/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
1982

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот 1982 » 03 апр 2018 00:56

Нищо подобно, шампионатът свърши с изваждането на Литекс и обръщането на точките, отбор като Лудогорец няма как да го догониш при 7 точки изоставане, ако не се лъжа. И пак повтарям нещо много важно - тогава Левски имаше много по-евтин отбор, с много по-евтин треньор.

Към колегата ти по-горе - аз не искам Роси ВЪН, за мен няма никакво значение, просто си коментирам, дали да остава или не, вие си решавате, аз моята прогноза за него съм я дал още като дойде - а тя е, че ще се провали. Засега, 8 месеца по-късно, тя се сбъдва напълно. Натам ще видим, но едва ли ще бъда опроверган.
Последна промяна от 1982 на 03 апр 2018 00:58, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 апр 2018 00:57

metodito написа:Аз поддържах Роси. След изваждането на полувремето на Костов в мача с Берое - не, но се надявам хората, които го защитават да са прави. В смисъл... кво моа направя? Подкрепяме. Да зависи нещо от мен, не зависи. Иначе слагам Гочето и свиквам под знамената българи и "Левски" ще стане "Левски". Ся гледам десет бездушника чергари, де футболните им качества са ги захвърлили в България и... Барабар с Росинант.

Ако докарат Гочето на негово място и аз съм с две ръце ЗА, но да слагат разни несретници да се учат на гърба на отбора - не мерси. Аз съм ЗА промяна , но не промяна на всяка цена. Също не одобрявам смяната на Костов, но пък пускането на С. Иванов беше приятна изненада. Ако се престрашава да пуска и Панайотов, може да му върже играта. Тия две поредни загуби може да са дошли като студен душ за Роси и играчите и да си стъпят на краката,но ако до края на месеца все така тъпчем на едно място, вече е ясно че трябва да си ходи.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 03 апр 2018 01:01

doktora25 написа:А ако стане така, че в играта има леко подобрение, запишат се 2-3 победи срещу първия и втория, класира Роси отбора за квалификациите на ЛЕ, но не вземе купата и примерно остане още, каква е гаранцията че през лятото няма да му бъдат докарани по същия начин още 7-8 нови скъпо платени? Според мен последното е по-вероятно да се случи, отколкото не.

Няма гаранция... Най- вероятно ще накупим още една камара сладури :). Което не е драма, стига отбора да има резултати.
Роси иска да има млади футболисти от школата, иначе нямаше да се занимава с юноши в Малта. Дали и до колко са подходящи за моментните цели на клуба е друг въпрос. Не мисля, че той определя дали да сме по модела на ПСВ, Барселона, Атлетико или по модела на Реал,ПСЖ, Челси. Това си е визия на собственика. Ако нашия има такава :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 апр 2018 01:09

doktora25 написа:А ако стане така, че в играта има леко подобрение, запишат се 2-3 победи срещу първия и втория, класира Роси отбора за квалификациите на ЛЕ, но не вземе купата и примерно остане още, каква е гаранцията че през лятото няма да му бъдат докарани по същия начин още 7-8 нови скъпо платени? Според мен последното е по-вероятно да се случи, отколкото не.

На Левски му трябват четирима , но качествени - вратар, централен защитник, нападател и десен бек. И ще се освободи от поне 6 човека - Белмонт, Кабрал, Рошу, Буш, Белаид, Ривалдиньо. Към тях е много вероятно да се включат Панайотов, Прохазка и някой от вратарите. Треньора може да има и по-различни виждания примерно за Буш или Ривалдиньо но ако намерим голаджия и двамата стават абсолютно ненужни. Целта е да сменим количество за качество, ама ако няма кой да докара свестни футболисти, било то и скъпоплатени, пак ще сме в борба за третото място.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 01:16

vvessel написа:
metodito написа:Аз поддържах Роси. След изваждането на полувремето на Костов в мача с Берое - не, но се надявам хората, които го защитават да са прави. В смисъл... кво моа направя? Подкрепяме. Да зависи нещо от мен, не зависи. Иначе слагам Гочето и свиквам под знамената българи и "Левски" ще стане "Левски". Ся гледам десет бездушника чергари, де футболните им качества са ги захвърлили в България и... Барабар с Росинант.

Ако докарат Гочето на негово място и аз съм с две ръце ЗА, но да слагат разни несретници да се учат на гърба на отбора - не мерси. Аз съм ЗА промяна , но не промяна на всяка цена. Също не одобрявам смяната на Костов, но пък пускането на С. Иванов беше приятна изненада. Ако се престрашава да пуска и Панайотов, може да му върже играта. Тия две поредни загуби може да са дошли като студен душ за Роси и играчите и да си стъпят на краката,но ако до края на месеца все така тъпчем на едно място, вече е ясно че трябва да си ходи.

Значи... не разбрах дали Костов не е получил контузия. Само в този случай го извинявам, но да държиш Тиам при 2-0 (негрото играе като пети защитник)... нямам думи. Въобще, за мен състава на Роси му го редят предварително. Другият вариант не го приемам. Той е просто чичака да е изкуфял/ Или да се ебаwа такъв, да ни смята за некви аборигени.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 апр 2018 01:25

В Левски има човек, който е над Роси и вероятно му "спуска" директиви, но от Гонг просто непожелаха да му кажат името.
Изображение

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 03 апр 2018 01:26

metodito написа:
vvessel написа:

Значи... не разбрах дали Костов не е получил контузия. Само в този случай го извинявам, но да държиш Тиам при 2-0... нямам думи. Въобще, за мен състава на Роси му го редят предварително. Другият вариант не го приемам. Той е просто чичака да е изкуфял/

Не е изкуфял и не му редят състава. Имаме няколко футболисти, които имат клауза за присъствие на терена в договорите, ако не са с кунтузия. За съжаление нито един от тях не е българин :).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2018 01:33

Elliah написа:
metodito написа:
vvessel написа:

Значи... не разбрах дали Костов не е получил контузия. Само в този случай го извинявам, но да държиш Тиам при 2-0... нямам думи. Въобще, за мен състава на Роси му го редят предварително. Другият вариант не го приемам. Той е просто чичака да е изкуфял/

Не е изкуфял и не му редят състава. Имаме няколко футболисти, които имат клауза за присъствие на терена в договорите, ако не са с кунтузия. За съжаление нито един от тях не е българин :).

Нищо чудно.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 апр 2018 01:33

1982 написа:Нищо подобно, шампионатът свърши с изваждането на Литекс и обръщането на точките, отбор като Лудогорец няма как да го догониш при 7 точки изоставане, ако не се лъжа. И пак повтарям нещо много важно - тогава Левски имаше много по-евтин отбор, с много по-евтин треньор. ....
Ами мисля, че се лъжеш за изоставането ;)
Първо, Лудогорец, ако не бъркам, още преди мача на Левски с Литекс бяха излезнали на 1-во мято. Просто след изваждането на Литекс, разликата в точките между Лудогорец и Левски нарастна на 5, ако не бъркам и аз!? Дори в началото на онзи шампионат, Левски се движеше между 5-7 място, заради 3-те първи мача без победа(2 равни и загуба). Левски изпусна 1-то място в 18-19-ти кръг, за сметка на Лудогорец. Лудогорец тръгна доста зле в онзи шампионат - почна със загуба. Имаше и доста равенства след това.

Отбора беше по-евтин, треньора със сигурност, но имаха и смешна конкуренция на фона на сегашната :idea: Да не говорим, че тогава Ж. Миланов направо преобрази отбора, когато се включи, а след като си тръгна отбора се сгромоляса ;) Отделно тогава, за разлика от сега, си имахме и стабилен вратар :idea: Не на последно място, доста от основните играчи от предната година бяха останали! Колко от основните играчи от миналата година са сега в отбора на Левски?

Но най-важното беше факта, че онзи Левски беше много по-беззъб и ялов от сегашния :idea:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 апр 2018 01:40

metodito написа:
Значи... не разбрах дали Костов не е получил контузия. Само в този случай го извинявам, но да държиш Тиам при 2-0 (негрото играе като пети защитник)... нямам думи. Въобще, за мен състава на Роси му го редят предварително. Другият вариант не го приемам. Той е просто чичака да е изкуфял/ Или да се ебаwа такъв, да ни смята за некви аборигени.

Смени Костов на полувремето с Нашименто, а Тиам го смени след втория гол и пусна С. Иванов. Смените бяха сравнително адекватни, но късмета просто бяга от него. Първия гол на Берое беше абсолютно случаен, сигурен съм. При втория гол мисля, че Тиам не покри защитника. Дузпа изпуснахме, 12 корнера и нищо,уникални пропуски на Гомез и Паулиньо. 17 !!! удара към вратата имахме и на няколко епизода от по 5-10 мин бяхме навряли заралии в наказателното им поле, но няма кой да я бутне. Изобщо не съм съгласен, че сме играли по-слабо от Берое и заслужено сме загубили, но те показаха 100% ефективност. 2 удара - 2 гола.

Върни се в “Левски”