Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 15 юни 2023 19:14

Вълчан написа:Много хейт за Костов. И това от хора които искат Левски за върви нагоре. Повечето даже и не са го виждали като треньор камо ли като играч. :o Добър треньор е за нашите стандарти. Понатрупа опит които за силното ни първенство ще му е достатъчен.То е ясно и за малоумните ,че като няма средства няма как да се изискват впечатляващи резултати. Мен лично ме притеснява Ибраимов. Като нищо ще прави номера леки за да се убедят великите сини фенове ,че видиш ли само Стоилов е кадърният и единствен за Левски. И да подготви отбора за завръщането на син кон на специалният. Според мен и моето скромно мнение ако се започва така със жестоки закачки и лека насмешка към уменията му говори за наистина некомпетентност и двуличие от страна на феновете. Да го съблекат викам аз онези платени мишки.

Съгласен съм, много хейт по Костов. И то имам чувството повечето хора подхождат с насмешка към него, заради интервютата му.
Но това останалото, което си казал е много несериозно... Саид щял да съботира, за да видят Левскарите, че само Мъри ставал... Саид от години не е с Мъри, второ защо ще го прави? Трето дали Мъри би искал това? Четвърто Саид въобще обявен ли е, че ще е в отбора?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 юни 2023 19:17

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
Вълчан написа:Много хейт за Костов. И това от хора които искат Левски за върви нагоре. Повечето даже и не са го виждали като треньор камо ли като играч. :o Добър треньор е за нашите стандарти. Понатрупа опит които за силното ни първенство ще му е достатъчен.То е ясно и за малоумните ,че като няма средства няма как да се изискват впечатляващи резултати. Мен лично ме притеснява Ибраимов. Като нищо ще прави номера леки за да се убедят великите сини фенове ,че видиш ли само Стоилов е кадърният и единствен за Левски. И да подготви отбора за завръщането на син кон на специалният. Според мен и моето скромно мнение ако се започва така със жестоки закачки и лека насмешка към уменията му говори за наистина некомпетентност и двуличие от страна на феновете. Да го съблекат викам аз онези платени мишки.

Великите сини фенове вече са убедени, че Стоилов е кадърният и единствен за Левски. Или поне 80-90% от тях. Така че няма нужда никой да прави номера и да убеждава когото и да било.

Защо говориш от името на 90% ? На дали познаваш и 2% от Левскарите.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 15 юни 2023 20:04

Рядко треньор е посрещнат с такъв негативизъм.В същото време малко хора си дават сметка че първенството и на Русия и на Украйна са далеч по силни от българското.Вярно е че не може да правим кардинално заключение от последния период на Костов на Герена, но поне може да се доверим на професионалното мнение на Дарко Тасевски. Естествено той няма да има автономията на съвършеният треньор, но поне да му осигурят такава при определяне на селекцията.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 15 юни 2023 20:10

Саид по скоро ще бъде в ролята на технически директор.Вече стана ясно че Костов си води помощник от Украйна.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 юни 2023 20:11

ikar написа:Рядко треньор е посрещнат с такъв негативизъм.В същото време малко хора си дават сметка че първенството и на Русия и на Украйна са далеч по силни от българското.Вярно е че не може да правим кардинално заключение от последния период на Костов на Герена, но поне може да се доверим на професионалното мнение на Дарко Тасевски. Естествено той няма да има автономията на съвършеният треньор, но поне да му осигурят такава при определяне на селекцията.

Аз и тогава не разбрах защо играчите го бойкотираха. Реално Костов в 9 мача постигна 9 победи. Вярно, не срещу водещите отбори, но колко точки загубихме в последното десетилетие от последните? Последва злополучният мач за купата в Пловдив, където вярно, че водехме, ама не Костов е виновен, че пуснаха гол в последната минута и ги обърнаха, а и ние там винаги сме играли тегаво. И последва бойкота срещу Миньоро в София.
Аз имам надежди, че ако си проведе една добра подготовка няма да треперим и следващия сезон дали ще се доберем до ЕКТ. Първи не очаквам да станем по простата причина, че в Левски финансова стабилност няма. А това е гаранция за клатушкания.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 юни 2023 22:03

Много повече хейт имаше срещу Хубчев и се оказа напълно оправдан. Даже Хубчев надмина очакванията. Сега срещу Костов има хейт, защото вече ни е бил треньор и хората си спомнят някои неща. Аз лично не си спомням нищо положително свързано с него, но не очаквам да е Хубчев номер 2. Очаквам да сме в средата на класирането към края на годината и да се разделим по взаимно съгласие. Ако не сме фалирали междувременно, щото пари нема.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 15 юни 2023 22:07

Sstefanov написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:

Великите сини фенове вече са убедени, че Стоилов е кадърният и единствен за Левски. Или поне 80-90% от тях. Така че няма нужда никой да прави номера и да убеждава когото и да било.

Защо говориш от името на 90% ? На дали познаваш и 2% от Левскарите.

Съдя от разговорите с приятели, настроенията тук във форума, социални мрежи, скандиранията на стадиона. Ако имаш по-добра извадка, представи я

На линия
scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 15 юни 2023 22:59

Костов по спомени играеше 4-1-4-1 в защита и 4-3-3 като атакуваме, според мен е избран заради същите разбирания за футбол и схема която играем и сега. Топчо взе пак да ги нахъсва без идея за друго освен борба...Гонзо беше същия и започнахме да губим стила ни от последната една и половина година....тук според мен търсят надграждане.Саид ще иска да излезне от сянката на Стоилов....по скоро се притеснявам да не вземе да дърпа чергата към него!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 юни 2023 00:01

Ще си позволя да изкажа и моето мнение.
Честно казано съм малко изненадан от избора на Н.Костов. Плюсове му са следните:
-най-близък като стил на игра до Мъри
- голям фен на дисциплината (може би повече и от Мъри)
- маниак на тема игра без топка и физическа подготовка.
-не се страхува да експериментира с млади играчи. Някога взе в първия отбор Вутов когато беше на 15 години.
Работил е в първенства, които са по-силни от нашето. Примерно в Кипър е считан за по-добър от Мъри . Самия факт,че работил 7-8 години в Украйна и е печелил Купата говори никак малко.
Минуси:
-не е добър психолог и е доста конфликтна личност. Предишния си престой влезна в конфликт с всички футболисти.
-Налага много тежки физически тренировки,които освен, че не се харесват от играчите могат да доведат до контузии.
-разликата в беговата подготовка между нашите и онези от бившия СССР е доста сериозна и въобще не ясно доколко играчите могат да изпълняват неговите идеи.
-не знам доколко е запознат с българския футбол и с нашите футболисти, както и с другите отбори.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юни 2023 08:00

Виктор Димитров ще продължи да бъде треньор на дублиращия тим и през следващия сезон. Синът на Димитър Димитров–Херо замести Елин Топузаков начело на отбора и успя да го изведе до 12-ата позиция в крайното класиране на Югозападната Трета лига. Той записа начело на тима девет мача, в които постигна шест победи, две равенства и инкасира една загуба. Ръководството на Левски е останало доволно от показаното от отбора под ръководството на Димитров и му е предложило да продължи да води тима. Той ще има постоянна връзка и с новия шеф на школата Елин Топузаков, който ще е свръзката между дублиращия отбор и първия тим.

„В школата на Левски се работи добре. Хората говорят, че в последните години нямаме спечелени титли, но не това трябва да е основен критерий. През сезона имаше мачове, в които цялата скамейка на първия отбор беше от юноши на Левски“, заяви наскоро Димитров.

Върни се в “Левски”