scooool написа:За мен запазиха отбора който завърши сезона...изключение е Божинов.Холмар се завръща + двама да са, но класни ще направи разликата....надявам се на нападал тип Гарата и един централен защитник като Томашич и сме супер, 2-3 още юношки за цвят и си спазваме новата политика
Не знам честно казано дали с този състав, от края на сезона, има шанс да се борим за нещо по-различно от бараж отново. Купата е съвсем друга бира. Но да видим състава: Михайлов няма алтернатива. Кръстев е толкова слаб, че не ми се мисли. Алтернатива на Живко ще е Найденов, явно, а в центъра Дидо, Холмар и Рейеш. Да речем, че и Папазов е в първия отбор. Вътрешните ни халфове са Райнов, Тиам и Юруков. И Мариани, с условности, но не е полезен там. Рейеш също може да играе, при нужда, но се припокрива с Тиам. Дясно крило Ст.Иванов с алтернатива М.Петков и то с много условности. Ляво крило Паулиньо, без алтернатива. Напред Костов и Ил.Димитров (дето малко... айде да не го съдим още) и пак М.Петков. Качествно много нямаме, а като вземем предвид в каква форма са основни футболисти, като Горанов и Паулиньо... Количество също няма. Мариани няма алтернатива, ако не броим другия М.Петков, дето обаче не хвана ръка при Тодоров.