Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2023 18:21

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Защото сме непоставени.

Личи си, че не знаеш къде да гледаш - ето тук е реалният източник, а не менталните повърни на Уикипедиа, където дори не слагат тире на припоците

https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html

И ти го видя и твърдиш, че ще сме поставени ли? :D А точно в уикипедията има всичко, ама всичко за турнирите.

Пак в този сайт: CSKA Sofia Bul 10.500

Уж беше сериозен Манолка. :D

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2023 18:56

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Защото сме непоставени.

Личи си, че не знаеш къде да гледаш - ето тук е реалният източник, а не менталните повърни на Уикипедиа, където дори не слагат тире на припоците

https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html

И ти го видя и твърдиш, че ще сме поставени ли? :D А точно в уикипедията има всичко, ама всичко за турнирите.

Пак в този сайт: CSKA Sofia Bul 10.500

Уж беше сериозен Манолка. :D

Oф, кой ти каза, че ще сме поставени, ако изобщо се класираме ("собственикът" не го проиграе на комар). Но има и предостатъчно поставени, които са шлака и точно при Берт касиеса ги има данните и то от много години. Уж си във футболната сфера, а да не знаеш сайта на Берт? Е, заради такива като теб тръгват измислиците на припоците, че сме имали късмет с Киево и прочие простотии, при положение че можехме да се паднем с Работнички (Скопие) - в сайта на Берт си пише всичко.

Aко изобщо се класираме, при късмет сме с Купс Куопио (Финландия), Дюделанж (Люксмебург), Линфийлд (Северна Ирландия), Шкендия (Северна фиромия), Рига (Латвия) и ще има и още много, като Шкупи, Дъндолк и т.н. Ма айде да не слагем тигана предварително. Опции има, стига да има можачи в отбора
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2023 19:01

Този сайт го знам много отдавна, а това за Киево го казах на един припок миналата година с никнейм балон дон и той се покри веднага след това, защото стана за смях.

Иначе ми харесва, че подхождаш оптимистично към съперниците във втория предварителен кръг, ама май Сираков го е проиграл това класиране и в плейофите ще наблюдаваме резултати като онези от 2020-а година ......

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 май 2023 19:12

Гледам по горе съперници. Ама верно от тях не сме падали. Има време обаче. Никаква Европа не трябва в този момент. Няма отбор какви ги пишете....

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 16 май 2023 19:51

Вълчан написа:Гледам по горе съперници. Ама верно от тях не сме падали. Има време обаче. Никаква Европа не трябва в този момент. Няма отбор какви ги пишете....

Само отбор ли нямаме?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 май 2023 20:15

Айде,бе смотльовци!!!
Тогава 95% от лигата нямат отбори.
Надиграхме ги всичките,само Тея от цецковата цецека се отърват засега
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 май 2023 21:52

tmanolov написа:Аз искам да благодаря на Палмсбет, че ми спестиха над 500 лева с некупуването на артикули, неправенето на дарения и неходенето на мачове в последния месец и половина. Благодаря Ви, семейството ми е доволно - добавих още толкова и изкаразхме един хубав спа уикенд. Още веднъж - благодаря на Палмсбет и г-н "собственика" ни. Благодаря им също, че ми спестиха и поне още толкова от закупуването на акциЙ. Ай сиктир

Не разбирам омразата ти към Палмс бет. Да не си загубил голяма сума пари в казината им? Ако не бяха те Левски нямаше да го има, или най-много да практикува аматьорски футбол, а обожестявания от теб Станимир Стоилов нямаше да мине покрай Герена. Колкото до Сираков... Богатият как иска, бедният как може. Ти на негово място какво по-различно би направил?
Мрази ги колкото искаш, твой проблем. Но не го натрапвай на другите с всеки твой коментар. Втръсва.
Прави ли ти впечатление, че тези от кухнята, които знаят цялата истина за разрива в клуба деликатно мълчат. Защо ли?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 май 2023 22:02

Манолов,Ай сиктир!
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2023 22:27

Аха, разбрах отлично влонг - като говориш с мене, ще мълчиш - велико, по-комунистически прийом трудно можеше да се измисли

Разбрах и уилдж - благодаря на Палмсбет, че слънцето сутринта изгря, благодаря на БХ, че имам айфон, благодаря на комунетата, че прокараха ток, щото как беше комунизмът е елетрификация + сАвеЦка власт. Понякога наистина е добре да можеш да отделиш зърното от плявата и да разбираш значението на причинно-следствените връзки. Но няма проблем - отново да благодаря на Палмсбет, че тази вечер мога да гледам полуфинала в ШЛ между Милан и Интер - убеден съм, че без тях това нямаше да бъде възможно!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”