Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2023 13:32

Миналата година с финала беше същата работа ( на 11-и, после на 15-и, после на 11-и и накрая на 15-и), БФС копае дъното с всеки изминал ден! Датата от началото на сезона беше 11-и юни, а тези 4 дни преди това са разбрали подробностите за договорите.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 юни 2023 13:53

TristaNNN написа:Взе да ми писва от цялата тази лайнарщина, наречена български футбол. За кой ли път се обявява дата за мач, правиш си планове, и изведнъж - хоп, айде мача в друг ден? А нашите пък с какъв акъл са тръгнали да реват, вярно, с право, но само ако бяхме бетонирани на баражното място, при положение, че ако Локото опъне Чорбата, а ние дернем Тирето, тия баражни дати изобщо няма да ни касаят повече.
Или какво, картите вече са раздадени от кукловодите, та да вземем да оправим и датите, а? :)) Бахти гнусотията!
Това зелено-оранжево БФС воглаве със зелено-оранжевите съдийчета са за трепане! Да дават там тенекетата на оранжевите или зелените преди началото на сезона, а за останалите да остане удоволствието от играта футбол и дано някога пак замирише на спортсменство. По какъв признак да се определи шампиона ли? Микренският и оня от Разград да си ги премерят и на който е по-голям той печели. Ако има равенство - жури от припоци да им ги налапа (на единия поне са свикнали и даже им се услажда) и който е по-чист, сладък, солен... де да знам, да го измислят регкамента там, печели. Останалите да си играем честно за останалите две места в Лигата на скъсаняците и това е.

Как можеш да говориш за третото място при положение, че някои "разумни" левскари и сини фенове на "честта"са доволни, че легнахме на зелените с младежите ни, защото третото място било мираж и е невъзможно да победим калъфките.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 юни 2023 14:11

А как си представяш Локо дето не играят за нищо да бият числото?
Ето четири футболисти нямало да играят в мача.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2023 14:57

Ми, много просто си го представям - Цеката и Крушака връткат едно 0-1 на коефициент 8.5, докато всички са вперили погледи към Варна и София.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 07 юни 2023 17:36

Мача с тирето за колко ли ще го продадем?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 юни 2023 18:03

Не знам ,дали ще го продадат,ама както си стоях и изведнъж ми дойде старото правило ,как по-силния много често реанимира по-слабия.Загнезди ми се в главата и мира не ми дава.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2023 18:40

Последно съобщение

След изиграването на днешните двубои от 35-ия кръг на ППЛ, които ще определят окончателно участниците в баража за място в УЕФА Лига на конференциите, Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз ще проведе заседание утре (8 юни), на което ще бъде взето решение за датата и часа на провеждане на баража.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 юни 2023 20:50

Мъри, Попов и вратаря но преебаха сезона, нямаме място в Европа с този отбор!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 07 юни 2023 21:32

Ако догодина не сме ние шампиони то предпочитам вие да сте първи. Само да не са пак тези разградски боклуци.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 юни 2023 23:17

Ебати срама днеска, иначе е по-вероятно числото или Черно море да станат шампиони отколкото ние другия сезон.

Върни се в “Левски”