Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей
Наркосите?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Здравко Димитров, който е собственост на Левски отново се завърна при "сините". Той обаче не тренира с тима, който води Николай Костов, а с втория състав.
Дублиращият тим също води подготовка на стадион "Георги Аспарухов", а начело на тима е Христо Арангелов, който беше асистент на Елин Топузаков.
Димитров има контракт с Левски, но игра под наем в Спартак Варна и във втора турска лига.
По всичко личи, че Левски няма да разчита на Здравко Димитров. "Сините" залагат по крилата Уелтон и Роналдо, а техни резерви са Джавад Ел Джемили и Марин Петков.
„От най-важните месеци, в които клубовете наблюдават голям брой играчи, това са април и май. Тогава гледат на живо играчи. Без да гледат на живо, рядко някой купува. Точно тогава Хосе Кордоба не игра, беше контузен. Лично аз смятам, че няма кой да вземе Кордоба за парите, които искат от Левски. Трябва някой, който го е наблюдавал много дълго време. По-скоро ако направи силни мачове август месец, когато затваря трансферния прозорец“, коментира Танев.
„Турски клуб има интерес към Кордоба. Клубът има своите колебания и финансово не могат да отговорят на финансовите очаквания на Левски. Офертата не е конкурентноспособна. Нямам представа за оферти към други играчи. Познавам агента му, а този клуб се обърна към мен за съдействие. Левски имат за нашето ниво доста добри играчи. Представянето им миналата година точково не отговаря на качествата. Би било възможно повече точки да имат. Ако се случи и продадат някой играч, сигурно ще се подсилят. Първенствата започват рано, евротурнирите също, притиснати са от времето. Има играчи, които са приключили преди седмица. Играчите живеят с мисълта да починат малко, трудно стягат багажите и тръгват нанякъде“, добави Лъчо Танев.
TristaNNN написа:Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей
Наркосите?
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей
Наркосите?
Преди да ти отговоря, ще те помоля само да ми отговориш на едно въпросче, от предишния ни приятен разговор за мазните лъжи.
Та не можах да разбера за инж.Тонев и НАП кой лъже, Бибочко или Мъри?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Kotooshu написа:TristaNNN написа:Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей
Наркосите?
Преди да ти отговоря, ще те помоля само да ми отговориш на едно въпросче, от предишния ни приятен разговор за мазните лъжи.
Та не можах да разбера за инж.Тонев и НАП кой лъже, Бибочко или Мъри?
Не мисля, че някой от двамата лъже целенасочено. По-скоро допускам, че Мъри може да се е пообъркал с терминологията.
Kotooshu написа: ... журналисти терористи си траят, няма въпроси, няма "тормоз" към некадърното ни ръководство, това са важните неща.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Сашо, ElCochino, obi4am_pirin, Plamen_i00, Vesko85 и 25 госта