santiliana написа:Nuke написа:milen.hristov написа:А какво трябваше да го правим през последните 3 години освен да го критикуваме, след епохалните успехи които постигаше и трябваше да се крием от срам
Да вземем пример от него и да не плюем като каруцари по човек, който си е оставил сърцето и душата в Левски!
Гонзо остави и нещо още по-голямо- едно голямо лайно, в което превърна Левски. Пичове, вие, ако сте на по 15-20 години и почти нищо не знаете за историята на този велик клуб, попитайте поне по-големите от Вас. В това лошо няма. И нека някой да ви отговори на въпроса: Кога Левски е изпадал в по-голяма несъстоятелност (и игрова, и управленска) в историята си? И когато получите адекватен отговор ще разберете защо Гонзо заслужаваше да бъде изритан (буквално) като мръсно блЪшаво коте. Естествено, заедно с измисления ни и набеден собственик. И тук не става дума за това, че нямаме титли, купи и какво ли не отличие. А става дума за най-ценното- честта и достойнството на Клуба. Защото ние в последните години нямаме облик на професионален футболен клуб. От километри лъха на аматьорщина, на примитивизъм и некадърност. Да оставим загубите на Герена, които само за последната година са повече, отколкото за последните 10 преди това. Да оставим резили срещу отбори като Локо Пд, Лудогорец, Локо Сф и Миньор насред Герена. Другото е по-важно. Че всичко това се случи в резултат на кадровия ни и умствения багаж както на ръководството, така и на подбраните от него играчи. Когато някои от вас асимилират отношението на хора като Милен, Злобул, Аванти, Фифи, моя милост и още няколко мъже, тогава ще стане ясно за какво иде реч...
Точно така! Аз лично съм на 23 години и в по-лошо състояние не съм ни виждал. Много надолу дръпнахме и то главно като решения. Понякога се чудя дали не ги вземат и нарочно... Не му оспорвам на Гонзо това, че имаше нещо, което повечето други нямат - хъс! Качествата му не ги определям като някакви фантастинчи, но винаги е давал каквото може на терена, да! Лошото е, че стана вреден, докато ръководеше и не реши да се махне навреме. Йовов и той по този начин... Защо Йовов не хване да си изгледа последните 20 мача и като НЕмалоумен човек, да види в какво състояние е?! Главният виновник, все пак, по мое мнение си остава Ганьо...