Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 22 май 2023 16:21

mikata написа:Някой мастит бизнесмен купи ли си акции от новите?

Тц. Чакаме на Богдана Карадочева, адвоката-патриот, ченгетата и другите мастити членове на Бизнес клубО.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 май 2023 16:25

1914.1902 написа:Предложи по-добър специалист.

Ако имахме избор щях да предложа. За без пари и Йоканович става. Но на тези футболисти им трябва един като Роси за да ги научи на футбол.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2023 16:32

Не съм убеден, че ще бъде той.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 май 2023 16:38

Аз съм се огледал в Марко Николич
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2023 17:56

NOMER14 написа:Преди или след мача с Морето?

Съдията на мача с Черно море ще бъде от София, само това ми е ясно. Даже с клубния автобус ще го закарат на Герена.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 22 май 2023 19:40

Няма какво да правите планове за треньор или каквото и да било. Тиквата ще продължава да ни управлява, заедно с Кирчо и Асенчо. Левски бял ден няма да види докато Боко е на власт. Като цвло и България нищо добро не я чака с тези на власт. Единственото решение е Терминал 2.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 май 2023 19:41

1914.1902 написа:
NOMER14 написа:Преди или след мача с Морето?

Съдията на мача с Черно море ще бъде от София, само това ми е ясно. Даже с клубния автобус ще го закарат на Герена.

Миналата пролет мачът в плейофната фаза във Варна бе много кротък и без грубости и си взехме необходимите 3 точки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2023 20:07

Йоканович, сериозно ?
Имаше своите моменти във Фулъм, но след т'ва в Шефилд Юнайтед, тимът отиваше към изпадане, след смяната му, вижте къде са "Остриетата" от Шефилд в момента.
Помня го при престоят му при нас, имаше еди Кевин Брю / БрУ / ... Помните ли го тоя чокан ?
Та той не ставаше да мие тоалетните, а сърбина го пускаше крило... WTF ?
Айде, НЕ !
Ако Топузаков класира тима за Европа, не знам, дали ?

Ест има голяма вероятност просто да се е възползвал от състоянието, в което С.С. остави Левски.
Знаем, че това, да водиш отбор в официални мачове и това, да проведеш с него предсезонна подготовка, са две изключително различни неща.
"Топчо" предходният път не се справи.
Но не се справи и в самите мачове ...
Ако сега не загуби двубоите с Етропол-Ловешчки и Разград, е, мисля, сякаш ще си е заслужил някакъв шанс.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 май 2023 20:20

Aronaks написа:
Вълчан написа:
vlong написа:Е,и!
Мъри избяга,отборът се разпада,няма собственик,за къф чеп ти е този медал?

Отборът няма да се разпадне. Някои ще тръгнат други ще дойдат. Нов треньор и то добър сигурно ще пристигне. Няма да настане краят на света. Голяма е вероятността добър собственик да се появи на лято. Ще има хубави новини скоро.

Насе, ти ли си?

Търпение. Колелото се върти. Вече поемаме нагоре. Новият треньор ще дойде с няколко играчи напълно заместващи продадените през лятото.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2023 22:45

Миодраг Божович е фаворит за нов треньор на Левски. 54-годишният черногорец най-вероятно ще поеме "сините" от новия сезон. Той ще замени Елин Топузаков, който застана начело на отбора след напускането на Станимир Стоилов.

Ръководството на Левски води преговори с Божович в последните дни, като не е изключено те да завършат с успех още до края на седмицата.

За последо специалистът е водил руския Арсенал Тула, като напуска през лятото на 2022 година, а от тогава е без работа. Най-големият му успех е начело на Цървена звезда, като прави сръбския гранд шампион през сезон 2015/16. При звездашите прекарва две години.

Треньорската кариера на Миодраг Божович преминава основно в Сърбия, Черна гора и Русия. Водил е Борац Чачак, Хайдук, Обилич, Будучност Подгорица, Грбалйя, кипърския Пафос, ФК Москва, Амкар Перм на два пъти, Динамо Москва, Ростов, Локомотив Москва и Криля Советов.

С Ростов печели и Купата на Русия.

В полезрението на сините е и настоящия наставник на Цървена звезда Милош Милойевич. Той спечели титлата със звездашите и в четвъртък ще играе финал за купата, но договорът му не бе продължен и от следващия сезон тимът ще бъде воден от Барак Бахар, който идва от Макаби Хайфа.

Върни се в “Левски”