Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юни 2023 17:32

LoveAndPeace написа:
Blue_Blood84 написа:
LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:Много поздрави на ония алкохолизиран милиционер г-н. Иво с руските SMS-си , определен от наркосите като най-добрия изпълнителен директор!
Ние сме Левски бааааа, дайте ни още една година отсрочка да трупаме нови дългове, водих човекО на Драган и ония обеща да плати на НАП, като за последната година е платена една вноска от парите събрани от членовете на СЗдружението!
Може би, г-н. Иво който изложи и Мъри с 5-6 милиона на +, че ни е оставил да му се подиграват хората!

Викаш , къде , къде по-добре щеше да е плаща на НАП , а на Хубчевци Мубчевци Хампарцумяни , Насирута и всякаква подобна паплач да покаже среден пръст и те да ни спрат тока :roll: така казано , звучи като далеч по-добра идея , ДА!

Оф, Боже, това с Насиру няма нищо общо с Раев Насо Гз. И с Насо и без Насо той пак щеше да ни осъди и да си прибере парите по договор, който е подписал по Божковото време с бюджета ни по 2 милиона на месец, и преди съм обяснявал и ме мързи сега пак да пиша. Радвайте се, че само Насиру си потърси парите, щото можеше и да е и Рейш, Холмар, Миятович, Доктора и тн, а Робърта имаше период, в който можеше да си бие камшика по всяко време, но успяха да го навият да доиграе сезона и да вземем някакви пари от него. Не ми се рови за техните интервюта как пожелават успех на отбора и че няма да си търсят останалите пари. За Хубчев вече има вина Насо, първо че ни послуша нас дето ревахме да го изгони и второ, в отношението как са го изгонили, той беше казал, че е бил готов на компромис, но някакви елементарни обноски в диалога са му активирали ината:)) Знам, че съм раевска подлога:)

Мажоритаря не го споменава нито Котоошу , нито аз.......нямам идея защо ти реши да го вмъкваш.

Аз знам че Раев е виновен за всички тия неща:)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юни 2023 17:40

Ехе, да живеят мутренските похвати... стотинка задължения нямаше да имаме, баси и гениалните хора има тук!
Насо да се обажда на ГГ, онзи знае как стават нещата ....

Той изложи своята версия за раздялата с българския клуб: "Феновете мислеха, че лъжа за контузията. Мога да напиша книга от 300 страници за престоя си в "Левски". Стигна се дотам, че привърженици дойдоха в къщата ми и ме заплашиха с убийство. Казаха да си тръгвам, защото иначе съм мъртъв. И знаят къде живея. Играех си "Плейстейшън" по бельо, защото беше топло. Тогава се звънна на вратата, погледнах през шпионката и видях обикновен човек. Когато отворих, изскочиха още двама. Бяха огромни, на около 40 години, татуирани и се приближиха към мен… Започнаха да говорят на английски. Това продължи около минута. Казаха, че ако не напусна страната, ще умра, защото имат моя адрес. Стоях и ги гледах, без да продумам нищо. Замислих се какво да правя. Бях там (б.ред. - в "Левски"), за да играя футбол. Нищо друго. Това, което направиха, не беше правилно. Не бях създавал никакви проблеми в клуба и правех всичко както трябва. Така не могат да се отнасят към никого. Такива неща не трябва да се случват. Първоначално си помислих да не се поддавам и реших да остана. И останах още известно време. Тези, които ме заплашваха, не биваше да спечелят. Но се зарадвах, че се появи възможността да си тръгна, защото не знаех как ще продължи", обясни Сандберг.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 14 юни 2023 17:43

Интересно ми е дали ще върнат Димитър Костадинов и цигането Здравко! Имам надежди, че Сайд ще е човека и съм чувал много добри неща за него. Селекцията сигурно е била ясна още от времето на чувствителния и се надявам да продадем добре.... Като никога и да надградим! Само Левски

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 юни 2023 19:51

scooool написа:Интересно ми е дали ще върнат Димитър Костадинов и цигането Здравко! Имам надежди, че Сайд ще е човека и съм чувал много добри неща за него. Селекцията сигурно е била ясна още от времето на чувствителния и се надявам да продадем добре.... Като никога и да надградим! Само Левски

Защо мислиш, че Сайд ще е треньора в сянка? Така се говореше за Дерменджиев и Стойчо Стоев и май се оказаха верни нещата, обаче колкото и малко да знам за Костов, май е бая чепат характер и освен сам да е кандардисал да е треньор само за пред камерите не си представям, че ще е мека Мария.
А и някъде има ли информация кои хора ще са в щаба му? Питам дали наистина Саид ще е помощник, а и също така понеже в момента треньор на вратарите е Божката Митрев... А не съм сигурен, че той е идеалния вариант за ментор и треньор на един 18 годишен вратар.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 14 юни 2023 19:59

Serafim написа:
scooool написа:Интересно ми е дали ще върнат Димитър Костадинов и цигането Здравко! Имам надежди, че Сайд ще е човека и съм чувал много добри неща за него. Селекцията сигурно е била ясна още от времето на чувствителния и се надявам да продадем добре.... Като никога и да надградим! Само Левски

Защо мислиш, че Сайд ще е треньора в сянка? Така се говореше за Дерменджиев и Стойчо Стоев и май се оказаха верни нещата, обаче колкото и малко да знам за Костов, май е бая чепат характер и освен сам да е кандардисал да е треньор само за пред камерите не си представям, че ще е мека Мария.
А и някъде има ли информация кои хора ще са в щаба му? Питам дали наистина Саид ще е помощник, а и също така понеже в момента треньор на вратарите е Божката Митрев... А не съм сигурен, че той е идеалния вариант за ментор и треньор на един 18 годишен вратар.

За Саид се надявам да не е помощник, а да има роля на спортен директор и селекция на футболисти....далеч по добри варианти ще има за носачи на конуси! Божката е пич, но дали става за треньор няма идея! Малкия има сериозен проблем в играта с крака и изглежда тежко притеснен постоянно! Поздрави

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2023 22:39

Мислех, че е треньор, който разчита на антифутбол и ментета.

Дарко Тасевски: Николай Костов прилага футбол, който отива на Левски, бях впечатлен от тренировките му

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 юни 2023 23:02

Опасявам се, че е дяволски прав и футболът, който ще се прилага в близко бъдеще, наистина ще отива на този Левски. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2023 23:27

Ако е футбол, който да ни класира за трето/четвърто място, значи ще е точно като тези в последните 9/10 години някъде. Нулев напредък при нито един от треньорите в класирането, едно и също нещо, затова и наблюдавахме толкова много баражи в последните години. Даже един нямаше, който да се пребори за второто място, а като гледам вече и третото е трудно за някои. ЦСКА 1948 май ни направи 10/12 точки разлика по някое време през сезона.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 юни 2023 08:39

Тръст “Синя България” ще превежда пари директно към НАП

Тръст “Синя България” излезе с позиция относно сумите, които се превеждат по сметката на Левски към НАП. От организацията съобщиха как ще процедират оттук насетне с паричните преводи, които получават от DMS кампанията, и информираха членовете си как ще продължат да помагат на клуба.

“Скъпи левскари,

Вече повече от 3 години тръст "Синя България" ежемесечно превежда на ПФК Левски сумите, постъпили по сметката на организацията от DMS кампанията - част от по-голямата кампания #ВсичкиЗаЛевски - която през 2020 спаси любимия ни клуб от фалит.

До настоящия момент общата преведена сума към клуба е 421 293,28 лв.

Информираме ви, че с решение на УС, породено от продължаващите затруднения на ПФК Левски да се справи с обслужването на задълженията си към НАП, от настоящия месец нататък ще превеждаме сумите, които се генерират, директно по сметката за целеви дарения за намаляване на тези задължения, а не както досега към оперативната сметка на клуба.

Можете да се включите в кампанията като изпратите СМС с текст DMS LEVSKI на номер 17 777.

Само Левски!”, написаха от организацията.

Украинец ще помага на Николай Костов в Левски

Новият треньор на Левски Николай Костов ще доведе със себе си поне един помощник. Това ще бъде 31-годишният украинец Кирило Нестеренко. Двамата са работили заедно в три клуба до момента – Стал (Каменское), Шахтьор (Караганди) и Каспий. Младият специалист е смятан за един най-перспективните в страната си, предричат му добро бъдеще. Качествата му са оценени от Николай Костов, като новият старши държи да работи с него и на „Герена“.

Кирило Нестеренко е роден на 1 март 1992 година в град Макивайка, Донецка област. Той е юноша на Металург (Донецк), където игра бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров. Именно за този отбор халфът прави дебюта си в професионалния футбол, но има само един мач и играе предимно във втория тим. Нестеренко е преследван от тежки контузии, които не му позволяват да разгърне потенциала си. Той се пробва и в литовския Шяуляй, но къса кръстна връзка на коляното, претърпява две неуспешни операции и прекратява кариерата си само на 24 години.

След това решава да стартира треньорска кариера и започва работа в младежкия тим на Стал (Каменское), а от есента на 2017 година стартира и съвместната си с Николай Костов, като става негов помощник. През същата година Нестеренко става най-младият треньор в Европа, който извежда професионален тим. Това се случва в мач срещу Мариопул (2:4) заради наказание на българския специалист. След това двамата работят последователно и в казахстанските Шахтьор (Караганди) и Каспий.

На „Герена“ с назначението на Николай Костов се завръща и Саид Ибраимов. Бившият защитник на "сините" работи със Станимир Стоилов при първия престой на Мъри в Левски. Тогава той бе главен скаут на клуба, а след това бе негов помощник в Астана и националния тим на Казахстан. Сега Ибраимов може да стане и спортен директор на Левски, като ще отговаря за селекцията, освен че ще участва и в тренировъчния процес.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 юни 2023 08:47

До къде се докара това момче на 19 години :o

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”