realno написа:1914.1902 написа:realno написа:Минаха няколко дни от назначаването на Костов, но нищо като информация от клуба и новия треньор за целите през новия сезон. Няма информация дали ще се продават или не основни играчи. Ще има ли нови и на каква позиция? Пълно мълчание.
Официално от клуба ли очакваш да ти кажат кой продават и кой ще вземат? Аз в нито един клуб не съм го виждал. Целите нали ти казаха, че ще има пресконференция преди началото на подготовката, която е на 21 юни. Не си ли прочел?
Като не са продали никой, защо ще взимат? А и както ви посочих има достатъчно хора от миналия сезон, които нямаха никаква роля - поне 6/7 човека. Ето ти ги новите.
За пресконференцията съм пропуснал.
Но иначе разбира се, че от клуба чакам информация дали ще има напускащи и пристигащи. От медиите ли чакам? Или викаш "синята приказка" е достатъчна.
От клуба може да ти дадат само официалната информация, ако се стигне до трансфер, а няма всеки ден да ти казват този може да си тръгне, този да остане и т.н. Може би първоначално най-добре ще е да се вземе един халф за началото на подготовката, другите просто не са продадени, за да им се търсят заместници.
Защо не се покажат първо в ЕКТ, а след това да бъдат продадени?