Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 29 юни 2023 16:29

vlong написа:Може да е честоист и принципист,ама най-правилното беше да изчака края на сезона.
За един месец нямаше да му падне честта и да му се накърнят принципите,все пак и той не е светец,Разумен компромис винаги може да се направи,особено пък щом става дума за уж най-любимия му отбор.

С подчертаното в синьо съм напълно съгласен. За мен това беше огромна грешка от негова страна, че не изкара сезона.
Колкото до компромисите... Мислиш ли, че не е имало такива? Щом след ПАОК е искал да си тръгва, после още един път намекна, че може да си тръгне. Явно е имало защо... Не знам само защо всички отчитат напускането на Мъри, но не и това, което Милото и Сираков направиха. Защото мога да попитам: пречеше ли му нещо на Сираков да освободи Ивков след края на сезона? А, не да се прави на луд, че не бил очаквал Мъри да си тръгне. Въпреки, че Мъри предупреди какво ще се случи...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 29 юни 2023 16:50

koisa написа:
vlong написа:Може да е честоист и принципист,ама най-правилното беше да изчака края на сезона.
За един месец нямаше да му падне честта и да му се накърнят принципите,все пак и той не е светец,Разумен компромис винаги може да се направи,особено пък щом става дума за уж най-любимия му отбор.

С подчертаното в синьо съм напълно съгласен. За мен това беше огромна грешка от негова страна, че не изкара сезона.
Колкото до компромисите... Мислиш ли, че не е имало такива? Щом след ПАОК е искал да си тръгва, после още един път намекна, че може да си тръгне. Явно е имало защо... Не знам само защо всички отчитат напускането на Мъри, но не и това, което Милото и Сираков направиха. Защото мога да попитам: пречеше ли му нещо на Сираков да освободи Ивков след края на сезона? А, не да се прави на луд, че не бил очаквал Мъри да си тръгне. Въпреки, че Мъри предупреди какво ще се случи...

Какъв ПАОК, още след мача с Лудогорец за купата като изтърси оная простотия, че било "крайно време да напусне българския футбол" нещата явно вече са отивали в тази посока. Това е на 14 април 2022 г., повече от 3 месеца преди ПАОК. И 8 месеца след като се завърна. След като за 8 месеца са се разпърдяли, то какво повече да се настоява. Насила хубост не става

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 29 юни 2023 17:33

1914.1902 написа:Изображение

Да не се заяждам предварително, ама първите 2 кръга едни два отбора, хегемон и тире, удобно са сложени да играят от 21:00 и в двата си първи мача. Ама може и да е случайно ;)

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 29 юни 2023 17:59

Аз съм ОК, че мача в майнатаун е от 18:45. Не искам да е от 21:00 и да се прибера у дома в 1-2 през нощта.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 юни 2023 18:27

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
koisa написа:

Какъв ПАОК, още след мача с Лудогорец за купата като изтърси оная простотия, че било "крайно време да напусне българския футбол" нещата явно вече са отивали в тази посока. Това е на 14 април 2022 г., повече от 3 месеца преди ПАОК. И 8 месеца след като се завърна. След като за 8 месеца са се разпърдяли, то какво повече да се настоява. Насила хубост не става

На мача в Разград станаха някакви разправии накрая с Мъри,май.Тогава изрече тези думи.
Какво общо има със Сираков?
А за Ивков се каза,че едва ли не саботирал клуба с действията си .Дали е така ???
Уж щяха да му ревизират работата.
САМО ЛЕВСКИ!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 29 юни 2023 19:31

vlong написа:На мача в Разград станаха някакви разправии накрая с Мъри,май.Тогава изрече тези думи.
Какво общо има със Сираков?
А за Ивков се каза,че едва ли не саботирал клуба с действията си .Дали е така ???
Уж щяха да му ревизират работата.
От тези аматьори ли очакваш да му ревизират работата? От Боримиров, който не може да чете текст без да се запъне? От съпругът на И. Раева ли, дето изрече толкова лъжи откакато взе акциите, че вече е трудно да му ги преброят хората?
Това за Ивков, който саботирал клуба с действията си го разбирай, като " пречел на палмаджийте да си прибират десятъка от клуба"!
Близо 3 месеца минаха от махането на Мъри и Ивков, а тази ревизия на работата на последния така и не излезе. Това не ти ли говори нещо?
Колко отчета се пуснаха от гробокопачите и лъжците в клуба, слад напускането на Мъри и Ивков?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 юни 2023 19:53

Има една приказка - Не знам как трябва да е,ама и така не е.
Нещо такова е ситуацията в Левски.
САМО ЛЕВСКИ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2023 20:55

tmanolov написа:Ужасяващи глупости, при това на търкалета. То не беше толкова отдавна бре - харпуните и 11 мача без победа. И пак на стадиона имаше по 8-10К в мачовете с мижитурки. Сега силно ме съмнява да напълним Герена дори и за мача с албанците
ПисАх на какво се дължеше ентусиазмът. Пропуснах Купата, където и С.С. си каза, че не е очаквал подобно представяне и тимът е надскочил състоянието си.
И не, нямаше по 7-8 хил. всеки мач.
С по 2-3 хил. бяхме надолу, но както се казва, това са само числа.
Разочарованието можеше да го видим и усетим, както по форуми/соц. мрежи, така и в реала.
Ест. далеч съм от идеята, че Мъри е виновникът. Просто беше част от проблемите и не направи почти нищо, за да ги реши.
Бягството... Малко ми напомня на онези българи, дето се отказват от България и отиват да са "нормални" на Запад.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2023 20:56

metodito написа:"Мъревисти"? Мислех, че всички тук сме... "левскаристи".
Би трябвало да е така, но четейки нЕкои мнения виждам по скоро мантра - "Без Мъри - нема Левски" ! :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юни 2023 22:10

Един ден преди мача в Разград, след който Мъри избухна въпреки победата, се игра първата среща от другия полуфинал - Тирето победи Славия и Стойчо Младенов си подаде оставката, несъгласен с управлението на клуба им и трансферите, като каза, че никой не е разговарял с него от декември. Това бе 5 дни преди мача им с нас. Мъри и Младенов не са първи приятели, дори може и да не комуникират извън мачовете помежду отборите си, но са имена в българския футбол и се уважават. Единствен Мъри го защити без злорадство и дори каза, че ако е на негово място, веднага си заминава. Е, Мъри остана, за да бие отбора на Пардю. Година по-късно напусна почти със същите доводи и преди мача с Тирето. СлучаЕност?
Иначе Топчо си свърши много добре работата. Някой сигурен ли е, че с Мъри щяхме да завършим четвърти?

Върни се в “Левски”