bilyaletdinov написа:magga написа:
Ами не точно, защото за да се преценят дали едни играчи стават за нещо то трябва да се проверят с малко по-добри съперници, а Монтана и Локо София са ... ела ме ритнипоне един мач с някой сръбски отбор да направят, ама ще ги видим явно след време какво са измислили и много се надявам поне половината от тях да са на Герена
Зимата като играхме с Пилзен какво стана? Наритаха ни като кучета и счупиха крака на Тони Огнянов. Ако един футболист има качества те ще си проличат дори и да играе срещу Гигант Съединение. Преди години Бардон беше одобрен след една контрола с БеласицаАз съм доволен, че няма да ходим да трамбоваме до Австрия, за да разцъкваме с Арапонгас, Теплице Бърно и още няколко средняка от Украйна, Чехия и Словакия. Да се готвят на спокойствие в България няма за къде да се бърза. Лошото за Левски като клуб е, че по средата на подготовката ще трябва да освободи 6-7 свои играчи, за да се включат в България U-19
Взе ми думите от устата, впрочем, мръсник
Защо са ни сега сръбски отбори? По- добре треньора отсега да си знае Берое и Локото