Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 16 май 2023 11:20

TristaNNN написа:Да, Миланов ще си плюе на хляба и ще се върне в аматьорския корпоративно-семеен змиярник...

Те изпаднаха, това имам предвид, може да не искат да го задържат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2023 12:28

Втора фаза - Трети кръг /33 кръг/

26.05 /петък/

Левски - Черно море 20.30

Втора фаза - четвърти кръг /34 кръг/

03.06 /събота/

Лудогорец - Левски 20.30

Втора фаза – пети кръг /35 кръг/

07.06/сряда/

Левски - ЦСКА-София 18.45

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 май 2023 12:41

Факт е че Мъри направи много грешки в селекцията, но е факт че кара куци коне да изглеждат като дорести жребци. Това го доказват както последните мачове на отбора, така и предния му престой след който никой от "звездите" му не успя да се развие и да блесне някъде другаде. Нито един.
Извода ми е, че това да не се продадат дадени футболисти при сравнително добри оферти е грешка и сега след около месец въобще не очаквам гръмки трансфери. Дори Сонко, който изглеждаше като професор пред другите , прави глупави грешки. Краев е неузнаваем. Кордоба ако започне да играе сигурно ще си свали цената на половина.
Така че донякъде е вярно, че Мъри дойде при отбор струващ 0 лева, а оставя отбор струващ близо 10 милиона лева. Вярно е също че допуска много грешки при определяне на състав, водене на мач , смени и т.н. , което доведе до загуба на доста точки. Но е вярно, че постигна не малко и то сам, а не благодарение на Сираков или някой друг.
Обаче твърдоглавието повече му пречеше отколкото помагаше и ако не беше допуснал някои сериозни грешки и беше направил отбор-хегемон, неговите думи и претенции щяха да имат много по-голяма тежест при напускането му. За мен звучеше много глупаво, след серия от мачове без победа, да обявява че от половин година не се чувствал щастлив, защото имал търкания с хора от ръководството. При тези обстоятелства могат да се направят два извода - или ти не си вършиш работата като хората поради липса на качества, или го правиш умишлено за да обърнеш внимание към нещо. Повече ми звучи като второто, но хич не ми се ще да е така.
Ако отборът имаше истински собственик и нямаше тези дългове към НАП, които висят като воденичен камък на шията, Мъри нямаше да ми липсва и с интерес щях да чакам новия треньор. Но обстоятелствата са съвсем различни и за да излезем от ситуацията виждам единствено излизането на Сираков от Левски и идването а истински собственик. Което пък няма как да стане, защото палмите са превзели отбора отвътре и могат да влияят на решенията на сегашния "собственик". А от друга страна "собственикът" е толкова скъсан, че е абсурд да си тръгне сам и да остави тая шведска маса. Та започвам да си мисля че наистина отиваме към фалит и тире, защото по начина по който се движат нещата, явно вървим натам .
Последна промяна от vvessel на 16 май 2023 14:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2023 14:01

Мъри Стоилов: Изчистих 5 милиона с работа! На Тити няма какво да му казвам!

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов говори пред "Неформално с Георги Петков" по повод скорошното изявление на Константин Папазов по негов адрес. Президентът на баскетболния клуб на "сините" каза в този подкаст, че зара Стоилов е трябвало да извади крупна сума от личния си джоб.

Ето какво сподели Мъри, потърсен за коментар:

На Тити нямам какво да му споделям. Аз приказвам с дейностите си, както се прави! Така почистих 4-5 милиона - с работа и триумфи. Всичко друго са интриги, от които никой няма потребност. Със Сираков сме в съвършени връзки. Не ме изненадва това, че е приказвал с положително за мен. Аз постоянно бих направил същото. Отново споделям - в отлични човешки и професионални връзки сме с него и това няма по какъв начин да се промени. Феновете имат право да симпатизират на който си желаят и да споделят каквото пожелаят. Никой не може да спре някой да показва гледната си точка. Казах каквото трябваше, когато трябваше. Може да реша още веднъж да приказвам, само че на този стадий нямам нищо ново да споделя. Казах го пред всички. И благодаря на тези, които не са се съмнявали в думите ми в никакъв случай, когато става дума за Левски!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 май 2023 14:13

Радва ме, че не са си развалили отношенията с Наско.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2023 14:50

Аз искам да благодаря на Палмсбет, че ми спестиха над 500 лева с некупуването на артикули, неправенето на дарения и неходенето на мачове в последния месец и половина. Благодаря Ви, семейството ми е доволно - добавих още толкова и изкаразхме един хубав спа уикенд. Още веднъж - благодаря на Палмсбет и г-н "собственика" ни. Благодаря им също, че ми спестиха и поне още толкова от закупуването на акциЙ. Ай сиктир
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2023 17:51

Колко трябва да е силен един български тим, за да има шансове да отстрани португалски, нидерландски, австрийски, шотландски, сръбски, белгийски (Брюж), швейцарски, чешки, норвежки, датски, турски (втори/трети в класирането), кипърски, полски (Легия или Лех Познан) отбор във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите?

Задавам този въпрос, тъй като се смята, че е по-добре Левски да има готов отбор, с който да участва в Европа и че, ако няма е по-добре да не се класира в ЕКТ.

Кога според вас Левски и феновете на тима ще имат самочувствието и вярата, че имат реални шансове да победят някой от тези отбори?

https://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... nce_League

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2023 18:08

1914.1902 написа:Колко трябва да е силен един български тим, за да има шансове да отстрани португалски, нидерландски, австрийски, шотландски, сръбски, белгийски (Брюж), швейцарски, чешки, норвежки, датски, турски (втори/трети в класирането), кипърски, полски (Легия или Лех Познан) отбор във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите?

Задавам този въпрос, тъй като се смята, че е по-добре Левски да има готов отбор, с който да участва в Европа и че, ако няма е по-добре да не се класира в ЕКТ.

Кога според вас Левски и феновете на тима ще имат самочувствието и вярата, че имат реални шансове да победят някой от тези отбори?

https://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... nce_League

И защо трябва да са тези отбори, а не примерно някои от Уелс, Финландия, Северна фиромия и тн? Всичко е въпрос на късмет, а и отлично знаеш, че всяко участие носи точки за следващи такива. А и някой очакваше ли да бием маляките? Е, вярно тогава алчния неможач Мъри беше начело, но сега палмите се грижат за нас, а и собственикът ни знае как, не е като да е някой изкукал дядка със зависимости, нали?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 май 2023 18:14

Защото сме непоставени. Може и да има някаква вероятност да се паднем с финландци и подобни, но все пак повечето поставени отбори са доста силни. Мъри победи ПАОК, но отпадна от Хамрун и това развали всички впечатления и мечти в ЕКТ 2022.
Последна промяна от 1914.1902 на 16 май 2023 18:19, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2023 18:19

1914.1902 написа:Защото сме непоставени.

Личи си, че не знаеш къде да гледаш - ето тук е реалният източник, а не менталните повърни на Уикипедиа, където дори не слагат тире на припоците

https://kassiesa.net/uefa/seedecl2023.html
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”