Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
много закъсняваме.Отзад сме трагедия просто не искам да виждам отново Белаид като централен.Има ли някой от форума поглед върху играта на младия Деян Иванов-много ще съм благодарен да чуя мнения за него.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:много закъсняваме.Отзад сме трагедия просто не искам да виждам отново Белаид като централен.Има ли някой от форума поглед върху играта на младия Деян Иванов-много ще съм благодарен да чуя мнения за него.
Дано нямаш особено големи очаквания към него.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:zlatan написа:много закъсняваме.Отзад сме трагедия просто не искам да виждам отново Белаид като централен.Има ли някой от форума поглед върху играта на младия Деян Иванов-много ще съм благодарен да чуя мнения за него.
Дано нямаш особено големи очаквания към него.Онзиден се караха цяло второ полувреме с Алвеша...
не че имам аз въм един от критиците на младите,но този Белаид не го понасям.За Нину нямам също надежда и кво излиза че ни трябват 2 централни.
LEVSKI_FOREVER
Аз предпочитам Белаид пред всичките ни сегашни защитници. Надявам се, че ще остане в отбора.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Кой с кого се карал? 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Rivaldo10 написа:Аз предпочитам Белаид пред всичките ни сегашни защитници. Надявам се, че ще остане в отбора.
Пепел ти на клавиатурата

Само Левски!
-
- Контакти:
писна ми вече от тези некадърници в Левски , никакъв поглед за млади футболисти от страна треньорите
чета как розовото отборче без гол за 2015г. обира всички млади български футболисти. Нашите достойно заместват стойчо комисионната от цдна-то
взимаме некакви чужденци доведени от ония дебелия агент. Юноши налагаме , те горките като от концлагер излезли душиците по 30-40 кг. макс. тежат и на височина към 1,50м. Направо трагедия , пълни нещастници 

kempesmario написа:писна ми вече от тези некадърници в Левски , никакъв поглед за млади футболисти от страна треньоритечета как розовото отборче без гол за 2015г. обира всички млади български футболисти. Нашите достойно заместват стойчо комисионната от цдна-то
взимаме некакви чужденци доведени от ония дебелия агент. Юноши налагаме , те горките като от концлагер излезли душиците по 30-40 кг. макс. тежат и на височина към 1,50м. Направо трагедия , пълни нещастници
A бре то и Меси не е много по висок ама е великан

kempesmario написа:писна ми вече от тези некадърници в Левски , никакъв поглед за млади футболисти от страна треньоритечета как розовото отборче без гол за 2015г. обира всички млади български футболисти. Нашите достойно заместват стойчо комисионната от цдна-то
Те розовите хубаво обират младите футболисти, НО ЗА ЧИЙ СА ИМ?
Ти гледал ли си поне един мач във "В" група?
Не ти и трябва, няма нищо общо с това, което си гледал в "А" група.
Домакинствата на "армията" са ясни, но на игрищата по "селията" ще е истинско родео.
Там младите розови не знам дали ще издържат и психически, и физически.
Те ги пробват за футболния отбор, не за отбора по сумо.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!