Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 23 юни 2023 17:53

Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей

Наркосите? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 юни 2023 18:03

За статията...Няма ли кой, няма ли тъмни улички в столицата?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 юни 2023 18:51

Здравко Димитров, който е собственост на Левски отново се завърна при "сините". Той обаче не тренира с тима, който води Николай Костов, а с втория състав.

Дублиращият тим също води подготовка на стадион "Георги Аспарухов", а начело на тима е Христо Арангелов, който беше асистент на Елин Топузаков.

Димитров има контракт с Левски, но игра под наем в Спартак Варна и във втора турска лига.

По всичко личи, че Левски няма да разчита на Здравко Димитров. "Сините" залагат по крилата Уелтон и Роналдо, а техни резерви са Джавад Ел Джемили и Марин Петков.

„От най-важните месеци, в които клубовете наблюдават голям брой играчи, това са април и май. Тогава гледат на живо играчи. Без да гледат на живо, рядко някой купува. Точно тогава Хосе Кордоба не игра, беше контузен. Лично аз смятам, че няма кой да вземе Кордоба за парите, които искат от Левски. Трябва някой, който го е наблюдавал много дълго време. По-скоро ако направи силни мачове август месец, когато затваря трансферния прозорец“, коментира Танев.

„Турски клуб има интерес към Кордоба. Клубът има своите колебания и финансово не могат да отговорят на финансовите очаквания на Левски. Офертата не е конкурентноспособна. Нямам представа за оферти към други играчи. Познавам агента му, а този клуб се обърна към мен за съдействие. Левски имат за нашето ниво доста добри играчи. Представянето им миналата година точково не отговаря на качествата. Би било възможно повече точки да имат. Ако се случи и продадат някой играч, сигурно ще се подсилят. Първенствата започват рано, евротурнирите също, притиснати са от времето. Има играчи, които са приключили преди седмица. Играчите живеят с мисълта да починат малко, трудно стягат багажите и тръгват нанякъде“, добави Лъчо Танев.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 юни 2023 20:06

Прав е. Тия нашите ще се върнат по уморени отколкото преди тези 7-8 дена почивка. Не ми се мисли ако вземат да окапват от контузии....

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 юни 2023 09:41

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Много се спекулира кой на кой дриснал последните време, но за мен се води и целенасочена атака към клуба от няколко месеца.
Разделяй и владей

Преди да ти отговоря, ще те помоля само да ми отговориш на едно въпросче, от предишния ни приятен разговор за мазните лъжи.
Та не можах да разбера за инж.Тонев и НАП кой лъже, Бибочко или Мъри?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 юни 2023 09:46

„Левски“ ще изиграе учебна игра с „Пирин“ (Благоевград) на 25 юни, неделя от 18:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Входът за двубоя е свободен! За срещата ще бъде отворен сектор В, като влизането на стадион „Георги Аспарухов“ ще става през вход №8. Той ще бъдат отворен в 17:00 часа.

Учебната игра между „Левски“ и „Пирин“ ще бъде предавана на живо от „Левски ТВ“ в официалния сайт на клуба www.levski.bg и официалната страница клуба във Facebook.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2023 09:57

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
Разделяй и владей

Преди да ти отговоря, ще те помоля само да ми отговориш на едно въпросче, от предишния ни приятен разговор за мазните лъжи.

Не мисля, че някой от двамата лъже целенасочено. По-скоро допускам, че Мъри може да се е пообъркал с терминологията.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 юни 2023 10:56

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
Разделяй и владей

Не мисля, че някой от двамата лъже целенасочено. По-скоро допускам, че Мъри може да се е пообъркал с терминологията.

Аз пък съм сигурен, че няКОЙ лъже целенасочено от години, даже бих си позволил с конкретни имена да говоря и доста примери, но пък вече на кой ли му пука ... важното е, че отново няма виновници, просто Мъри се е бил пообъркал, супер щом така мислиш.
Интересно е кой му запуши устата на Мъри за истината, ама и това е отделна тема.
Относно по горе написаното от мен, виж първоизточника на всички партенки последно време и би трябвало да си направиш извода .... щом и тук се цитира някво каФево ла*но 7 дни нещо си.
За поредна година се бавят с абонаментните карти, борето си го знаем, кадърни млади хора си тръгва от клуба ... журналисти терористи си траят, няма въпроси, няма "тормоз" към некадърното ни ръководство, това са важните неща.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2023 18:24

Kotooshu написа: ... журналисти терористи си траят, няма въпроси, няма "тормоз" към некадърното ни ръководство, това са важните неща.

Не знам с какви очи го написа това, честно.
[offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 юни 2023 20:25

Като гледам тука, Пригожин няма да е сам :)

Върни се в “Левски”