Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2016 15:44

PFC Litex написа:Колкото и куха лейка да е Стойчо Стоилов, той е човека, който ходи да гледа футболисти и не може да му се отрече, че в тази сфера е доста добър. За Южна Америка ползваме скаутите на ЦСКА Москва и това е от доста време. Стойчо прекарва там всяка есен поне по един месец за да наблюдава на живо футболисти.
Престъпление е клуб, като Левски да разчита на един Жейнов и на Мирчо Димитров.

С Джери Перейра скъсахме партньорските си отношения, когато ни набута онези две ментета Кодо и Мирасема

Вярно,че и при вас,макар и по-рядко,се получава калъч в трансферите. Тези двамата ги бях забравил. :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 яну 2016 15:48

Мирасема не беше лошо крилце :lol: Ама онзи Кодо, :lol: :mrgreen: :)
Като стана въпрос за недоразумения, някой помни ли го този [wrapimg=]http://levskisofia.info/files/players/10619.jpg[/wrapimg]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 яну 2016 15:50

Когато ни ги набута Джери, тогава поради други причини Стойчо не ходи лично да ги наблюдава и просто се довериха заради дългогодишното партньорство.
Ръководството на Левски според мен прави една много груба грешка относно нападателите, знаят че неразполагат с ресурс и винаги първият избор набелязват играчи с високи за България трансферни суми с надежда, че въпросните клубове и играчи само са чакали офертата за да дойдат, ей така на името на клуба разчитат. Един двама ги отрежат и се оказват в безизходица и стреляне на посоки. В момента, както каза колегата по-горе, при положение, че точките останат -5 по-добре да спрат до тук със селекцията, да преквалифицират някой за оставащите мачове, а Гонзо още от сега да започне работа по лятна селекция.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2016 15:57

bilyaletdinov написа:Мирасема не беше лошо крилце :lol: Ама онзи Кодо, :lol: :mrgreen: :)
Като стана въпрос за недоразумения, някой помни ли го този [wrapimg=]http://levskisofia.info/files/players/10619.jpg[/wrapimg]

Рамон Лопес. През същия сезон добави още Нунеш,Бру,Баштош,Ал.Перес,Везалов и някои други и "картинката" съвсем се стъмнява... :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 яну 2016 16:04

А-а-а, Рамон Лопес ... демек, тоя :arrow:

Изображение

:mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2016 16:29

Толкова бях въодушевен от този удар, че седнах и непрофесионално направих този гиф, за да остане в историята и паметта на хората. :mrgreen:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 яну 2016 16:41

boabbb написа:А-а-а, Рамон Лопес ... демек, тоя :arrow:

Изображение

:mrgreen: :mrgreen:

Е, какво толкова?
Не му хвана фалца, ако беше хванал сигурно щеше да извади окото на вратаря. :shock:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 яну 2016 16:54

На един кален мач на Славия, Хичо Финта изпълни пряк свободен, със засилка около 15 метра и прати топката, от фронтална позиция и 24-25 метра, в тъч, с външен фалц. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2016 21:49

Serafim написа:Аз почвам да си мисля, че проблема е в търсения тип нападател. .

Ние не знаем какво търсим всъщност. Значи дойде ли нападател и ми каже: "Мога да играя навсякъде по атаката", ми е ясна работата, а такива вече са трима - Умар, Китимбала и Менголо. Самият Стоев не съм сигурен, че знае какво иска, освен едно - да е черен. Белите не могат да скачат, нито да бягат. Ясно е, ама... Да пробваш играч, като фигура типично крило - лек, нисък, но нестабилен в единоборствата, за централен нападател е тъпо. Да сложиш Аниете на крилото е тъпо! На нас ни трябва или някой бичме и перде като Гонзо или техничар със свободна позиция като Аниете. Такъв като Аниете, посмъртно не може да си позволим, а и ако ще играе на крилото, айде няма смисъл. Остава бичме, но както казваш... кой ще подава? Краев не може да подава, за Бедоя си прав, че обича да мачка топката, а и пред него му трябва раздвижен нападател, а не колче, като Курдов или Умар. Аз бих казал нападател тип Мартин Камбуров или леко острие тип Шьорд Арш, който беше натирен по най-позорния начин. Аз не помня взеха ли за него пари.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 яну 2016 23:29

Аз все повече съм на мнение, че не трябва да се взима нападател на всяка цена. Не трябва и да сме в позиция да ни извиват ръцете. Примерно сега вместо да дават пари на Жилина, да се разберат с агента на играча и с него за предварителен договор и да му дадат кеш при подпис на лято. Лятото се взима един десен бек и нападател и имаш готов отбор за участие в Лига Европа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”