Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Old_death » 01 юни 2020 15:16

realno написа:
peliforewer написа:И аз да питам, как изведнъж кредиторите на Левски започнаха да се отказват от вземанията си за милиони след само една среща с обаятелната двойка Наско-Тити.Този тандем явно има голям потенциал, а защо Главатаря от приказката на Али баба е с екип на Левски :).

Друго си е 15 - 16 милиона по малко към Русев. Сега ако успеем да намерим толкова за да се финансира клуба ще е прекрасно. :lol:

С тази разлика, че дълговете ви са към Виваком, а Русев вече няма нищо общо с оператора. По тая логика и аз мога да опростя външния дълг на САЩ.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 юни 2020 15:33

Тити Сълзата няма ли да поведе вече шествие в посока Терминал 2 за да посрещне лично самолетът на DHL от ОАЕ :?:
Като нищо ДикOFF ще цъфне утре с плик под мишница пред Сараите да дири Шиши :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2020 15:35

Red_Neck написа:Тити Сълзата няма ли да поведе вече шествие в посока Терминал 2 за да посрещне лично самолетът на DHL от ОАЕ :?:
Като нищо ДикOFF ще цъфне утре с плик под мишница пред Сараите да дири Шиши :)

И накрая цъфка пред вас :shock:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 юни 2020 20:33

Малко да сменим темата,днес Божков изнесе най-скандалните си разкрития,вече беше директно атакуван и Борисов и какво се случи медиите онемяха,изключвам Медиапул и няколкото други сайта,големите телевизии не отразиха по никакъв начин тези скандални разкрития.За първи път БожковТВ си замълча за приказката от Дубай,разбрах ги като видях как в рекламите им внезапно пак се върнаха Лидл,Кауфланд,Ефбет и още много други които преди дни не можеше да им се видят рекламите по БТВ.Драги ми приятели ще кажа нещо банално,докато ние се дразним за глупости едни други си разпределят милиони,командват медии и ни ползват само за избиратели,не че вече не се научиха и изборите да нареждат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 юни 2020 22:05

boabbb написа:Значи Левски "насилствено" е обединен със Спартак ?!? :lol: :lol: И играчите изобщо не са искали да вземат чинове от милицията и съответните облаги, които вървят с това, така ли :?: ( изобщо не казвам, че хората не са ги заслужавали ) Хубаво е да се признае, че времената са били такива и положението е било такова, а не да се говори за "репресии" - първия ведомствен клуб ( Български пощи - били сте ПСК ), а след това и "насилственото обединение" с милиционерския клуб :? Сега "насила" ви построиха и сектора-кабрио за без пари, нали :lol: Даже имаше гласове да се взима кредит от държавата за спасение на клуба ... държавата да пита "доволните" кредитори, които строиха сектора, преди да вади милионите :lol: :lol:

Е как? Ми че разбира се, нима оспорваш така старателно създавана демагогия за пъпчиви пубери от гетата?

Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юни 2020 22:24

Дали ще се сетят при фалит да ползват отритнатия Левски на Кучето, който е оригиналният соц клуб :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2020 22:31

pomiqrat написа:Дали ще се сетят при фалит да ползват отритнатия Левски на Кучето, който е оригиналният соц клуб :?:

Абе ся като ми го напомни тва...те и Динамо не са в момента.
Еб* го,ся не знам как да им отвръщам на ''Литекс'' . Деба..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 01 юни 2020 22:44

pomiqrat написа:Дали ще се сетят при фалит да ползват отритнатия Левски на Кучето, който е оригиналният соц клуб :?:

Те си имат много клубове с много имена и регистрации и всички са на 106 години.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 юни 2020 23:06

Old_death написа:С тази разлика, че дълговете ви са към Виваком, а Русев вече няма нищо общо с оператора. По тая логика и аз мога да опростя външния дълг на САЩ.

И какво значение има това, при сделката сумата може да е сторнирана, ние няма, как знаем това.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юни 2020 23:23

Dust написа:
Old_death написа:С тази разлика, че дълговете ви са към Виваком, а Русев вече няма нищо общо с оператора. По тая логика и аз мога да опростя външния дълг на САЩ.

И какво значение има това, при сделката сумата може да е сторнирана, ние няма, как знаем това.

това да не ти е фактура, че да се сторнира? Щом сега Русев говори, че щял да се откаже от парите, значи или че дълга е лично към него(фирма), или си прави пиар!? А дълга може преди сделката за бтк да го е прехвърлил(джиросал :mrgreen: ) към негова фирма
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”