Вълчан написа:Много хейт за Костов. И това от хора които искат Левски за върви нагоре. Повечето даже и не са го виждали като треньор камо ли като играч.Добър треньор е за нашите стандарти. Понатрупа опит които за силното ни първенство ще му е достатъчен.То е ясно и за малоумните ,че като няма средства няма как да се изискват впечатляващи резултати. Мен лично ме притеснява Ибраимов. Като нищо ще прави номера леки за да се убедят великите сини фенове ,че видиш ли само Стоилов е кадърният и единствен за Левски. И да подготви отбора за завръщането на син кон на специалният. Според мен и моето скромно мнение ако се започва така със жестоки закачки и лека насмешка към уменията му говори за наистина некомпетентност и двуличие от страна на феновете. Да го съблекат викам аз онези платени мишки.
Съгласен съм, много хейт по Костов. И то имам чувството повечето хора подхождат с насмешка към него, заради интервютата му.
Но това останалото, което си казал е много несериозно... Саид щял да съботира, за да видят Левскарите, че само Мъри ставал... Саид от години не е с Мъри, второ защо ще го прави? Трето дали Мъри би искал това? Четвърто Саид въобще обявен ли е, че ще е в отбора?