tmanolov написа:Aronaks написа:tmanolov написа:Я, отворили сме пак темата за юнУшките - близо е дъното, още малко трябва и тиренцето идва. Кво толкова се реве за тези тотални мамини/татини синчета, от които нищо не става. Колко още шансове да им се дават? И на какво основание? Особено ревът за маринчо ми е топ - видяхме го как го разминаваха на фланга, като го сложиха бек, нали (ок, нетипична позиция ит.н.) - мен, дето съм над два пъти неговата възраст, нямаше да ме гаврят толкова. А Роналдо се старае, мъчи се, бяга, натиска - да, няма удар, ама той ако имаше и удар, както и Велко, къде ли щяха да са?
Но спокойно, нашите приятели от кокосбет са помислили за средностатистическия бг мрънкач и след като разпродадем отбора лятото, ще имате "удоволствието" да ни гледате юнУшките и как бродират под ръководството на Топчо. Аз случайно ги гледах във В група - ми не успяха дори в първата поливина на класирането да бъдат. На В група! Но съм убеден, че в А ще се справят отлично - кво, тоя Мъри нали и досега нищо не правеше, дето 20 точки зад делиорманци, там и 40 или 50 - колко му е. Тогава ще стане такъв живот, че само си викам "Ай сиктир" :(
Хубаво обясняваш как Мъри искал да ни отдели от зависимостите и т.н. но същевременно с това казваш, че и той искал да живее, защото нали се сещаш къде сме. Значи според теб Тиквата държи всички на каишки, той коли, той беси, той иска Левски и публиката му да станат като Славия и техните фенове. Значи единственото спасение е Левски да се освободи от Тиквата и неговите лакеи. И как точно ще стане това след като той държи цялата държава на каишка?
Интелигентен човек си и смятам, че можеш да събере 2 и 2 - къде беше една Тиква, когато Мъри се прибра, какво стана с държавата ни около мача с Паок, какво се случи в началото на април и "собственикът" ни си позволи вече да не е "приносител на акциите", а "ай сиктир"? То не е много трудно, нали? Е, имали сме шанс, Мъри го е видял и е пробвал. Вече няма - и сам се сещаш защо. Само дето като си зависим (без значение дали от бЕлото или от хазарта), съвсем отиваш в киреча. Благодарим ти, най-мило наше мило
Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...