Левски" е изчистил задължението си към "Виваком", като е удължил срока на спонсорския договор за името на стадион "Георги Аспарухов". Това заяви членът на надзорния съвет Петър Ганев в сутрешния блок на Би Ти Ви, като посочи, че новата сделка е до края на 2024 г.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Наскоро се чудех до кога беше договора с Виваком за стадиона
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- darkblue67
- Контакти:
TristaNNN написа:Онзи ден си работеше сайта и обмислях да се запиша онлай, ама в крайна сметка предпочитам на живо да ида, пък и екип да си взема от магазина.
То ФБ пада понякога, вие за сайта на Сдружението се закахърихте.Като тръгне пак ще прегледам устава, не го помня буква по буква.
И чий го дирите пък там, при положение, че сте заклеймили организацията?
Никой не заклеймява организацията, както написаха по-горе проблема не е в идеята за сдружението, проблема е в хората които избутаха начело в управителните му органи. Аз също си мислех да стана член на сдружението, но след като разбрах какви меко казано компрометирани личности го оглавиха се отказах. И за това не мога да разбера тези плювни по Сираков, той някалко пъти е казвал, че ако се съберат 20 хил. члена на сдружението ще им прехвърли акциите. Та той ли е виновен, че сдружението зацикли и не може да събере не 20, а две хиляди члена?
Няма лошо да се доказва колко некомпетентен е Сираков, нали, Тристан?
Стане ли въпрос за лъжите и лицемерието на "Сдружението", чий го дирите , там .. логика братче
Ако не искаха да управляват "Левски", нямаше да ги коментирам.
Стане ли въпрос за лъжите и лицемерието на "Сдружението", чий го дирите , там .. логика братче

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Ми в интерес на истината и той има вина, да ти кажа.
Все пак беше сдруженец Номер едно, а след това публично заклейми организацията, която сам съоснова.
Колкото до членовете на УС на Сдружението, напомням, че те се избират от редовите членове чрез гласуване за желаещи кандидати.
Все пак беше сдруженец Номер едно, а след това публично заклейми организацията, която сам съоснова.

Колкото до членовете на УС на Сдружението, напомням, че те се избират от редовите членове чрез гласуване за желаещи кандидати.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Kotooshu написа:Няма лошо да се доказва колко некомпетентен е Сираков, нали, Тристан?
Стане ли въпрос за лъжите и лицемерието на "Сдружението", чий го дирите , там .. логика братче![]()
![]()
![]()
Оф, стига пак си извъртал.
Почудих се чий го дирите в сайта на Сдружението, при положение, че сте заклеймили организацията. Няма логика. Това е все едно аз да почна да ровя в разни хомо сайтове.
Ама явно периодично се проверява дали работи, и като падне един път - Вижте ги, един сайт не могат да направят като хората! У-у-у!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Сираков обеща, че ние ще избираме кой да е президент на "Левски" още когато го нямаше "Сдружението" ... та помня много и от неговите лъжи, не се притеснявай... уби/ха идеята с членските карти и пак Сираков има огромна вина в това!
Те УС на Сдружението, като не си спазват собствения си устав(закон) .... има ли смисъл да правя аналогия с управлението на държавата които "коват" закони и не ги спазват?
Те УС на Сдружението, като не си спазват собствения си устав(закон) .... има ли смисъл да правя аналогия с управлението на държавата които "коват" закони и не ги спазват?
tochavos написа:

tochavos написа:

TristaNNN написа:Kotooshu написа:Няма лошо да се доказва колко некомпетентен е Сираков, нали, Тристан?
Стане ли въпрос за лъжите и лицемерието на "Сдружението", чий го дирите , там .. логика братче![]()
![]()
![]()
Оф, стига пак си извъртал.
Почудих се чий го дирите в сайта на Сдружението, при положение, че сте заклеймили организацията. Няма логика. Това е все едно аз да почна да ровя в разни хомо сайтове.
Ама явно периодично се проверява дали работи, и като падне един път - Вижте ги, един сайт не могат да направят като хората! У-у-у!
Баси и великото сайта на "Сдружението" го сравняваш с хомо сайтове .... пфууу, радвам се, че не работи

п.п. на предишния ми пост съм ти отговорил
tochavos написа:

tochavos написа:

TristaNNN написа:Онзи ден си работеше сайта и обмислях да се запиша онлай, ама в крайна сметка предпочитам на живо да ида, пък и екип да си взема от магазина.
То ФБ пада понякога, вие за сайта на Сдружението се закахърихте.Като тръгне пак ще прегледам устава, не го помня буква по буква.
И чий го дирите пък там, при положение, че сте заклеймили организацията?
Следя ги, защото с нетърпение очаквам да видя колко последователи има на идеята на Мъри и Касабов да сме управлявани като Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Барселона, а според Касабов даже като всички тимове от Бундеслигата. Също така с интерес очаквам да прочета колко хора са си подновили членството там, защото те не спират да говорят за кампанията на клуба за НАП, но смело пропускат да дават отчет за свършената работа от тях и редовно да пишат колко човека има в Сдружението. Май вече мина повече от година от създаването и е любопитно наистина колко човека са останали или пък са се повишили, тъй като в крайна сметка идеята е уникална и е мечтата на Мъри Стоилов, обещал титла, влизане в групите на ЛК и хегемония от 2023-а нататък.
Kotooshu написа:Сираков обеща, че ние ще избираме кой да е президент на "Левски" още когато го нямаше "Сдружението" ... та помня много и от неговите лъжи, не се притеснявай... уби/ха идеята с членските карти и пак Сираков има огромна вина в това!
Кой е убивал идеите за членските карти, би ли ми припомнил? Щото есента си бяха "живи" и даже си поднових Семейната.
А какво значи "... Те УС на Сдружението, като не си спазват собствения си устав(закон).."? Кое не са си спазили? Може ли пример някакъв, че не мога да се сетя?
Ама ако може сериозен, а не - ма еди кой си там написа коментар под една ФБ картинка.

[offtopic]
[/offtopic]

- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Някой знае ли дали фен магазина на Герена има телефон за контакт? Миналата седмица ходих за официалния екип и имаха размери от 2ХL нагоре. Не ми се разкарва пак за елементарна "справка"