Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот blue atack » 02 юли 2015 23:40

Tommi написа:
kempesmario написа:писна ми вече от тези некадърници в Левски , никакъв поглед за млади футболисти от страна треньорите :( чета как розовото отборче без гол за 2015г. обира всички млади български футболисти. Нашите достойно заместват стойчо комисионната от цдна-то :( взимаме некакви чужденци доведени от ония дебелия агент. Юноши налагаме , те горките като от концлагер излезли душиците по 30-40 кг. макс. тежат и на височина към 1,50м. Направо трагедия , пълни нещастници :(

Те ги пробват за футболния отбор, не за отбора по сумо. :lol: Важно е в краката и в главата да имат нещо.

Нещо ново около селекцията някои скоро не се ли очаква да доиде.Че малко време остава до първия мач а нямаме играчи с тези деца трудно да земем някви точки.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юли 2015 23:55

blue atack написа:
Tommi написа:
kempesmario написа:писна ми вече от тези некадърници в Левски , никакъв поглед за млади футболисти от страна треньорите :( чета как розовото отборче без гол за 2015г. обира всички млади български футболисти. Нашите достойно заместват стойчо комисионната от цдна-то :( взимаме некакви чужденци доведени от ония дебелия агент. Юноши налагаме , те горките като от концлагер излезли душиците по 30-40 кг. макс. тежат и на височина към 1,50м. Направо трагедия , пълни нещастници :(

Те ги пробват за футболния отбор, не за отбора по сумо. :lol: Важно е в краката и в главата да имат нещо.

Нещо ново около селекцията някои скоро не се ли очаква да доиде.Че малко време остава до първия мач а нямаме играчи с тези деца трудно да земем някви точки.

Гонзо каза 5 човека. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 03 юли 2015 09:06

Доколкото разбрах селекцията може да продължи до първите няколко кръга. 8-) Много трудно се навиват футболисти да дойдат в Левски. И май причината била в Гонзо. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2015 09:38

Последно, сърби ли или боли? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 юли 2015 09:53

Мен ме притеснява ,че отново ще се разминем с Наско Курдов, много се проточват нещата.
Селекцията да се прави до 4 кръг е несериозно и явно безхаберието в клуба ще си продължава и този сезон, въпреки смяната на собствеността.
Така казано от господин директора явно ще се борим тази година да не изпаднем....Shame,shame,shame!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 03 юли 2015 11:07

Ако е вярно инфото, че Аниете иска да се върне, а Гонзо се сърди и не го иска... :x Значи Гаджев може всеки сезон да си търси отбор и накрая да го прибираме, а най-добрият играч за миналия сезон не може. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 юли 2015 11:21

Дано Аниете се върне. Дано също Гонзо некадърника не провали връщането му.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 03 юли 2015 11:33

Neron написа:Дано Аниете се върне. Дано също Гонзо некадърника не провали връщането му.

Смятай това ако се случи наистина, на наш Гонзо ще му се наложи да си подаде оставката, а на новите шефове ще им се наложи да я приемат.
Това ще надхвърли всички безумия и аматьорщини до сега :( Страх ме е да си го помисля даже.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юли 2015 11:39

Решил е да напуска - ок, разбираемо е предвид тежката ситуация при нас. Благодаря му за хубавите игри и му пожелавам успех в кариерата. Но да се връща от немай-къде, защото не може да си намери друг отбор, някак си не ми харесва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 03 юли 2015 12:03

Tommi написа:Решил е да напуска - ок, разбираемо е предвид тежката ситуация при нас. Благодаря му за хубавите игри и му пожелавам успех в кариерата. Но да се връща от немай-къде, защото не може да си намери друг отбор, някак си не ми харесва.

Е ние понеже сме цъфнали та вързали дай да се дърпаме .... Човека иска да си подсигури живота и си е търсил неяо на юг от нас, но там нема кеш вече....
Да си идва и да не губи време с подготовка сам...

Върни се в “Левски”