Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 17 юни 2023 10:57

drvasko98 написа:
Serafim написа:600 хил евра са малко. Но никога не се знае кога един млад футболист ще спре с развитието си... Точно като големия Краев, като Детелинов, като Ст. Иванов, че дори и Марин сякаш вече започна да буксува... Може би един бъдещ процент от трансфер не е лоша идея.

Спирането на развитието на младите има една причина - дефицит на любов (комплексно). Марин Петков миналият сезон игра не лошо за 18 годишен тогава. Би решителна дузпа в Разград. И първият трансфер през лятото беше ...Роналдо, ама не Феномена или Кристияно. Роналдо го изтърпяхме целия сезон. От 40 мача, направи 4-5 добри, 5-10 прилични и останалото - леш. Но като влезе в Пловдив Марин Петков като ДЕФАНЗИВЕН халф всички писаха какъв е некадърник. Това казва всичко. Съдията иска да влезе за 10 минути и да обърне, еми не става. Да, едно време не бяха толкоз чувствителни, но сега са такива, това е реалността.

Ами съгласен съм, Роналдо се бори много, дава добри пасове понякога, има дрибъл, но до там, много желание, ама не му се получава. Не съм убеден обаче, че Марин щеше да направи по-добър сезон от него.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юни 2023 12:18

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v6uAU2f6nqY[/youtube]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 17 юни 2023 13:40

Чета, че Арда искали Иван Андонов! Знам, че беше във Фиорентина две години и после се върна....някой гледал ли го е! Така и е му дадоха шанс. Димитър Костадинов и Здравко и те трябва да се върнат ще ми е интересно да видя съдбата им. Марин Петков май е за централен нападател, струва ми се, че още расте и това се отразява при млади спортисти... Габаритите се променят и позициониране и цялата му игра също! Губи скоростната сметка на сила и маса.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юни 2023 14:45

Гледам ги Ловеч,ми добре е млади момчета ,бели ,развяват перчеми.
Пък сега черно,черно,дърто и тук там червено
САМО ЛЕВСКИ!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 17 юни 2023 16:39

Надявам се Костов да налага Мартин, ако не като титуляр то поне като смяна към 60'.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 юни 2023 16:39

Ето Марин вкара за националния, щото го пускат. А в Левски получава главни хейт, щото някои очакват да направи чудо за 5-10 минути.
Това е едно от нещата които много ме дразнеха в Стоилов, че пуска всеки път един и същ състав, независимо от съперника и моментното състояние на футболистите. Вместо да пусне поне 7-8 мача Марин титуляр, той тъпо и упорито налага Роналдо, който в повечето мачове е муха без глава.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юни 2023 16:52

Serafim написа:
drvasko98 написа:
Serafim написа:600 хил евра са малко. Но никога не се знае кога един млад футболист ще спре с развитието си... Точно като големия Краев, като Детелинов, като Ст. Иванов, че дори и Марин сякаш вече започна да буксува... Може би един бъдещ процент от трансфер не е лоша идея.

Спирането на развитието на младите има една причина - дефицит на любов (комплексно). Марин Петков миналият сезон игра не лошо за 18 годишен тогава. Би решителна дузпа в Разград. И първият трансфер през лятото беше ...Роналдо, ама не Феномена или Кристияно. Роналдо го изтърпяхме целия сезон. От 40 мача, направи 4-5 добри, 5-10 прилични и останалото - леш. Но като влезе в Пловдив Марин Петков като ДЕФАНЗИВЕН халф всички писаха какъв е некадърник. Това казва всичко. Съдията иска да влезе за 10 минути и да обърне, еми не става. Да, едно време не бяха толкоз чувствителни, но сега са такива, това е реалността.

Ами съгласен съм, Роналдо се бори много, дава добри пасове понякога, има дрибъл, но до там, много желание, ама не му се получава. Не съм убеден обаче, че Марин щеше да направи по-добър сезон от него.

И аз не съм убеден, ма ей го днес играе и вкара и гол.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 юни 2023 19:02

Ами нов треньор,нов късмет се задава.
Топката е в краката им,от тях си зависи,
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 юни 2023 20:18

Понеже някои многи реват за млека, слагам само една ститистика за последните 10 години, която копирам от един колега от нашия форум:

Вложени за 10 години: 14 440 000 лв. (1 440 000 лв. на година х 10 /120 000 лева на месец/)
Изкарани за 10 години: 2 738 162 лв. (Вутов - 600 000 евро, Краев - 500 000 евро, Стаси - 300 000 евро)

Мисля, че това е достатъчно за нашата велика школа, дето била супер продуктивна и създала незнам си колко играча за Б група.
П.С. И като сложим, че само за Кордоба и само за 1 година, откакто го взе Мъри, ще изкараме повече, и ми става едно такова млечно...
П.П.С. Като се сетя и за ултра, мега, хипер, супер и дупер надеждите от сорта на Илия Димитров, Кабов, Галин Ташев, Мисяк, Деян Иванов, Шейтанов, Томислав Папазов, Илия Юруков, Ивайло Найденов, Мартин Петков, Дани Начев и т.н. и ми става едно.....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 юни 2023 20:25

tmanolov написа:Понеже някои многи реват за млека, слагам само една ститистика за последните 10 години, която копирам от един колега от нашия форум:

Вложени за 10 години: 14 440 000 лв. (1 440 000 лв. на година х 10 /120 000 лева на месец/)
Изкарани за 10 години: 2 738 162 лв. (Вутов - 600 000 евро, Краев - 500 000 евро, Стаси - 300 000 евро)

Мисля, че това е достатъчно за нашата велика школа, дето била супер продуктивна и създала незнам си колко играча за Б група.
П.С. И като сложим, че само за Кордоба и само за 1 година, откакто го взе Мъри, ще изкараме повече, и ми става едно такова млечно...
П.П.С. Като се сетя и за ултра, мега, хипер, супер и дупер надеждите от сорта на Илия Димитров, Кабов, Галин Ташев, Мисяк, Деян Иванов, Шейтанов, Томислав Папазов, Илия Юруков, Ивайло Найденов, Мартин Петков, Дани Начев и т.н. и ми става едно.....

Затова лично съм против да се занимаваме с школата и да хабим ресурси при положение, че е ялова и не рядко създава конфликти, а евтини футболисти с качества по света бол. Това си е лично мое мнение.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”