Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 28 май 2012 15:14

Новината на Гонг се потвърди: Здравков, Колев и Митов асистенти на Илиан Илиев в Левски

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев обяви екипа, с който ще работи начело на „сините", съобщи официалният сайт на клуба. Както Гонг първи съобщи, помощници ще са Николай Митов и Здравко Здравков, треньор на вратарите ще бъде Красимир Колев, а кондиционен треньор остава Ясен Екимов.

Прави впечатление, че всички от щаба, който ще стартира работа в Левски през новия сезон, в някакъв период са носили синята фланелка.

Помощници на Илиев за работата с целия отбор ще бъдат Здравко Здравков – Фози и Николай Митов.

Красимир Колев ще работи с вратарите. Той вече има опит от екипна работа с Илиан Илиев, като двамата бяха заедно в Черно море.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 28 май 2012 15:16

Дотук добре, ами за специалист по физическата подготовка няма ли да се потърси някаква промяна, защото според мен там сме слаби в последните години.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 май 2012 15:43

Левски с два лагера през лятото

Отборът на Левски ще проведе два подготвителни лагера по време на лятната подготовка. Първият ще бъде в Правец от 15 юни до 26 юни. Вторият ще се състои в Линдабрун (Австрия) от 28 юни до 11 юли. Датите и съперниците в контролните мачове ще бъдат обявени допълнително.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 28 май 2012 16:05

L_Messi написа:Дотук добре, ами за специалист по физическата подготовка няма ли да се потърси някаква промяна, защото според мен там сме слаби в последните години.

+1

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 май 2012 16:18

tevez написа:Новината на Гонг се потвърди: Здравков, Колев и Митов асистенти на Илиан Илиев в Левски

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев обяви екипа, с който ще работи начело на „сините", съобщи официалният сайт на клуба. Както Гонг първи съобщи, помощници ще са Николай Митов и Здравко Здравков, треньор на вратарите ще бъде Красимир Колев, а кондиционен треньор остава Ясен Екимов.

Прави впечатление, че всички от щаба, който ще стартира работа в Левски през новия сезон, в някакъв период са носили синята фланелка.

Помощници на Илиев за работата с целия отбор ще бъдат Здравко Здравков – Фози и Николай Митов.

Красимир Колев ще работи с вратарите. Той вече има опит от екипна работа с Илиан Илиев, като двамата бяха заедно в Черно море.

Прави впечатление липсата на Гошо Гинчев считан за сигурен помощник. Жоро Донков вече беше обявил,че ппоема някакъв немски тим

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2012 18:57

фифи перото написа:
bigbonusprize написа:Ти от срам ли се криеш? :) Затова ли не ходиш на мачове - защото няма успехи и титли? :lol: Ей богу за някои хора любовта към отбора минава през титли и успехи. Все си мислех, че са болшинството червени фенове, но явно и между нас има такива...

Не,че искам да оспорвам,но стига с тези клишета.
Всеки спортист,всеки отбор се стреми да печели титли и купи!Това е същността на ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ спорт!
Олимпийският принцип не е валиден дори вече и за ..Олимпиадите.
Всичко друго е аматьорщина.
Да не говорим за клуб ,като ЛЕВСКИ,с традиции и високи цели,които всяка година са-шампионска титла,купа и участие в ЕКТ.
Привържениците на ЛЕВСКИ,винаги са имали изисквания и стремежи,подкрепяли са отборът ,точно за постигането на тези цели.
Това не е някакво измислено отборче,та да се примиряваме само с "любовта към отбора" пък бил и той посредствен и кретащ,без победи.
Това е ЛЕВСКИ-отбор ,създаден с любов и роден победител!
Затова стига с тези гл**ости!

О тук мога да поспоря. :) Много добре знам какво е професионален спорт и идеята за печелене на призови места. Но хич не съм съгласен, че феновете обичат и подкрепят отбора си заради постигането на тия цели. Може и да си прав. Реално подобна тенденция се наблюдава - Левски шампион пълен стадион. Левски 3ти - 7-8 хиляди. Ама какво да кажат едни Ботев? Които имат повече публика от 1вия и 2рия в класирането? :) Еми аз лично искам много повече да погледам любимците си, да видя красива игра, може и безрезултатна... При Мъри като ни биеха, където ни хванат, да не би да имаше титли и успехи? Имаше срамно изоставане зад прекия конкурент, срамно представяне в евротурнирите, но имаше приятен футбол и феновете на Левски харесваха това. Затова и стадиона стоеше пълен и ехтеше 20 минути след срамното отпадане от евротурнирите... Отборът ни е създаден с любов, но не е роден победител. Един друг отбор са го измислили за да е победител и феновете му пеят само за титла и победа, и плюят по всичко живо при неуспех. Нашият е създаден, за да радва обикновения човечец като мен и теб :) или поне за мен е така...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 май 2012 19:13

bigbonusprize написа:
фифи перото написа:
bigbonusprize написа:Ти от срам ли се криеш? :) Затова ли не ходиш на мачове - защото няма успехи и титли? :lol: Ей богу за някои хора любовта към отбора минава през титли и успехи. Все си мислех, че са болшинството червени фенове, но явно и между нас има такива...

Всеки спортист,всеки отбор се стреми да печели титли и купи!Това е същността на ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ спорт!
Да не говорим за клуб ,като ЛЕВСКИ,с традиции и високи цели,които всяка година са-шампионска титла,купа и участие в ЕКТ.
Привържениците на ЛЕВСКИ,винаги са имали изисквания и стремежи,подкрепяли са отборът ,точно за постигането на тези цели.
Това не е някакво измислено отборче,та да се примиряваме само с "любовта към отбора" пък бил и той посредствен и кретащ,без победи.

О тук мога да поспоря. :) Много добре знам какво е професионален спорт и идеята за печелене на призови места. Но хич не съм съгласен, че феновете обичат и подкрепят отбора си заради постигането на тия цели. Може и да си прав. Реално подобна тенденция се наблюдава - Левски шампион пълен стадион. Левски 3ти - 7-8 хиляди. Ама какво да кажат едни Ботев? Които имат повече публика от 1вия и 2рия в класирането? :) Еми аз лично искам много повече да погледам любимците си, да видя красива игра, може и безрезултатна... При Мъри като ни биеха, където ни хванат, да не би да имаше титли и успехи? Имаше срамно изоставане зад прекия конкурент, срамно представяне в евротурнирите, но имаше приятен футбол и феновете на Левски харесваха това. Затова и стадиона стоеше пълен и ехтеше 20 минути след срамното отпадане от евротурнирите... Отборът ни е създаден с любов, но не е роден победител. Един друг отбор са го измислили за да е победител и феновете му пеят само за титла и победа, и плюят по всичко живо при неуспех. Нашият е създаден, за да радва обикновения човечец като мен и теб :) или поне за мен е така...

Но при Мъри и Наско имаше и успехи, ако ги нямаше едва ли на някой щеше да му пука в един момент,че отборът играе красиво. В един момент красивата игра трябва да се подплати и с упехи, разбира се съизмерими с класата и възможностите на отбора (без да се обиждат феновете на Ботев)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 май 2012 19:37

Nuke написа:
milen.hristov написа:А какво трябваше да го правим през последните 3 години освен да го критикуваме, след епохалните успехи които постигаше и трябваше да се крием от срам

Да вземем пример от него и да не плюем като каруцари по човек, който си е оставил сърцето и душата в Левски!

Гонзо остави и нещо още по-голямо- едно голямо лайно, в което превърна Левски. Пичове, вие, ако сте на по 15-20 години и почти нищо не знаете за историята на този велик клуб, попитайте поне по-големите от Вас. В това лошо няма. И нека някой да ви отговори на въпроса: Кога Левски е изпадал в по-голяма несъстоятелност (и игрова, и управленска) в историята си? И когато получите адекватен отговор ще разберете защо Гонзо заслужаваше да бъде изритан (буквално) като мръсно блЪшаво коте. Естествено, заедно с измисления ни и набеден собственик. И тук не става дума за това, че нямаме титли, купи и какво ли не отличие. А става дума за най-ценното- честта и достойнството на Клуба. Защото ние в последните години нямаме облик на професионален футболен клуб. От километри лъха на аматьорщина, на примитивизъм и некадърност. Да оставим загубите на Герена, които само за последната година са повече, отколкото за последните 10 преди това. Да оставим резили срещу отбори като Локо Пд, Лудогорец, Локо Сф и Миньор насред Герена. Другото е по-важно. Че всичко това се случи в резултат на кадровия ни и умствения багаж както на ръководството, така и на подбраните от него играчи. Когато някои от вас асимилират отношението на хора като Милен, Злобул, Аванти, Фифи, моя милост и още няколко мъже, тогава ще стане ясно за какво иде реч...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 май 2012 19:56

bigbonusprize написа:
фифи перото написа:

Няма нужда да спорим.
Просто ми отговори на един обикновен въпрос:
Защо си Левскар?[offtopic]Не знам на колко години си.[/offtopic]

И Е създаден да побеждава!
Името говори затова.
Не ни сравнявай с изкуствените .
Последна промяна от фифи перото на 28 май 2012 19:59, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 май 2012 19:57

Статия за Гонзо и м.х. да не напише отрицателен коментар - просто нЕма такава..... Само така, Мод :x
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”