Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 май 2023 15:22

tmanolov написа:
Aronaks написа:
tmanolov написа:Я, отворили сме пак темата за юнУшките - близо е дъното, още малко трябва и тиренцето идва. Кво толкова се реве за тези тотални мамини/татини синчета, от които нищо не става. Колко още шансове да им се дават? И на какво основание? Особено ревът за маринчо ми е топ - видяхме го как го разминаваха на фланга, като го сложиха бек, нали (ок, нетипична позиция ит.н.) - мен, дето съм над два пъти неговата възраст, нямаше да ме гаврят толкова. А Роналдо се старае, мъчи се, бяга, натиска - да, няма удар, ама той ако имаше и удар, както и Велко, къде ли щяха да са?

Но спокойно, нашите приятели от кокосбет са помислили за средностатистическия бг мрънкач и след като разпродадем отбора лятото, ще имате "удоволствието" да ни гледате юнУшките и как бродират под ръководството на Топчо. Аз случайно ги гледах във В група - ми не успяха дори в първата поливина на класирането да бъдат. На В група! Но съм убеден, че в А ще се справят отлично - кво, тоя Мъри нали и досега нищо не правеше, дето 20 точки зад делиорманци, там и 40 или 50 - колко му е. Тогава ще стане такъв живот, че само си викам "Ай сиктир" :(

Хубаво обясняваш как Мъри искал да ни отдели от зависимостите и т.н. но същевременно с това казваш, че и той искал да живее, защото нали се сещаш къде сме. Значи според теб Тиквата държи всички на каишки, той коли, той беси, той иска Левски и публиката му да станат като Славия и техните фенове. Значи единственото спасение е Левски да се освободи от Тиквата и неговите лакеи. И как точно ще стане това след като той държи цялата държава на каишка?

Интелигентен човек си и смятам, че можеш да събере 2 и 2 - къде беше една Тиква, когато Мъри се прибра, какво стана с държавата ни около мача с Паок, какво се случи в началото на април и "собственикът" ни си позволи вече да не е "приносител на акциите", а "ай сиктир"? То не е много трудно, нали? Е, имали сме шанс, Мъри го е видял и е пробвал. Вече няма - и сам се сещаш защо. Само дето като си зависим (без значение дали от бЕлото или от хазарта), съвсем отиваш в киреча. Благодарим ти, най-мило наше мило

Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 май 2023 15:23

Защо толкова малко хора подкрепиха Сдружението, в което участва Мъри? Нали точно то щеше да ни измъкне от зависимостите.... или пък ББ е наредил на всички фенове на ПФК Левски да не подкрепят идеята за Сдружение, която била копирана от Реал Мадрид, Байерн и Барселона, както каза точно Мъри. Ако му вярваха - щеше да има 50 000 човека в това Сдружение, ама ги няма - значи не му вярват.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2023 15:35

Бягайте при СЗдружението, само още 19 500 човека и акциите са ваши, няма раев, няма кокоси, ще го има Мъри заедно с любчо ще си управлявате като пичове... все някой друг им е виновен!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 май 2023 15:38

1914.1902 написа:Защо толкова малко хора подкрепиха Сдружението, в което участва Мъри? Нали точно то щеше да ни измъкне от зависимостите.... или пък ББ е наредил на всички фенове на ПФК Левски да не подкрепят идеята за Сдружение, която била копирана от Реал Мадрид, Байерн и Барселона, както каза точно Мъри. Ако му вярваха - щеше да има 50 000 човека в това Сдружение, ама ги няма - значи не му вярват.

Защото в управлението на това сдружение участват меко казано компроментирани субекти. Не знам въобще как Мъри се съгласи да се изявява заедно с тях, това е една от грешките му според мен. Левски е скъсан, задлъжнял с милиони, обаче всеки иска да управлява и да налапа каквото там е останало. Почвам да разсъждавам като припок (не че те могат да разсъждават), но един голям бойкот от левскарите може би бил за добро? В сектор А остават Ветерани Люлин (понеже гледам, че подкрепят СЗ), приносителя на акциите, Боримирката, Ицата Йовов и още някои випаджии, в сектор Б остава СЗНКП и някои други заблудени, сектор В празен......може пък някой да му светне, че нещо не е наред.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 май 2023 15:58

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Моите огромни и най-искрени уважения към Мъри за всичко, което направи за Левски, ама точно той ли ще ни откъсне от зависимостта към Баце? С тениските "Аз вярвам само на този човек" и гербаджийската брошура в ръката една седмица преди изборите? Ай сиктир, вЕрно...

От хора, които са му близки, знам, че това с фланелката е било някакъв бъзик за изгубен бас. Има едно интервю, в което подкрепя кмета на герП за Хюстън, щото му бил приятел и това последното на Гърбушко не знам какво беше и как се получи. Да, не е перфектен и не говорим за него, а за модела, който искаше да наложи. Не се получи заради хванатия за топките и зависим от едни кокоси, изкудкудякал вече дядка с мания за величие, която може да бие и тая на стрелочник в Тулово. Да се бил борил - да, можеше да изгори, за да свети като патрона ни, ама вече времената не са такива. А и Мъри си е милионер и драми не му трябват - може да си лови риба до края на живота си и пак да му останат. Дойде, изправи ни на крака със селекция от 0 лева, взехме тенеке, помечтахме срещу маляките и после му сложиха динената кора. Твай - всеки сам си преценЯ кой, какво и как, просто повечето си обичат фейк новините и платените приказки...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 май 2023 16:05

Абе, ако е удобно, може ли раевските солташаци да обясните как вървят даренията за НАП, мерси предварително!? Щот нали според разни олигофрени, хората не вярвали на Мъри и затова не се записвали в сдружението. По тая логика затова и даренията не вървяха, защото Мъри беше в Левски, а хората очевидно му нямат доверие. Следователно сега като го няма даренията би трябвало рязко да са скочили.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2023 16:16

Ех, че приятна и комфортна атмосфера е като мине георгиатанаковеца с голямата резачка, да подхвърли няколко откровени лъжи, да нахока юнушките, та да излъже и за герб, ех, че прекрасно... оп, да не забравя и селекцията за 0 лева.
ЕЖК е достоверния източник:)))
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 май 2023 16:48

terata написа:Абе, ако е удобно, може ли раевските солташаци да обясните как вървят даренията за НАП, мерси предварително!? Щот нали според разни олигофрени, хората не вярвали на Мъри и затова не се записвали в сдружението. По тая логика затова и даренията не вървяха, защото Мъри беше в Левски, а хората очевидно му нямат доверие. Следователно сега като го няма даренията би трябвало рязко да са скочили.

Общo взето да обидим другите и да им кажем, че са олигофрени, но да не кажем нищо против Мъри и СЗдружението. Аз фен на Сираков не съм, набийте си го вече в главите вече и спрете да ме поставяте в някакъв негов лагер, защото съм критикувал Мъри. Аз исках Сираков да напусне само два месеца, след като се намести в Левски отново, тъй като станахме тъпана на групата и изпуснахме ЕКТ. Ти къде беше тогава? Къде беше, когато след всяка декларация на Сираков казвах, че лъже? Пак те нямаше. Обаче сега идваш и обиждаш без причина.

Колко хора са в това СЗдружение, за да ми докажат, че идеята на Мъри и Ивков за бъдещето на клуба е била добра?
Последна промяна от 1914.1902 на 10 май 2023 17:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 май 2023 17:00

1914.1902 написа:
terata написа:Абе, ако е удобно, може ли раевските солташаци да обясните как вървят даренията за НАП, мерси предварително!? Щот нали според разни олигофрени, хората не вярвали на Мъри и затова не се записвали в сдружението. По тая логика затова и даренията не вървяха, защото Мъри беше в Левски, а хората очевидно му нямат доверие. Следователно сега като го няма даренията би трябвало рязко да са скочили.

Обща взето да обидим другите и да им кажем, че са олигофрени, но да не кажем нищо против Мъри и СЗдружението. Аз фен на Сираков не съм, набийте си го вече в главите вече и спрете да ме поставяте в някакъв негов лагер, защото съм критикувал Мъри. Аз исках Сираков да напусне само два месеца, след като се намести в Левски отново, тъй като станахме тъпана на групата и изпуснахме ЕКТ. Ти къде беше тогава? Къде беше, когато след всяка декларация на Сираков казвах, че лъже? Пак те нямаше. Обаче сега идваш и обиждаш без причина.

Колко хора са в това СЗдружение, за да ми докажат, че идеята на Мъри и Ивков за бъдещето на клуба е била добра?

Зададох изключително прост и елементарен въпрос! След като ми отговаряш, очевидно си се припознал във въпросните олигофрени и раевски солташаци, та можеше да отговориш с конкретни цифри, а ако не си запознат просто подмини и не се чувствай задължен да ръсиш поредните си глупости.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 май 2023 17:03

Чакал обяснение за цифрите към НАП, ами от клуба нищо не са споделили, явно са същите като преди. Аз не мога да извадя някакви суми, тъй като само в ПФК Левски разполагат с тях.

Сираков е всеки ден в магазина, защо не отидеш да го попиташ за цифрите, вместо да очакваш отговори във форум?

Върни се в “Левски”