Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 16 юни 2023 20:22

https://topsport.bg/levski/mari-ako-se- ... odina.html

Измислено е вече! Правилно и гордо!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юни 2023 20:34

Мъри сам си тръгна.
Не е гонен.
Факт, прояви някакви принципи, но те бяха в негова полза и в ущърб на Левски.
Аз не съм Мъривист, а Левскар !
Не ми пука за комфорта на Стоилов, а за този на ЛЕВСКИ !
А той пренебрегна Клуба, заради своето его. За добро или лошо, това бе последният му досег с Левски.

Колкото и да съм фен на треньора С.С. толкова съм противник на това, което представлява като човек.
За това се и учудвам на феновете на Мъри, защо храчат по Костов ?
Тия са си - хвани единият-удари другият !

Разликата е, че Стоилов имаше 2 прекрасни години с отбора, на Костов не му се даде шанс, след никак не-лоша статистика.
А и струва ми се, Николай е от онези чешити, които по скоро ще се наложи да го изгонят, преди да избяга от отговорност.
Както направи С.С.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

alstonfild
Контакти:

Мнениеот alstonfild » 16 юни 2023 21:26

THE G.A.M.E написа:Мъри сам си тръгна.
Не е гонен.
Факт, прояви някакви принципи, но те бяха в негова полза и в ущърб на Левски.
Аз не съм Мъривист, а Левскар !
Не ми пука за комфорта на Стоилов, а за този на ЛЕВСКИ !
А той пренебрегна Клуба, заради своето его. За добро или лошо, това бе последният му досег с Левски.

Колкото и да съм фен на треньора С.С. толкова съм противник на това, което представлява като човек.
За това се и учудвам на феновете на Мъри, защо храчат по Костов ?
Тия са си - хвани единият-удари другият !

Разликата е, че Стоилов имаше 2 прекрасни години с отбора, на Костов не му се даде шанс, след никак не-лоша статистика.
А и струва ми се, Николай е от онези чешити, които по скоро ще се наложи да го изгонят, преди да избяга от отговорност.
Както направи С.С.

До колкото си спомням при миналия престой на Н. Костов в Лески, никой не го е гонил, той сам си тръгна. Иначе , няма как да не му желаем успех в нови си период като треньор на Левски . Ако отбора под негово ръководство постига резултати играе добре , не виждам кой ще хейти по негов адрес. Притеснението е , че всичко което постигна Мъри Стоилов като стил на игра ще изчезне, и пак се връщаме с няколко години назад.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юни 2023 21:37

THE G.A.M.E написа:...
...

Лека корекция, ако ми позволиш. Костов напусна Левски също по своя воля, но при доста по-тревожни обстоятелства - вътрешен саботаж. Това стана след един домакински мач срещу Миньор, в който ни опънаха с 1:0. Помня мача, понеже е един от най-гнусните ми спомени като левскар, а и защото бях на стадиона и всички наоколо вдигахме рамене и се чудехме какво става с отбора, какво се случва на терена? Не че преди тази среща играехме извънземен футбол, но ... бяхме доста добри и стегнати, в сравнение с днешните стандарти и онзи конкретен пернишки противник. :oops:
Не задето Миньор вкараха гол, в тая игра падат голове и в синята врата, футбол е все пак, а затова как нашите видимо не искаха да играят. Правеха всичко възможно, за да може срещата да завърши така. Срам, не срам, да си кажем истината... :oops:
Не искам да спекулирам какви бяха причините за тая уйдурма - някои казват, че обидил лидерите; други твърдят, че много ги натискал на тренировките; трети трето и т.н. Не е толкова важно вече.
Важното е, че теорията "...Николай е от онези чешити, които по скоро ще се наложи да го изгонят, преди да избяга от отговорност... " не минава тука. По мое скромно мнение съблекалнята е отговорност на треньора, недопустимо е в клуб като Левски разни Гаджевци да ти мажат ските.
Още един повод за размисъл защо напускането на Мъри и огромна загуба за Левски - знаеш ли кога това ще се случи в неговата съблекалня? ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юни 2023 08:32

Спрягат Андриан Краев за трансфер в Дания

Футболистът на Левски Андриан Краев е спряган за трансфер в Дания и по-конкретно в Мидтиланд, твърди местното издание „Tipsbladet“.

„Божидар Краев така и не успя да пробие в Мидтиланд – сега може би е ред на по-малкия му брат да опита късмета си в Дания“, пише в материала.

24-годишният Андриан Краев, който е с година и половина по-малък от брат си Божидар, привлича интерес от Дания, като се очаква да има конкретна оферта за него в следващите дни.

„Андриан Краев е неизменен титуляр за Левски и се представи толкова добре този сезон, че стана част от националния отбор на България. Краев е дефанзивен полузащитник, така че не трябва да го съдите по броя на головете – той обаче вкара два такива през миналия сезон”, пише още „Tipsbladet“.

Според информацията, Мидтиланд е склонен да предложи около 600 хиляди евро за Краев.

24-годишният футболист има още една година от договора си с Левски, а като цена е на ниво, на което много датски клубове спокойно могат да го привлекат.

Припомняме, че Божидар Краев се присъедини към Мидтиланд през 2017 г., а преди година напусна клуба, като по време на престоя си в датския тим на два пъти бе даван под наем.

Божидар Краев записа 54 мача за Мидтиланд, в които вкара 6 гола.

В момента Краев играе за Уелингтън Финикс в Нова Зеландия и направи много силен първи сезон.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2023 10:11

Тия датчани са странен вид мазохисти. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юни 2023 10:13

600 хил евра са малко. Но никога не се знае кога един млад футболист ще спре с развитието си... Точно като големия Краев, като Детелинов, като Ст. Иванов, че дори и Марин сякаш вече започна да буксува... Може би един бъдещ процент от трансфер не е лоша идея.
Продадем ли Краев значи, че ще сме с изцяло нова халфова линия.
Последна промяна от Serafim на 17 юни 2023 10:14, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юни 2023 10:13

rhaegar написа:Тия датчани са странен вид мазохисти. :lol:

Не са се охарчили много, а и станаха шампиони (е, не заради Краев, ама вкара там някакви голове точно тогава)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юни 2023 10:20

Serafim написа:600 хил евра са малко. Но никога не се знае кога един млад футболист ще спре с развитието си... Точно като големия Краев, като Детелинов, като Ст. Иванов, че дори и Марин сякаш вече започна да буксува... Може би един бъдещ процент от трансфер не е лоша идея.

Спирането на развитието на младите има една причина - дефицит на любов (комплексно). Марин Петков миналият сезон игра не лошо за 18 годишен тогава. Би решителна дузпа в Разград. И първият трансфер през лятото беше ...Роналдо, ама не Феномена или Кристияно. Роналдо го изтърпяхме целия сезон. От 40 мача, направи 4-5 добри, 5-10 прилични и останалото - леш. Но като влезе в Пловдив Марин Петков като ДЕФАНЗИВЕН халф всички писаха какъв е некадърник. Това казва всичко. Съдията иска да влезе за 10 минути и да обърне, еми не става. Да, едно време не бяха толкоз чувствителни, но сега са такива, това е реалността.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юни 2023 10:39

Малко е, зимата май имаше по-добра оферта от едни унгарци (отказана, защото от ПФК Левски искаха по-голяма сума), а също така Краев показа израстване през пролетта.

Върни се в “Левски”