Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 18 май 2023 15:50

Точно тъпспорт са тези, които цитираха Борето Касабов, а след това статията беше разпространявана от феновете, които подкрепят думите на Касабов и искат Сираков да говори с Мъри отново. Само да кажа обаче, че да цитират нещо от този сайт е супер смешно, защото там има един Ачко, който написа куп критични и провокативни мнения срещу Мъри и Левски. Ето две от тях:

https://topsport.bg/levski/propaganda-a ... glost.html

https://topsport.bg/levski/obichat-mach ... igrae.html

Има и един Жельо, който се прави на защитник на Мъри под доста публикации, но в същото време работи във вестник ''Тема Спорт'', който е изключително близък до ЦСКА-София. Същото това издание не спираше да нарича Мъри с подигравателните думи - Бащата на правилния футбол в периода, в който нямахме победа в 11 мача.

Това ли точно трябва да са защитниците на Мъри? Някои хора наистина имат къса памет. Да разчиташ на Ачко и Жельо да направят Левски успешен клуб. ЕГАТИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 май 2023 16:44

Няма друга гнусна оранджава подлога като плешивото редакторче на тъпоспот,само г.а. може да му съперничи.
Ако топките на г.г. наистина ги няма ,твърде вероятно е Тея две траверс същества да са ги изсмукали
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 май 2023 17:23

1914.1902 написа:Точно тъпспорт са тези, които цитираха Борето Касабов, а след това статията беше разпространявана от феновете, които подкрепят думите на Касабов и искат Сираков да говори с Мъри отново. Само да кажа обаче, че да цитират нещо от този сайт е супер смешно, защото там има един Ачко, който написа куп критични и провокативни мнения срещу Мъри и Левски. Ето две от тях:

https://topsport.bg/levski/propaganda-a ... glost.html

https://topsport.bg/levski/obichat-mach ... igrae.html

Има и един Жельо, който се прави на защитник на Мъри под доста публикации, но в същото време работи във вестник ''Тема Спорт'', който е изключително близък до ЦСКА-София. Същото това издание не спираше да нарича Мъри с подигравателните думи - Бащата на правилния футбол в периода, в който нямахме победа в 11 мача.

Това ли точно трябва да са защитниците на Мъри? Някои хора наистина имат къса памет. Да разчиташ на Ачко и Жельо да направят Левски успешен клуб. ЕГАТИ!

То тия неща вече по сайтовете ги публикуват с нагласата за кликбейт, всяко едно отваряне на сайта носи пари, а не ги интересува всъщност какво става. Всеки се интересува от интриги и сеири и това носи пари на тоя, който е пуснал статията или е направил предаването. Аз примерно Пред стадиона, ако знам, че няма да стане скандал между Борето Касабов и Ники, не го гледам, но знам ли, че има скандал си го пускам с кеф, това е положението. Дспорт го отварям за достоверни новини, то и затова там има най-малко публикации, другите сайтове и най-вече тъпспорт ги отварям за цирка, да чета простотии и коментарите долу хаха.

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 май 2023 18:24

Лятната подготовка къде ще се проведе?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 май 2023 18:29

mikata написа:Лятната подготовка къде ще се проведе?

Зависи от крайното класиране.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 май 2023 18:34

Аут от Европа - на Герена.

Класиране в Европа - на някое друго място.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 май 2023 21:05

mikata написа:Лятната подготовка къде ще се проведе?

Зимната беше на топло.............а лятната някъде на студено....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 18 май 2023 21:12

Правец
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 май 2023 21:17

В Говедаре на терените на крушата:)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 май 2023 00:22

В някой популярен турски курорт, за да може курвенцата лесно да отскачат до там. Мачове срещу съмнителни и/или съвеЦки отбори, ръководени от пълнички рефери-тотаджии. Пак почти никакво пряко излъчване, нищо че по едно време имахме и платена платформа за контролите, но на нас пари не ни трябват, а и привържениците да свикват да го духат. Преди лагера огромни благодарности към Олимп за организирането му, сетне поклон за изплатени заплати и след прибирането в София нови хвалебствия за нечуваните и невиждани прекрасни условия за чики-ри... ааа, за подготовка. Нови, или поне такива, които не се казват Райнов, Реерас, Даске или Илия Юруков, може и да няма, но прогнозирам бодри обещания за възход или любимото ми гръмко и достойно - Левски няма да е брашнян чувал на лигата!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”