Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2023 17:39

Изображение

Ония Ромео беше пощръклял, ех журналисти терористи :evil:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2023 17:44

csimoen2 написа:
mikata написа:Трябва да се продава ако има оферти и парите да отидат в НАП. За нищо няма да се борим. С останалите няма да изпаднем. Пак ще си останат няколко прилични играчи.

НАП май вече е платен, още миналата седмица!

Едва ли. Грънчаров каза сега ,че вторият тур с акциите са събрани малко над 500k
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 юни 2023 17:55

Просто се взе най скромният откъм пари..претенции за футболисти. Явно ще изгражда почти нов отбор. Това е шанс и за него да стъпи на по високо ниво. Не е никак лош треньор ще се види. Помощникът му е силен ще направят добър тандем. Няма как да дойде чужденец с нагласата , че няма възможности да му се купят играчи които иска. Дано Костов съумее да навие ръководството за силен таран с Бари зад него. Такива шутове из небето на Роналдо и Уелтън трябва да останат в миналото. Вярвам ,че отборът ще играе добре и ще се обърне внимание на младоци които ги видяхме в Разград. Имат потенциала и наставника го е видял.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2023 18:43

Винаги съм се възхищавал на пъстрата и широка палитра на фенските мнения на Левскарите тук. А ония са зомбирани и говорят в хор.
Излиза, че сме взели не един, а двама треньори. Имаше много по-лош вариант за треньори от тези.
Да, особняк бил, ръб бил. Да, така сме го запомнили. А в първите два отбора последните години се извъртяха доста незнайни чужденци. Защо постоянно ги разкарваха? Щото само с високомерие не става.
Относно нови попълнения. Та, оня ден в Арда играха 5-6 футболиста, за които Левски не е чужд.
Чакаме жребия, чакаме трансферите в двете посоки.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 юни 2023 18:49

Някой има ли спомен да е виждал Костов усмихнат?
Има ужасно потиснато лице и излъчване.
Този ще вкисне съблекалнята.
Мъри не беше щастлив,пък Костов ...,нямам думи.
Дано поне да знае езици
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юни 2023 19:03

Успех на Костов! Аз се радвам, че не е някой сърбин.

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 13 юни 2023 20:08

Преди да дойда в любимия форум прочетох мнението за Костов на Велизар Димитров,който е бил футболист при него в Украйна.Казва само хубави неща за него : държи на дисциплината,строг,но справедлив и т.н. Но това,което най-много ме впечатли в неговото изказване е : той ни накара да играем като Барселона-свалихме топката ниско,бързи отигравания с едно докосване и т.н.
В последните мачове на нашите най-много ме вбесява тази почти непрекъсната игра с високи топки,безкрайни центрирания и пр.
При централен нападател среден на ръст и почти никакви играчи с добра игра с глава се центрира до безобразие.Ако тези центрирания са добре насочени и адресирани като това в баража при гола на Уелтън-ДА ! Но да центрираш 20-30 пъти в един мач и топката да излиза в аут или да я подаряваш на противниковия вратар е направо чиста глупост ! И това се повтаря и повтаря....
А какво да кажем за щутираните от вратаря топки,които 70-80% отиват при колегата му отсреща и няма кой да му каже да спре!
Не искам някакъв гениален треньор,просто един нормален треньор,който да ИЗИСКВА от играчите да подават бързо и точно ,веднага да притичат на нова позиция готови да поемат топката,да намалят до минимум високите безцелни топки и особено ударите в трибуните.Има няколко играчи с топовен удар в отбора,които в 99% бият високо и широко...Един добре насочен удар
по земя е много по-опасен,може да се получи рикошет,отбиване,довкарване и т.н. Питайте Рикардиньо по този въпрос,той е цар на отбитите топки...Ще се радвам ,ако Костав наложи такава игра,тя подхожда много повече на техничните играчи на Левски, а не да се подвеждат по организирания хаос,който им наложи "чорбата" в дербито.
Хайде,хаирлия да е и успех !!!А Саид Ибрахимов е истинско попадение !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2023 20:28

Да, Костов беше ( няма причина да си е променил възгледите ) ... Голям фен на барселонското -тики-така.
И с това го помня - Трудно давахме топката на противниците, макар понякога разиграванията да бяха крайно ненужни и скучни.
Помня, че взехме леки победи, срещу по принцип неудобни съперници.
Мисля, имахме един много лек мач във Враца, където редовно се дъним.

Нещо май опитните в състава му скроиха шапка ...
Да, не играехме точно като Барса ( има си хас пък да играехме :lol: ) ... Но пък се беше чуло от самите играчи, че изисквал строго спазване на тактическа, физическа и игрова дисциплина.
Имаше доста мърморене срещу желанието му, играчите да се движат без топка.
Общо-взето, беше една малко по лоша версия на Делио Роси, но пък италианецът разполагаше с Гомес и Обертан ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2023 21:03

Като се спомена ДелЮ Роси ;)

Да припомним какво казва Детелин Баялцалиев:

"Имаше много неща, които футболистите не искаха да правят или не разбираха защо трябва да ги повтарят толкова често. Те бяха доста елементарни и това ги дразнеше. Това бе едно от нещата, които Роси не успя да разбере. Той повтаряше едно упражнение много пъти, местеше играчите с по десет сантиметра по време на цялата тренировка - няма да си тук, а ще си малко по-вляво. Ето тези неща дразнеха футболистите. Аз се опитвах да бъда някакъв мост между тях и него. В тази връзка съм доволен, че има приятелство между мен и тях - сега ми е приятно да ходя на "Герена".

Делио Роси дойде тук, без да е работил никъде извън Италия. Манталитетът у нас е много различен, а при него сякаш нямаше обратна връзка. Всички футболисти се опитваха да го разбират, въпреки че изказваха недоволство от повторението на елементарни неща. Аз им казвах -"Не желаете да повтаряте, но не го правите на мач. Как искате тогава да спре да ви кара да го правите?".

Та тези юнаци при Делио Роси, за мен нямат нищо общо с професионализма ... да видим и при Костов ако е толкова педантичен, след колко време ще му скроят шапката!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 13 юни 2023 21:18

Костов между другото е нелош треньор,но е чикитан валс отвсякъде,което го обрича на кратки престои където и да иде.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Върни се в “Левски”