Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 03 юли 2023 22:04

Ей така се порових да видя какви да целите на сдружението
Левски" и неговите фенове учредиха сдружението "Левски на левскарите", чиято цел е един ден да поеме пълен контрол над футболния клуб, информира БТА.

Един виден член на Сдружението (Борис Касабов) заяви, че най-много може да се вярва на БТА, та информацията е правилно поднесена.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2023 22:22

1914.1902 написа:Пред Герена има опашка от собственици, а ние ще съберем 50 000 човека в Сдружението и ще изберем един. :mrgreen: Между Сираков и Диков ли ще е битката за поста?

Мъри: Мечтата ми беше да станем клуб като Барселона, Реал Мадрид и привържениците сами да избират кой ще бъде президент.

Едно е сами да избираме президент с често почетни функции, каквито примери се въртят, а съвсем друго е да продаваме играчи и да назначаваме тренери (което би било пагубно!)
Умишлено цитирам само твоето мнение, защото знам, че ще разбереш какво искам да кажа, пък ако щеш се съгласявай, твоя воля.... Тъпанарите просто ги подминавам.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 юли 2023 23:34

koisa написа:Перес обаче знае, че не си ли върши работата както трябва, върти ли далавери и т.н. след няколко години няма да бъде преизбран. И със сигурност не казва на феновете да си го набият в главите, че той е собственикът.
Ако Сираков подлежеше на подобна отговорност, дали щеше да върши тези глупости с Палмите?

Не знам защо някои индивиди се правите на луди, след като знаете, че има неизяснени въпроси, на които Сираков и Милото трябва да отговорят веднъж и завинаги... И от тези въпроси не се интересуват само НКП-та, Тръстове, Сдружения и фенклубове. Интересуват се всички фенове на Левски...

На Перес нещата са наред - през година шампион, през година ушатата на ШЛ.
Няма да споменавам Райо Валекано, но нашите проблеми са по-прозаични - все още оцеляване.
Някои неизяснени въпроси са неясни и на Милото и на Наско - "степените на свобода" са малко на брой.
Предположете, че някои неща не са за пред широката публика, дори и да е с преобладаващо фенове.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2023 23:41

При нас са сбъркани не целите и идеите на сдружението, а личният му състав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 юли 2023 00:52

koisa написа:
Уважаеми левскари,

След като на няколко пъти през миналата седмица Мило Борисов изяви желание да се срещне с привърженици на Левски, за да обсъди с тях настоящата ситуация в клуба, ние от “Левски на Левскарите” решихме да го поканим в нашия подкаст.

Идеята бе да проведем честен и откровен разговор за състоянието на любимия ни клуб, последните събития около него и визионерските плановете за стратегическо развитие на Левски. Далеч от казионната журналистика и предварително уговорените "въпроси".

Макар първоначално г-н Борисов да изрази готовност за участие, днес, в опит да финализираме 4 юли (вторник) или друг удобен за него ден в обозримо бъдеще, в който да ни гостува, той ни съобщи, че след обсъждане с ПР отдела си, е било преценено, че участие в подкаста в този момент "не е подходящо".

Г-н Борисов предложи да говорим по темата за негово бъдещо гостуване в началото на септември. Макар да не уточни изрично, се надяваме да е имал предвид септември на настоящата година.

Изразяваме искреното си съжаление, че г-н Борисов отказа да застане пред една по-широка аудитория, за да поговорим по всички теми, които несъмнено вълнуват левскарската общност. Все пак не сме изненадани от този негов подход, който далеч не е прецедент.

Само Левски!
Г-н 10% явно не обича да му се задават неудобни и извън сценария въпроси... Явно ПР отделът му (да се разбира "Синя приказка", списвана от И. Раева) са му подшушнали какво го чака!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 юли 2023 09:03

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2022 10:39
Котоошу, неволно съм те подвел, за което се извинявам. Пак прегледах устава, където не пише нищо за избора на НС на клуба, ето къде съм мернал тази информация:

Не управлява. Сдружението има право да избере председател на Надзорния съвет и негови членове, ако придобие мажоритарния пакет акции. Председателят на Надзорния съвет се явява практически президент на клуба. Сдружението обаче не участва в оперативното управление на клуба, което се осъществява от професионален екип.

Било във Въпроси и Отговори на сайта.
И все пак идеята не е членовете да се бутат и да гласуват за УС на ПфК-то, щото това е много лоша, пагубна перспектива за клуба.
Да, знам кой е въпросния човек, който цитираш и ако наистина си прав и има замисъл нещо подобно да се пробута след време, то е добре повече хора да се запишат и да гласуват като/ако му дойде времето, за да не минават подобни абсурди, хипотетично ако ударим 20 000, нали. Щото, уж, само при това положение се првхвърлят акциите.

Тристан, спомняш ли си я тази дискусия от един пост на антони джамбазов?
Какво стана?... 2 ли 3 ли пъти хората си казаха, че ще избират и президент и НС и УС като барнат акциите, даже няколко пъти го коментирахме това... да не бъркам но като си погазиха собствения устав на "Сдружението" на онази пресконференция в която искаха да управляват с палмите го заявиха отново.
Та вие спорите дали треньор ще избират или трансфери ще правят... хипотетично, вземат ли акциите, каквото си искат ще правят .... :geek:

Та тези един сайт не могат да го подържат ;)
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2023 09:09

Някой, ако е плащал с карта там, може и да е останал без пари. :oops: Един сайт не могат да направят, а какво остава да им дадеш свободата да вземат акции или да избират собственик. :lol: :lol:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 09:45

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Спонсорите на Реал Мадрид срещат ли се с Реал на мадридистите? :lol: :lol:

Спонсора на Реал надали има 2/3ти мнозинство при вземането на решения.

А феновете какво мнозинство имат, след като целта на Мъри беше да копираме Реал, Байерн и Барселона чрез Сдружението? Перес ли решава кой да треньор, Перес ли решава кой да бъде продаден и кой да бъде взет или феновете? :oops:

УС не са на стадиона в Мадрид, значи и СЗ не трябва да са на стадиона в София, след като ще копираме баш Реал. ;)

Перес решава , но феновете решават дали въобще Перес ще е човека , който решава. И ако не са доволни от решенията му избират друг.
Емирейтс ли купиха Белингам и ще получат 10% от следващият му трансфер ? Анчелоти дали е благодарил на авиокомпанията по този повод ??

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 юли 2023 09:56

rhaegar написа:При нас са сбъркани не целите и идеите на сдружението, а личният му състав.

Бих допълнил и не точно личния състав , а хората които избутаха напред да са лицето на това сдружение.
От тези 1000 +- има 10-15 които са компроментирани и те ги сложиха в управителния и контролния съвети.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2023 10:20

Онзи ден си работеше сайта и обмислях да се запиша онлай, ама в крайна сметка предпочитам на живо да ида, пък и екип да си взема от магазина.
То ФБ пада понякога, вие за сайта на Сдружението се закахърихте. :lol: Като тръгне пак ще прегледам устава, не го помня буква по буква.
И чий го дирите пък там, при положение, че сте заклеймили организацията? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”