TristaNNN написа:realno написа:... Примерно сам ти няма да си купиш карта, защото Мъри избяга.....
Аз няма да си подновя картата, не защото Мъри избяга, а понеже:
- 10 процента кръвен данък за мен е кощунство спрямо историята, славата и социалния статут на Левски.
- Пренебрежително и арогантно поведение към привържениците по модела Литекс.
-Последните два срамни и гнусни мача с Разград и Микре.
-Липса на всякаква нормална отчетност, комуникация и прозрачност, а уж кампанията за спасение/погасяване на борчовете към НАП все още е в ход, и става малко - Давайте тука и не питайте, еб*ли сме ви в привържениците. Ама после като искаме да ги тръснем стават "най-ценният капитал".
-Арогантното увеличение на цените на картите. Пак - Давайте тука и не питайте, еб*ли сме ви в привържениците.
Това, разбира се, е мой личен избор, съобразен със светогледа и принципите ми, не агитирам и не ангажирам никого.
Та, не е щото не мога да прежаля Мъри, наясно съм, че животът и Левски трябва да продължат напред, но не мога и с лека ръка да подмина разни битовизми на негов гръб. Не и след всичко, което направи за Левски!
Най-малкото за пламъка, който се върна в очите на левскарите на стадиона, щото аз не съм от тия, де ходят (вече ще е ходеха) на мач само като мирише на тенеке или ЕКТ, а през последните години направо книга мога да напиша за настроението на хората през различните години. Ей затова, дори само и единствено затова, си е заслужил заплатата!