Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 15 юни 2023 16:26

Der Schmarotzer написа:
TristaNNN написа:
tmanolov написа:...
Тристане, аз малко не съм съгласен - вратарят трябва да е полеви футболист, защото има "право" да говори със съдията и да е в центъра на събитията. без значение дали вратар ни е Пламен или Икер, вратар за капитан не е ок - лично мнение. Апропо, много по-добрия Пламен преди 10 години го смазахме точно с капитанската лента

Това е много субективно, аз пък мога веднага да дам примери с успешни отбори от миналото с вратар-капитан - Кан, Буфон, та дори и наш Боби Михайлов.
Но, да, това е все едно да спорим кои жени са по-секси - брюнетките или блондинките? За мен категорично са първите (приоритетно естествено къдрави или с начупена коса), та успех да ме убедиш, че някоя с млечно бяла кожа и права жълта коса е по-готина. :)
Нещо не мога да го разбера това "смазаха Х с капитанската лента" по адрес на вратар. Звучи като много лесно, заучено оправдание за липсата на умения или слабите изяви. Обикновено голяма част от вратарите уж са "смазани", ако допускат леки или много голове по тяхна вина. Какво чак толкова променя капитанската лента в "смазването"?
Задавам си въпроса като човек, който е започнал да играе организиран, състезателен футбол, макар и не на професионално ниво, именно като вратар.

И трите примера който си дал са за вратари с голямо В. Аз ще добавя още едно - Дино Дзоф. Не може да има абсолютно никакво сравнение с нашия хубостник. Кан докато стане капитан изяде бая вурстчета, същото се отнася и до Буфон, и дори до наш Бобчо. Този последния сещаш ли се как стана капитан на Левски, а след това и на националния? Ники Илиев и КСПП щяха да се избият за капитанската лента и Бобката стана капитан, за да се уталожат страстите, а и беше от най-умните сред тях. Докато малкият още млякото около устата му не беше изсъхнало и той вече капитан. Същото беше и с другия Пламен. За капитан трябват първо заслуги, след това лента - Андреев наистина има доста мачове, в които не са му вкарали гол този сезон, но който е гледал мачовете на Левски веднага ще каже истинската причина - в тях и чистачката на Герена да беше вратар щеше да има подобен резултат, защото защитата пред него беше желязна, преди да я разбият. Капитан трябва да бъде този, който може да владее отбора, но не по назначение от шефовете, а сам да си извоюва това право - нарича се неформален лидер. Пламен Андреев все още не може да бъде такъв.

Само да вметна няколко неща:
Манолов явно не е гледал футбол от Европа щом има такова мнение за вратар-капитан, дали сте достатъчно примери и няма и аз да ги поствам.
Колкото до защитата , за де желязна трябва да са убедени, че и вратаря е железен. Това не е мое мнение, а постулат във футбола.
И накрая - няма значение ние какво си коментираме, има треньори, скаути и СТД ( изключая Левски към момента , чиято работа е да дават оценки.
Твърдя тези неща, като баща на вратар в Левски.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 15 юни 2023 16:49

eelche написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WrI4tiRzOUE[/youtube]

Ше търсим себе си явно.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

'бах тоя Мауриньо :mrgreen:

Гледам бил "чепат"....Интересна работа, не знаех,че НЕКАДЪРНИК а.к.а. ПОСЛУШКО = чепат. Ще си попрегледам тълковния речник.

То Костов за 2 загуби го изгониха от 11 мача, ама тогава Йовов и Гаджев го бойкотираха....
А пък наш си Мръньо 11 мача не взе победа, представям си ако друг го направи...

Много е важно да се идва щастлив на работа, че няма как да си нещастен, синя България да чака на теб, да взимаш 50к на месец и да не може да биеш Хамрун, Спартак Вн, Септември, Пирин, Славия и още и още...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2023 16:52

Абе, тва там... "Синята лъжа" гледам спрел коментарите под постовете. Що ли? :twisted:

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 15 юни 2023 17:04

csimoen2 написа:
eelche написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WrI4tiRzOUE[/youtube]

Ше търсим себе си явно.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

'бах тоя Мауриньо :mrgreen:

Гледам бил "чепат"....Интересна работа, не знаех,че НЕКАДЪРНИК а.к.а. ПОСЛУШКО = чепат. Ще си попрегледам тълковния речник.

То Костов за 2 загуби го изгониха от 11 мача, ама тогава Йовов и Гаджев го бойкотираха....
А пък наш си Мръньо 11 мача не взе победа, представям си ако друг го направи...

Много е важно да се идва щастлив на работа, че няма как да си нещастен, синя България да чака на теб, да взимаш 50к на месец и да не може да биеш Хамрун, Спартак Вн, Септември, Пирин, Славия и още и още...

С леката поправка, че Костов сам си тръгна, не са го гонили. Дали е имало натиск отнякъде или просто е осъзнал, че старите кучета са му скроили шапката, няма как да знам.

Ама много нещо си тръгват от нас тия треньори :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2023 17:05

Във Фейсбук група на ПФК "Левски" се забавляват яко под новината за назначението на Костов. "Само ЛЕВСКИ и разбити мозъци". Някакъв изтъква статистиката му, друг му отговаря, че Тошко Симов с 3 мача, две победи и един равен, трябва да е най-великия треньор на "Левски". :lol:
Един пише как при Костов сме играли трагично друг го контрира с "При кого не сме играли трагично?". Затапи го.
"Уважаеми привърженици!
Моля да запазите спокойствие! Чувството за безтегловност, което изпитвате, е от навлизането в нова орбита, както обещах!
Ваш Наско - Наш Мажоритар."
От краководството.
:lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2023 18:34

По темата за Пламен Андреев, мисля, че първо Мъри направи греша, като каза, че ще е капитан. Момчето не е готово още, ни пък сега ако му се вземе лентата ще е много тъпо. Ти ой при статични положения гледа постоянно къде е Митрев и се консултира с него. На нас ни трябва вратар като Хоркаш, но пък и Пламен има потенциал. Въпросът е дали ще го разгърне.
А вратар за капитан има своите минуси. Преди години Моуриньо за това искаше да вземе лентата от Икер, защото искаше капитана да комуникира и да влияе на съдията.
Ни пък както дадохте примери, вратари капитани бол, макар сякаш по-рядко да се среща вече в световния футбол.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2023 18:42

Това с комуникацията със съдията е вярно, но не и в родната зелено-оранжева, пробита Тото лига, разберете го и го преглътнете! Ако не можете - намерете някой да ви тупне по гърба. :)
Та, вижте само дузпата срещу нас в Разград - брутално нарушение в атака, ВАР и... кОр.
Ми оня гол на Локо Сф. от есента, когато техния от некадърност спря топката на бедро, ма тя го ухапа и отскочи в ръката му. Пак ВАР и пак кОр.
Ако капитан беше някой полеви и беше заспорил с рефера-престъпник, оня щеше да се смисли, викате? :lol:
Това са само два брутални примера, които ми дойдоха на прима виста. Да не говорим, че ловешко-оранжевите чернодрешковци само чакат някой от нашите да се обади и веднага го декорират. Така е то в зелено-оранжевата ни кочинка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 юни 2023 18:51

Много хейт за Костов. И това от хора които искат Левски за върви нагоре. Повечето даже и не са го виждали като треньор камо ли като играч. :o Добър треньор е за нашите стандарти. Понатрупа опит които за силното ни първенство ще му е достатъчен.То е ясно и за малоумните ,че като няма средства няма как да се изискват впечатляващи резултати. Мен лично ме притеснява Ибраимов. Като нищо ще прави номера леки за да се убедят великите сини фенове ,че видиш ли само Стоилов е кадърният и единствен за Левски. И да подготви отбора за завръщането на син кон на специалният. Според мен и моето скромно мнение ако се започва така със жестоки закачки и лека насмешка към уменията му говори за наистина некомпетентност и двуличие от страна на феновете. Да го съблекат викам аз онези платени мишки.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 15 юни 2023 19:07

Вълчан написа:Много хейт за Костов. И това от хора които искат Левски за върви нагоре. Повечето даже и не са го виждали като треньор камо ли като играч. :o Добър треньор е за нашите стандарти. Понатрупа опит които за силното ни първенство ще му е достатъчен.То е ясно и за малоумните ,че като няма средства няма как да се изискват впечатляващи резултати. Мен лично ме притеснява Ибраимов. Като нищо ще прави номера леки за да се убедят великите сини фенове ,че видиш ли само Стоилов е кадърният и единствен за Левски. И да подготви отбора за завръщането на син кон на специалният. Според мен и моето скромно мнение ако се започва така със жестоки закачки и лека насмешка към уменията му говори за наистина некомпетентност и двуличие от страна на феновете. Да го съблекат викам аз онези платени мишки.

Великите сини фенове вече са убедени, че Стоилов е кадърният и единствен за Левски. Или поне 80-90% от тях. Така че няма нужда никой да прави номера и да убеждава когото и да било.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 юни 2023 19:11

Не знам защо сме се захапали така. След като е тренер на Левски - пълна подкрепа, както съм я давал и за Топчо, Сух, Жиката, Херца и т.н. Във връзка с това, събличанетона Петев е една от срамните страници в историята ни.

Колкото за малкия на вратата - пълна подкрепа. Той тепрва има да се учи, само се съмнявам че точно Божката може да го научи, но това е друга тема. За разлика от някои наши предишни вратари от школата Пламен излиза и се опитва да пресече центрирания от корнери и фаулове. Да греши, ама хайде да си спомним как Иванков беше шаранков, Боби и него го хранихме по трибуните преди мача със Щутгарт и т.н.

Затова пълна подкрепа и на двамата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”