Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 26 юни 2023 12:31

koisa написа:Доста интересни коментари под благодарствения пост на клуба за РД на най-милото Мило в официалната фейсбук страница. :lol:

Интересно е да четеш простащини?

Нека пак да цитирам един човек, който ти написа следното: ''някои хора верно сте изплискали легена''. Да се знае!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 юни 2023 12:33

Най-сетне си намери мястото. :oops: :oops:

Мъри: Никога няма да участвам в закриване, по-добре да съм си рибар!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 26 юни 2023 12:38

koisa написа:Доста интересни коментари под благодарствения пост на клуба за РД на най-милото Мило в официалната фейсбук страница. :lol:

Профанщината царува в милата татковина. Милото може да е всякакъв, ама да му пожелават това да му е последният рожден ден и подобни...еми съжалявам, но не го разбирам.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 юни 2023 12:39

Някои се кефят на такива пожелания, виж, че ги отбелязват тук! :roll: За Сираков се пишеше същото.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 26 юни 2023 12:42

Да не говорим, че сам по себе си Милото не е загробвал клуба ни по никакъв начин. Предлагат се определени условия в договори на собственика и собственикът решава дали да ги подписва или не. Много по-"заслужили" бивши функционери има за хулене, ама нейсе. Да не забравяме, че и бащата на правилния и горд футбол го поканил за риба и му благодарил за всичко, въпреки че около час и половина опитваше да сглоби 5 изречения, в които да обясни какво му е толкова страшното на палмсбетовото иго.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2023 12:45

ПФК-то дръпна шалтера на коментарите - демократично решение. :lol:
Малко крайни "пожелания" имаше, не ги разбирам такива левскари аз.
Аре, шеги и закачки за перуки и благодарствени адреси, иди дойди, ама "корен на цвете да гледаш отдолу", е вече грозна и цинична работа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 юни 2023 12:47

В Сдружението е по-демократично: реагираш с ха-ха и веднага те блокират.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2023 12:50

1914.1902 написа:В Сдружението е по-демократично: реагираш с ха-ха и веднага те блокират.

Не знам как е там, рядко чета коментари под каквито и да е ФБ постове, защото простащината и неграмотността на българина ме натъжават, ама понеже днешният бе споделен и изкоментиран от доста хора, реших и аз да надзърна през прозореца на купона.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 26 юни 2023 12:56

mikata написа:Крайно време е да излезе някой да каже какво се случва в Левски.

Какво трябва да се случва в Левски? Имаме треньор, води се подготовка, обсъжда се селекция. Какво повече трябва да знаеш? И всеки ден да се реве за Мъри, няма кой да го върне на Герена. Сам реши да си тръгне, прав му път. Левски не е Мъри, не е и Сираков. Който има пари да заповяда, да купува клуба, да изплаща задълженията и да назначава Мъри, Ивков или който си там иска. Подкрепяйте си отбора и не бъдете като НКПСЗ.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2023 13:03

Кое не разбирате - крайните ситуации изискват крайни мерки - само адмирации за подобни хора от мен. Българският народ е в това състояние точно заради подобни на горните изказвания - ма дайте кротко, ма дайте леко, ма да не се пролива кръв. И за финал - е, глейте ги румънците - утрепаха чаушеску и станаха народ, а ние.

Топки се искат, топки. И да няма зависимости - с женскополови лафчета няма да стане. Да, и с фейбук лафчета няма да стане, ма по-добре фейсбук лафчета, отколкото пълно мълчание - лично мнение! Ако ние, дето претендираме, че сме уж велика публика, бяхме пребили поне един чернодрешко и/или служител по някои фирми, ситуацията с гаврите с нас нямаше да е такава. Ма со кротце да е, да не сме варвари - и после рев. Е, що ревете?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”