Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 15 юни 2023 08:58

scooool написа:
Serafim написа:
scooool написа:Интересно ми е дали ще върнат Димитър Костадинов и цигането Здравко! Имам надежди, че Сайд ще е човека и съм чувал много добри неща за него. Селекцията сигурно е била ясна още от времето на чувствителния и се надявам да продадем добре.... Като никога и да надградим! Само Левски

Защо мислиш, че Сайд ще е треньора в сянка? Така се говореше за Дерменджиев и Стойчо Стоев и май се оказаха верни нещата, обаче колкото и малко да знам за Костов, май е бая чепат характер и освен сам да е кандардисал да е треньор само за пред камерите не си представям, че ще е мека Мария.
А и някъде има ли информация кои хора ще са в щаба му? Питам дали наистина Саид ще е помощник, а и също така понеже в момента треньор на вратарите е Божката Митрев... А не съм сигурен, че той е идеалния вариант за ментор и треньор на един 18 годишен вратар.

За Саид се надявам да не е помощник, а да има роля на спортен директор и селекция на футболисти....далеч по добри варианти ще има за носачи на конуси! Божката е пич, но дали става за треньор няма идея! Малкия има сериозен проблем в играта с крака и изглежда тежко притеснен постоянно! Поздрави

Само го храните, а той постоянно в престижни ( международни ) класации... :shock: :shock: :shock: Явно 'ората дет' ги пра'ят не разбират!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2023 09:07

Според мен тези класации се правят на база някаква суха статистика, едва ли някой специалист гледа всеки мач на класираните под лупа.
Вероятно от тук идват двете крайности между разминаванията в престижните класации и това, което виждат привържениците на терена.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2023 09:18

Сухите мрежи не е "просто статистика".

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 юни 2023 09:18

TristaNNN написа:Според мен тези класации се правят на база някаква суха статистика, едва ли някой специалист гледа всеки мач на класираните под лупа.
Вероятно от тук идват двете крайности между разминаванията в престижните класации и това, което виждат привържениците на терена.

Вероятно, но всичко е статистика.
Особено в очите на клубовете от Европа. Някой ден тази статистика може да изпрати играч в някое маааааалко по-добро първенство от нашето.
Всъщност не знам дали има по-добро първенство от тази страна на Юпитер :P
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2023 09:38

1palq4o1 написа:
TristaNNN написа:Според мен тези класации се правят на база някаква суха статистика, едва ли някой специалист гледа всеки мач на класираните под лупа.

Вероятно, но всичко е статистика.
Особено в очите на клубовете от Европа. Някой ден тази статистика може да изпрати играч в някое маааааалко по-добро първенство от нашето.
Всъщност не знам дали има по-добро първенство от тази страна на Юпитер :P

Дай Боже статистиката да изпрати наш играч в по-добро европейско първенство, но има една малка подробност: преди на практика да се случи това и след като са се запознали със статистиката, едни хора, обикновено футболни експерти, започват да гледат представянето на играча на терена, където истината лъсва. ;)
Последна промяна от TristaNNN на 15 юни 2023 09:52, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юни 2023 09:46

Елин Топузаков ще е новият директор на Детско-юношеската школа на „ПФК Левски“.

Желанието на специалиста, извел представителния отбор на „сините“ до квалификациите в Лига на конференциите, е да работи с талантите от Академия „Левски“.

„ПФК Левски“ пожелава много успехи, победи и щастливи мигове на Елин Топузаков начело на Детско-юношеската школа на любимия отбор.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2023 09:49

Тук съм съгласен с Тристан, включването в тия класации като начало идва от две неща-вижда се че млад футболист (под 20г) е титуляр в топ 5 отбор за страната си, бонус точки че е исторически гранд като Левски. После се вижда и че има не малко сухи мрежи в случая на вратаря и го считат за някакъв обещаващ талант. Да, това че е в подобна класация може да обърне вниманието на по-силни и богати отбори към него, но те няма да дойдат и да го купят само защото е в споменатата класация. Ще го гледат в няколко мача и с лекота ще си извадят същите заключения като повечето от нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 юни 2023 09:56

Блажевич май е разтрогнал.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 юни 2023 10:36

rhaegar написа:Тук съм съгласен с Тристан, включването в тия класации като начало идва от две неща-вижда се че млад футболист (под 20г) е титуляр в топ 5 отбор за страната си, бонус точки че е исторически гранд като Левски. После се вижда и че има не малко сухи мрежи в случая на вратаря и го считат за някакъв обещаващ талант. Да, това че е в подобна класация може да обърне вниманието на по-силни и богати отбори към него, но те няма да дойдат и да го купят само защото е в споменатата класация. Ще го гледат в няколко мача и с лекота ще си извадят същите заключения като повечето от нас.

Ето тук е разковничето.
Ако нещо не им привлече вниманието, няма и да го погледнат.
Дай Боже да се заинтересоват от него, пък може да харесат и някои от неговите съотборници. Ако ги купят - ползата ще е за всички.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 15 юни 2023 10:52

1palq4o1 написа:
rhaegar написа:Тук съм съгласен с Тристан, включването в тия класации като начало идва от две неща-вижда се че млад футболист (под 20г) е титуляр в топ 5 отбор за страната си, бонус точки че е исторически гранд като Левски. После се вижда и че има не малко сухи мрежи в случая на вратаря и го считат за някакъв обещаващ талант. Да, това че е в подобна класация може да обърне вниманието на по-силни и богати отбори към него, но те няма да дойдат и да го купят само защото е в споменатата класация. Ще го гледат в няколко мача и с лекота ще си извадят същите заключения като повечето от нас.

Ето тук е разковничето.
Ако нещо не им привлече вниманието, няма и да го погледнат.
Дай Боже да се заинтересоват от него, пък може да харесат и някои от неговите съотборници. Ако ги купят - ползата ще е за всички.

Само успех желая на момчето, но дори за лайк като мен е видно, че не е напълно готов и трябва много да работи! Има златен шанс, но да съм честен със себе си,същото беше и със Иванков...много го хранех, а накрая се кълнях в него! Той е наблюдаван много пъти, нас ни познават в Европа и ако реално няма поне една оферта за 18 годишен титуляр със физика и понатрупан опит....нещо не е напълно наред.

Върни се в “Левски”