DoSomethingDifferent написа:miro_rz написа:Това е спам тема. Ако искаш да си пишеш за Левски влизаш в техния подфорум, така е и за другите отбори. От 2010 си драскаме и няма да се съобразим с човек с профил от 2022!
На времето във всеки спортен вестник имаше по едно маце на последната страница нали!? :arrow:
Извинявай, не знаех за частния ти форум и че, когато сме регистрирани след теб, нямаме право на мнение. Но той, Кирчо, на какво може да ви научи, освен да ви направи тежки циници?! Колкото до другия, дето щял да ми сипе, там разликата в сивото е толкова голяма, че не може да ми сипе и чаша вода. Бъдете живи и здрави, и не обсъждайте футболни теми в темата, защото е свободна. И преди да пишете, първо вижте кога сте се регистрирали.
Все ми е тая за твоето мнение. Болшинството сме приятелки настроени и не ни дреме за теб. Пишем и казваме каквото си искаме и в рамките на допустимото, демокрация колега, 21-ви век сме. Има си хора отговарящи за тази тема, щом не трият и не казват нищо значи сме си в тона на “Без цензура”!