Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Girl » 15 май 2011 15:56

blue avalanche написа:
NIKSANA написа:
konvoec написа:"Интересът към Гара в момента е по-силен, отколкото през зимата. Тогава офертите бяха две - от Серия "А" и Бундеслигата. Сега отборите, които имат интерес към него са от Бундеслигата, Премиър лийг, Висшата лига на Русия и Шотландия. Ние можем да го задържим, но няма смисъл да му спираме развитието. Той е мъжко момче и ако поговорим съм сигурен, че ще остане. Вариантите за негов заместник са 3-4 имена от Франция и Холандия. Лятната селекция на клуба ще включва между 4 и 6 футболисти. Двама от тях ще са от чужбина, а другите са българи. Работим вече по осъществяване на трансферите им", разкри адвокатът.

Между 4 и 6. Той пак си мисли да закърпи положението, този наглец. Като продадат Гарра, Дарко и Минев си тръгне какво? Ще чака Иса да вкарва само и ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН да прави играта ли?! Ясно ми е какви ще ги сътвори. Двама свободни агенти, двама за по 200 000 и 3 милиона за него.

е ти да не искаш 20... 4-6 е нормало.. продава Гарра и Минев (ако го иска някой)... връщаме щърков и взимаме 4-6 нови!
едиан нападател, 2 крила, 1 защитник, 1 или 2 бек-а

"...връщаме щърков..."
И Тевия!

Вратарят-Ивайло Василев.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

would
Контакти:

Мнениеот would » 16 май 2011 00:40

И аз си мисля, че трябва да върнат Тевия и Щърков, плюс Балтанов.Тези играчи, според мен, заслужават още един шанс.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2011 10:18

Само Щърков да се върне,Балтанов и Тевия да изиграят още един сезон с Калиакра!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2011 10:19

Голова машина на Гренобъл идва в Левски за заместник на Дембеле

Скаути на сините следят изкъсо изявите на Жан-Жак Мандриши

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2011 10:33

Карвальо:
- Откъде се появи тази фланелка на Левски, която извадихте след гола ви? Кой от скамейката ви я подаде?
- Аааа, не казвам. Това е тайна. Знам, че ще ме питате и дали това е фланелката, с която в началото на януари ме представиха в Левски. Не е същата, друга е. Даже исках да отида и да я връча на Гонзо, но ме спряха. За него са голът ми в тяхната врата и фланелката.
Та кой каза,че Карвальо е искал да обиди феновете и футболистите на Левски.Както ви казах футболиста показа какво уважение трябва да изпитваме към ръководството ни
- Нещо не ги харесвате българските лекари?
- Е, не е точно така... Но ето, сега ще ви разкажа какво стана тогава на лагера в Гърция. Извикаха ме в хотела, събрано беше цялото ръководство. Казаха ми, че трябва да отида на преглед в Германия. Ако знаех, че ме пращат при български лекар, изобщо нямаше да се съглася. Прегледа ме д-р Василев, след което аз поисках да се оперирам. Гонзо казва - не може, трябваш ми за мача с ЦСКА. Аз им обясних, че за 6 седмици ще съм напълно възстановен и ще бъда готов да играя в този двубой. Те обаче вярват на лекаря, който им е казал, че ще отсъствам 3-4 месеца. И накрая какво се получи? Оперирах се във Франция и след 6 седмици бях готов да играя. Но вместо да се прибера в Левски, където имах договор, Гонзо ме изхвърли.
Когато фактите говорят и Георги Иванов трябва да замълчи.Видяхме докаде докара нещата като подготвяше отбора за един мач,явно само той не беше разбрал,че вече не фуболист и нещата не зависят само от мача с ЦСКА.С оглед на представянето на съотборниците му в нападение,точно Карвальо можеше да внесе разнообразие и да се изненада ЦСКА,като не се разчита само на Гарата и в останалте мачове.Ако не намерим някой нападател с успеваемостта на Дембеле през лятото ще се види защо Левски в момента заема второ место а не 2,3 места по-на долу

Потребителски аватар
caci

“Левски” се цели в нападател на Гренобъл

Мнениеот caci » 16 май 2011 12:02

Ръководството на “сините” следи изявите на Жан-Жак Мандриши.

Спортно-техническото ръководство на “Левски” работи усилено по селекцията на тима и най-вече върху намирането на качествен заместник на Гара Дембеле.

Една от трансферните цели на тима е нападателят на втородивизионния френски Гренобъл Жан-Жак Мандриши, съобщава “Тема Спорт”.

Човек на треньорския щаб вече е наблюдавал наживо изявите на острието в шампионатен мач между Тур и Гренобъл (2:2) преди няколко кръга, в който Мандриши отбелязал и двата гола за своя отбор.

Един от помощниците на Ясен Петров пък трябва да присъства на днешното гостуване на Гренобъл в Дижон, като се очаква 26-годишният нападател да е титуляр.

Кариерата на Мандриши започва в Аячо през 2005 г. Първият му сезон не е особено успешен, тъй като за 17 мача не отбелязва нито един гол. През следващия шампионат вкарва 14 попадения в 29 срещи. В началото на 2009 г. е продаден на Ним, където се разписва 17 пъти в 53 двубоя.

В началото на настоящия сезон преминава в Гренобъл, като до момента има изиграни 28 мача, в който е отбелязал 10 гола. Както е известно “Левски”, проявява интерес към 23-годишния холандски нападател Микиел Хемен от втородивизионния Апелдорн. Другите варианти са Илиан Мицански и Димитър Макриев./БЛИЦ

Само дано Макриев не вземат.Момчето не си сваля ботушите.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: “Левски” се цели в нападател на Гренобъл

Мнениеот storm » 16 май 2011 12:08

Гренобъл не е слаб отбор във Франция.. Дано се прицелим добре.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

buxala cska
Контакти:

Мнениеот buxala cska » 16 май 2011 12:17

дано вземат някой наистина качествен ,че като си отиде Гарата ги чака ебаси теглото :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 май 2011 12:20

Jean-Jacques Mandrichi Personal information
Full name Jean-Jacques Mandrichi
Date of birth June 3, 1984 (age 26)
Place of birth Bastia, France
Height 184 cm
Playing position Striker
Club information
Current club Grenoble Foot 38
Number 15
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2003-2004 Bastia B 4 (1)
2004-2005 USC Corte ? (?)
2005-2009 AC Ajaccio 93 (24)
Ja.2009-2009 → Nîmes Olympique (loan) 18 (7)
2009-2010 Nîmes Olympique 4 (0)
2010- Grenoble Foot 38 0 (0)
National team‡
2009 Corsica 1 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of August 22, 2009.

† Appearances (Goals).
‡ National team caps and goals correct as of June 6, 2009
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 16 май 2011 13:08

Французите са авантюристи и лесно се приспособяват.Смелостта им е заразяваща ако има двама трима като Бардон ,ще бъде голям плюс за който и да е български отбор.Човекът даваше интервюта на български а братята сърби цял живот да живеят в България с преводач все говорят.

Върни се в “Левски”