Мнениеот TristaNNN » 31 май 2022 10:39
Котоошу, неволно съм те подвел, за което се извинявам. Пак прегледах устава, където не пише нищо за избора на НС на клуба, ето къде съм мернал тази информация:
Не управлява. Сдружението има право да избере председател на Надзорния съвет и негови членове, ако придобие мажоритарния пакет акции. Председателят на Надзорния съвет се явява практически президент на клуба. Сдружението обаче не участва в оперативното управление на клуба, което се осъществява от професионален екип.
Било във Въпроси и Отговори на сайта.
И все пак идеята не е членовете да се бутат и да гласуват за УС на ПфК-то, щото това е много лоша, пагубна перспектива за клуба.
Да, знам кой е въпросния човек, който цитираш и ако наистина си прав и има замисъл нещо подобно да се пробута след време, то е добре повече хора да се запишат и да гласуват като/ако му дойде времето, за да не минават подобни абсурди, хипотетично ако ударим 20 000, нали. Щото, уж, само при това положение се првхвърлят акциите.
Тристан, спомняш ли си я тази дискусия от един пост на антони джамбазов?
Какво стана?... 2 ли 3 ли пъти хората си казаха, че ще избират и президент и НС и УС като барнат акциите, даже няколко пъти го коментирахме това... да не бъркам но като си погазиха собствения устав на "Сдружението" на онази пресконференция в която искаха да управляват с палмите го заявиха отново.
Та вие спорите дали треньор ще избират или трансфери ще правят... хипотетично, вземат ли акциите, каквото си искат ще правят ....
Та тези един сайт не могат да го подържат