Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 27 юни 2023 13:23

eelche написа:Koстов е изтривалка и е пътник до отпадането от Шкупи или който е следващ в опашката. Раев ще кешира от Сонко, Кордоба, Уелтон, Петрис и Краев. Фуфо е пътник и без това.

Ментета с НЕПОПРАВИМИ качества тип Бру, Адениджи, Насиру, Зезиньо са на път. Тоя ако изкара 10 мача преди стриптийза ще е нещо.

Важното е,че господин Мило има рд. Фамилия Раеви и господин Папазов надявам се да са били поканени и отпразнували с крайния собственик на крайния спонсор по договора за споносорство на ПФК Левски.

Бабатунде не беше ли на първо място по времето на Люпко?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юни 2023 13:59

Защо се говори за Тирета , след като лично Мажоритаря отказа продажбата на играчи през зимата , въпреки съгласието на тогавашния старши треньор и с това пропусна да намали наполовина дълга към НАП.
Дори пак сам той след пропадането на шолакската орбита , каза - Спокойно! Имам план Б - АкциЙ и бизнес клуб.
С две думи Мажоритаря дваж вече уверява , че всико е на 6......

Или не му вярвате :o :shock: :? :roll:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юни 2023 14:26

TristaNNN написа:
realno написа:... Примерно сам ти няма да си купиш карта, защото Мъри избяга.....

Аз няма да си подновя картата, не защото Мъри избяга, а понеже:

- 10 процента кръвен данък за мен е кощунство спрямо историята, славата и социалния статут на Левски.
- Пренебрежително и арогантно поведение към привържениците по модела Литекс.
-Последните два срамни и гнусни мача с Разград и Микре.
-Липса на всякаква нормална отчетност, комуникация и прозрачност, а уж кампанията за спасение/погасяване на борчовете към НАП все още е в ход, и става малко - Давайте тука и не питайте, еб*ли сме ви в привържениците. Ама после като искаме да ги тръснем стават "най-ценният капитал".
-Арогантното увеличение на цените на картите. Пак - Давайте тука и не питайте, еб*ли сме ви в привържениците.

Това, разбира се, е мой личен избор, съобразен със светогледа и принципите ми, не агитирам и не ангажирам никого.
Та, не е щото не мога да прежаля Мъри, наясно съм, че животът и Левски трябва да продължат напред, но не мога и с лека ръка да подмина разни битовизми на негов гръб. Не и след всичко, което направи за Левски!
Най-малкото за пламъка, който се върна в очите на левскарите на стадиона, щото аз не съм от тия, де ходят (вече ще е ходеха) на мач само като мирише на тенеке или ЕКТ, а през последните години направо книга мога да напиша за настроението на хората през различните години. Ей затова, дори само и единствено затова, си е заслужил заплатата!

Ама такса спокойствие, маткетинга на НКПСЗ е нещо напълно нормално, нали?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юни 2023 15:17

Тук някакви фенове вече погребаха отбора. Сложиха му тире, отказаха да си купуват карти щото ще бойкотират така и ще наказват някого. Вярно ще заприличаме на ония, дето бойкотираха ГГ и наказваха отбора си всъщност.
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2023 15:18

Ми, не, не е напълно нормална такса спокойствие, ма да му мислят тия, де са решили да я плащат и да тежи на съвестта на ония, де са я прибирали.
И въпреки, че сравнението ти е доста тъпичко, не мога да се въздържа да не питам това какво общо има със сегашната ситуация и сегашното отношение към привържениците от страна на клуба, който впрочем уж все още се бори за спасение?
Същата работа и с маТкетинга на НКПСЗ - те са си го взели или някой от клуба им го е дал? Договорче има ли, трябва да има, нали? Ма да не се окаже, че не само НКПСЗ са папкали от тези отношения, хм? Или тука пак ще съдим избирателно - като се мъкнат ментета и Левски се набутва с комисионни, е виновен клубът, ама като се цоца маркетинга не е виновен клубът. :lol:
Много ниска топчица си ми ти и опорчиците ти, потребителче уважаемо. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 юни 2023 16:31

Ушко, кви ги разправя и то пред мусаката :o

https://www.facebook.com/PageLevskiSofi ... 7734089109
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2023 16:59

Мъри и Ивков били обещали магазина на злите наркоси?
И Ваш Сираков - Наш Мажоритар, ревльото, Приказка за пъпеши и Iliana Raeva са пропуснали да ни кажат?
Егати! :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юни 2023 17:09

Kotooshu написа:Ушко, кви ги разправя и то пред мусаката :o

https://www.facebook.com/PageLevskiSofi ... 7734089109

Старите хора са казали :lol: На човек разреждащ ракията с бира , вера да немаш :roll: :roll:

Пропусна да каже , защо Ивков и Мъри са обещали магазина на наркосите. Не каза , но аз ще кажа - Защото наркосите са им обещали да им връщат десятък (разбирай 10%) от всички приходи!!! Честно , една жена от базара Поли ми каза.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 юни 2023 17:18

Само като се сетя на какво съм се правил като след твърд алкохол мина на бира(да гаси пожара), па камо ли да разреждам с бира :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2023 18:34

Вместо да се обедините срещу общия враг, който е схемата, с която се управлява този клуб, вие се делите и се дръвчите. Точно, както в държавата, майна. Бойко се махна, за момент се видя светлина в края на тунела, дойде по-зло и от Бойко и пак в киреча. И народа се дръвче ли, дръвче и не се усеща как го водят за носа. Ми, може би да си го заслужаваме.

Върни се в “Левски”