Дупка е този треньор в сравнение с Мъри.
Аз лично се надявах на Йоканович.
Както и да е, късмет и от мен ще получи същия картбланш като при Мъри стига отбора да търпи развитие.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
icemanbg33
- Контакти:
- Michael_Buble
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Голям футболист, но като треньор е новобранец. Крие своите рискове, но все пак е по-добре от опитен треньор с 15 отбора, но никъде за повече от сезон.
Прилича ми на сръбско менте.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Прилича ми на сръбско менте.
Саво Милошевич си беше играч.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Michael_Buble
- Контакти:
В кръга на шегата, добрите треньори са като красивите момичета - винаги са заети. Ако пък случайно са свободни, имат високи критерии.
Не са много бунаците като нас, които лесно оставят доброто момиче да си тръгне просто така.
Според мен Сираков търси силен имиджов ефект с голямо име на Балканите като футболист, който е бил идол на поколения млади играчи и така по-лесно да бъдат привличани при нас. Спомняте си как всички наши футболисти твърдяха, че им е било мечта да бъда тренирани от Станимир Стоилов, защото умее да развива потенциала на играчите. С Милошевич кукичката е друга, но но е ясна целта. Да се поразчуе за нас и да станем магнит за млади и талантливи играчи от Балканите.
Да се надяваме че Сираков е гледал Партизан под негово ръководство и му е харесал. Защото визитката като треньор си е бедничка.
Не са много бунаците като нас, които лесно оставят доброто момиче да си тръгне просто така.
Според мен Сираков търси силен имиджов ефект с голямо име на Балканите като футболист, който е бил идол на поколения млади играчи и така по-лесно да бъдат привличани при нас. Спомняте си как всички наши футболисти твърдяха, че им е било мечта да бъда тренирани от Станимир Стоилов, защото умее да развива потенциала на играчите. С Милошевич кукичката е друга, но но е ясна целта. Да се поразчуе за нас и да станем магнит за млади и талантливи играчи от Балканите.
Да се надяваме че Сираков е гледал Партизан под негово ръководство и му е харесал. Защото визитката като треньор си е бедничка.
W84me написа:mikata написа:Прилича ми на сръбско менте.
Саво Милошевич си беше играч.[/quote
Като треньор.
България има природни богатства,
Измислих му прякор отсега, който според мен ще се оправдае още през септември месец: Славно Изгоненич
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Blue_Blood84
По-добре щеше да е Станислав Генчев.
- Michael_Buble
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:По-добре щеше да е Станислав Генчев.
Да! Станислав е умно момче и е видно, че разбира играта. Но мисля още му е рано за Левски. След 5-6 години го виждам новия Мъри.
- metodito
- Контакти:
Тоя ще е до първите два кръга на следващото пъвенство.