Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Спонсорите и собствениците им са различни. В "Левски" собственикът е служител на спонсора.
Той ли ти го каза или е твое невярно заключение?
- metodito
- Контакти:
1914.1902 написа:Той ли ти го каза или е твое невярно заключение?
Второто. Но не е невярно.
ЧЕТЕТЕ!
12.04.2023:
Сираков обяви: Вече не съм пазител на акциите, а собственик
- LoveAndPeace
- Контакти:
1914.1902 написа:Спонсорите на Реал Мадрид срещат ли се с Реал на мадридистите?![]()
Спонсора на Реал надали има 2/3ти мнозинство при вземането на решения.
LoveAndPeace написа:1914.1902 написа:Спонсорите на Реал Мадрид срещат ли се с Реал на мадридистите?![]()
Спонсора на Реал надали има 2/3ти мнозинство при вземането на решения.
А феновете какво мнозинство имат, след като целта на Мъри беше да копираме Реал, Байерн и Барселона чрез Сдружението? Перес ли решава кой да треньор, Перес ли решава кой да бъде продаден и кой да бъде взет или феновете?

УС не са на стадиона в Мадрид, значи и СЗ не трябва да са на стадиона в София, след като ще копираме баш Реал.

Последна промяна от 1914.1902 на 03 юли 2023 20:58, променено общо 1 път.
Перес обаче знае, че не си ли върши работата както трябва, върти ли далавери и т.н. след няколко години няма да бъде преизбран. И със сигурност не казва на феновете да си го набият в главите, че той е собственикът.
Ако Сираков подлежеше на подобна отговорност, дали щеше да върши тези глупости с Палмите?
Не знам защо някои индивиди се правите на луди, след като знаете, че има неизяснени въпроси, на които Сираков и Милото трябва да отговорят веднъж и завинаги... И от тези въпроси не се интересуват само НКП-та, Тръстове, Сдружения и фенклубове. Интересуват се всички фенове на Левски...
Ако Сираков подлежеше на подобна отговорност, дали щеше да върши тези глупости с Палмите?
Не знам защо някои индивиди се правите на луди, след като знаете, че има неизяснени въпроси, на които Сираков и Милото трябва да отговорят веднъж и завинаги... И от тези въпроси не се интересуват само НКП-та, Тръстове, Сдружения и фенклубове. Интересуват се всички фенове на Левски...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
1914.1902 написа:...
А феновете какво мнозинство имат, след като целта на Мъри беше да копираме Реал, Байерн и Барселона чрез Сдружението? Перес ли решава кой да треньор, Перес ли решава кой да бъде продаден и кой да бъде взет или феновете? ...
Лека корекция връз това странно сравнение, преди съвсем да се превърнеш в закостенял сдруженомразец по подразбиране. Ако ми позволиш, де.
Сдружението никога не е имало за цел да решава кой да е треньор, кой да бъде продаден и т. н. оперативни дела в ПФК-то.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Пред Герена има опашка от собственици, а ние ще съберем 50 000 човека в Сдружението и ще изберем един.
Между Сираков и Диков ли ще е битката за поста?
Мъри: Мечтата ми беше да станем клуб като Барселона, Реал Мадрид и привържениците сами да избират кой ще бъде президент.

Мъри: Мечтата ми беше да станем клуб като Барселона, Реал Мадрид и привържениците сами да избират кой ще бъде президент.
Ей така се порових да видя какви да целите на сдружението
Левски" и неговите фенове учредиха сдружението "Левски на левскарите", чиято цел е един ден да поеме пълен контрол над футболния клуб, информира БТА.
Левски" и неговите фенове учредиха сдружението "Левски на левскарите", чиято цел е един ден да поеме пълен контрол над футболния клуб, информира БТА.
САМО ЛЕВСКИ!