коват" закони и не ги спазват?

Кой е убивал идеите за членските карти, би ли ми припомнил? Щото есента си бяха "живи" и даже си поднових Семейната.
А какво значи "... Те УС на Сдружението, като не си спазват собствения си устав(закон).."? Кое не са си спазили? Може ли пример някакъв, че не мога да се сетя?
Ама ако може сериозен, а не - ма еди кой си там написа коментар под една ФБ картинка. :geek:

Три години съм с членска карта, идеята не беше ли с членските карти да избираме президент ?
Разви ли се идеята или .....?
Прочети устава на "Сдружението" и си припомни защо малко или много от техните членове се отказаха/няма да подновят членството си ... жокер ;) Когато направиха онази пресконференция, без да се допитат до членовете си, погазиха самите те техния устава... а отговора им беше: Като, не ви харесваме, изберете си други... добре е , а?
Сигурен съм, че ги знаеш тези "малки" подробности, чудя се защо се правиш на неразбрал, ама това си е твой проблем ;)

п.п.Не знам вече какво се пише у ФБ, изсмях им се и ме блокираха :cry:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 11:26

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:

Да извадим изводите извън скоби - В единия клуб се работи професионално и спонсора е само спонсор , президента не е собственик , феновете са фенове , треньора се занимава с трениране , защото всичко друго си работи както трябва.
Та ....Ако в Левски спонсора беше само спонсор , президента беше свободен от зависимости човек и вземаше решения само и единствено за благото на Левски , феновете са фенове (да не се бърка с потребители без право на протест) , то почти съм сигурен , че и треньора щеше да е само треньор.

Отвори страниците на тези отбори в социалните мрежи и провери колко са били доволни феновете през годините от Перес, Бартомеу и Салихамиджич/Кан, а после пак казвай, че там феновете са си само фенове.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 11:33

Да, вярно, че имаше такава идея за членските карти. Не я ли издъвкахме и нея, че е прах в очите и нищо няма да произходи?
Впрочем, що Първия не я възобнови, докато такива като мене, немалко впрочем, съвсем не се откажат и от този абонамент?
Както казах, не помня наизуст пустия устав и не съм сигурен каква толкова фатална връзка има с пресконференцията, чак пък да откаже разни хора, ама не пречи да го погледна като се оправи сайта. Далеч съм от мисълта, че за пореден път от мухата се прави слон :mrgreen:, ама око да види.
[offtopic]

Върни се в “Левски”