Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 26 май 2023 10:37

Илиан Илиев си е топ, но вече след престоя му и мрънкането след това с години все срещу нас няма шанс. Вижда се като е оставен с дълги години да работи на спокойствие какъв корав отбор сглоби, а и с португалския език щеше да инструктира точно какво да правят бразилците.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 май 2023 12:47

Янчев и треньор - буахахаха. С тези пари на Цеката да не можеш да сглобиш свестен отбор, си е трагедия. Онзи с липсващите мъжки атрибути пък съвсем - Кокала в най-чист вид, но една идея по тъп и с 10 идеи по-големи успехи като играч.

Левски си имаше треньор и той искаше да му оставят да работи с един изп. директор. Сега вече Левски треньор няма. Работа на "ай сиктира" или на Боримира е да намерят такъв. И той да е поне на нивото на предишния (нямам предвид Топчо). Нашата работа е да подкрепяме отбора и да не сме безкритични, т.е. да изразяваме позицията си. Довечера на 100% щях да съм на стадиона, ако тренер беше Мъри, сега съм с 10% вероятност и то само ако не вали. Всеки си е преценил за себе си какво да прави и да, факт е, че така отборът ни страда, но за да има смисъл от нещо, следва рибата да престане да се вмирисва откъм главата.

П.С. Вярно, че Топчо е физкултурник, но определено това отношение към него е супер грозно от страна на рАководството. Обаче пък той сам си реши да бъде смокиновото им листо, така че...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 май 2023 12:53

Пичове , ако тази седмица в счетоводството на Левски пристигне фактура за 700 000 лева от Палмсбет (вечно да сме им благодарни) кой очаквате да ви го каже:
А. Представителя на феновете в управата на Левски
Б. Изпълнителния директор на Левски
В. Треньора на Левски
Г. Никой , защото това не е работа на феновете

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2023 13:45

Д. Дора Милева
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 май 2023 13:46

Гледам,че опашката за спонсорство е голяма.За три години само палмите и двата спуснати от Боци.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 май 2023 14:21

mikata написа:Гледам,че опашката за спонсорство е голяма.За три години само палмите и двата спуснати от Боци.

А палмите кой ги спусна? Или дойдоха от добро сърце и щото били левскари от малки?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 май 2023 14:46

mikata написа:Гледам,че опашката за спонсорство е голяма.За три години само палмите и двата спуснати от Боци.

До колкото стана ясно , желаещите да станат спонсори трябва да ходят в офисите на Палмичките и да преговарят с милото Мило.
Спонсора преговаря със спонсорите :))))))

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 26 май 2023 15:17

LoveAndPeace написа:

До колкото стана ясно , желаещите да станат спонсори трябва да ходят в офисите на Палмичките и да преговарят с милото Мило.

Б*х тия Палми, да не ги държи дон Корлеоне вместо Милото? Не ги знам колко са лоши или колко са добри, ама ако искаха такъв ексклузивитет може би нямаше да позволят на рекламните пана на Герена да вървят реклами на конкурентни букмейкъри. Или вече втори сезон да отстъпват мястото на фланелките на гърдите отпред, отредено за генералния спонсор. Ама не знам де, само спекулирам :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 май 2023 15:24

csimoen2 написа:
metodito написа:Не знам защо е това негативно отношение към Топчо. И това с локото беше гадно. Коментарите. Ако вземе мача с Морето ще означава, че Топчо не е чак толко зле треньор, понеже Илиев е тактически много грамотен тренер. Ако не го вземе... няма да разочарова никой. В Топчо има една неподправена страст. На мен това много ми харесва. Друго не знам има ли. Принципмо и аз съм скептик, но никой не може да му отрече, че е тъмно-син и прекара доста време в кухнята на "Левски". Ако ще ми спрягат некви сръбски ментаци, като Слабо Милошевич, ноу тенкс. Мило звучи като Топчо - супер фитболист, нищо особено като тренер, така че...

Зазяпах се в последните три-четири мача, пет на разградчани. Еми съдиите в тези четири мача им дадоха 5-6 точки и купа. На сезон Лудогорец получават 20-ина точки само от съдиите. Така че това за чемпеони забравете. Дано Сираков вземе правилното решение и или остави Топчо, или назначи някой между Бруно, Тошко Янчев или Любо. Последните двама публиката трудно ще ги приеме, но реално това са най-добрите бг тренери в момента. Относно Акрапович, гледах Локото с Тотнъм и определено останах впечатлен.

Пич, да кажеш, че Янчев е добър треньор е несъстоятелно, още повече даже да поискаш да е в Левски, барабар и Любо...

Айде малко по-сериозно...

Любо е много интересен тренер. За Янчев е може би рано да се каже. Вероятно съм повлиян от това, че ако има футболист на онова умрелото дето уважавах, като мъжкар и футболист е именно Тошко.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2023 16:04

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
LoveAndPeace написа:

Б*х тия Палми, да не ги държи дон Корлеоне вместо Милото? Не ги знам колко са лоши или колко са добри, ама ако искаха такъв ексклузивитет може би нямаше да позволят на рекламните пана на Герена да вървят реклами на конкурентни букмейкъри. Или вече втори сезон да отстъпват мястото на фланелките на гърдите отпред, отредено за генералния спонсор. Ама не знам де, само спекулирам :)

Никой не ги пита. Букмейкърите имат договор с БФС и ако не ти е направило впечатление, всички отбори рекламират всички хазартни боклуци на паната си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”