Kotooshu написа:LoveAndPeace написа:Kotooshu написа:Много поздрави на ония алкохолизиран милиционер г-н. Иво с руските SMS-си , определен от наркосите като най-добрия изпълнителен директор!
Ние сме Левски бааааа, дайте ни още една година отсрочка да трупаме нови дългове, водих човекО на Драган и ония обеща да плати на НАП, като за последната година е платена една вноска от парите събрани от членовете на СЗдружението!
Може би, г-н. Иво който изложи и Мъри с 5-6 милиона на +, че ни е оставил да му се подиграват хората!
Викаш , къде , къде по-добре щеше да е плаща на НАП , а на Хубчевци Мубчевци Хампарцумяни , Насирута и всякаква подобна паплач да покаже среден пръст и те да ни спрат токатака казано , звучи като далеч по-добра идея , ДА!
Нищо не викам, поздрави му пращам на г-н. Иво![]()
Гледай му отново първата пресконференция и каква заявка даде за НАП...
Ау, и това го казва човек, дето вика да не плюем срещу "легендите" си и/или техните отрочета? Стига де. Ивков има и отрицателни страни, но е факт, че нямахме нито един скандал под негово ръководство на тема заплати (да, знам, заради палмите е), изчистиха се колосални дългове и се взе лиценз без да сме "под мониторинг". За НАП - казал съм го отдавна, че до лятото на 2022 си бяхме рахат заради грипа, що след това никой не е направил пъртина до централата им за ново споразумение, за мен остава мистерия - и да, Ивков също има вина за това. Както и оня с нюнюто от палмите.
П.С. А лихвите от НАП ще стават все по-брутална с вдигането на лихвения процент от БНБ, който касае само тях, вече сме на 12,5% и ще расте