Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Кой строи трибуната на Герена!!

Мнениеот modor » 11 ное 2013 17:50

Бойко Борисов!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2013 17:51

PFC Litex написа:Нещото, което обявиха от Левски, е че вероятно ще теглят кредит за да завършат сектора, което значи, че ще го правят със собствени средства.

Щом ще теглят кредит, значи няма да е със собствени средства. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 ное 2013 17:51

zlatan написа:Liteks,ние нямаме пукнат лев бе човек-този сектор струва минимум 10 млн лв.
Батков няма пари това и двете ми дъщери го знаят.
Не може ли да се направи някакво разследване от някой журналист.

абе те нека го завършат, да си имаме нов сектор,пък хич ми не дреме кой го строи,ако ще да е ирландската републиканска армия :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 ное 2013 17:58

zlatan, ти си умен мъж, братле... Не е необходимо да имаш налични пари, че да предприемеш нещо мащабно в строителството. Кредити се дават срещу ипотеки, срещу различни условия и правила...Съвсем друга тема е, че когато се започна изграждането на новия ни стадион, статуквото в обществото ни беше друго...Кръгът "Пещера" и консорциума "ВТБ- КТБ" (разбирай собствениците на Булгартабак и по-късно на БТК) бяха още под доброжелателния поглед на тогавашния ни премиер- министър и пари се ръсеха здраво...Само, че тъпунгерите Батков, Тонев и Ко на вързано куче хляб не могат да дадат, та оакаха работата тотално...Впоследствие дойде и "промяната" по върховете и си еба мамата...Сега отбора ни е пълна развалина и няма шанс да се стабилизира, защото всеки лев отива за оправянето на сектора. Това е истината, приятелю....

п.п. А самият строеж се извършва от Главболгарстрой
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 ное 2013 18:01

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
zlatan написа:Liteks,ние нямаме пукнат лев бе човек-този сектор струва минимум 10 млн лв.

абе те нека го завършат, да си имаме нов сектор,пък хич ми не дреме кой го строи,ако ще да е ирландската републиканска армия :mrgreen:

не си прав човече,защото тези които го строят може да с в основата на това в което се намира любимия ми отбор,аз двете неща ги свързвам.
Дано не съм прав ,но може и така да се окаже.
Боримиров си отиде и каза не Батков вади парите,Сираков си отиде и той каза не Батков дава парите,Митов си отиде и той вчера вика не Батков вади парите,Тонев и той си отиде ей Богу кой или кои са тези хора дето дават парите в Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2013 18:05

Най-разпространената версия е че бизнесмени под крилото на бившето правителство го строят, като съответно преди това
те са получили пазари за да искарат доста пари и то в някои отрасли с доста нелоялна конкуренция и политическа протекция.
Дали е истина не знам но едва ли ще излезе наяве нещо.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 ное 2013 18:06

santiliana написа:zlatan, ти си умен мъж, братле... Не е необходимо да имаш налични пари, че да предприемеш нещо мащабно в строителството. Кредити се дават срещу ипотеки, срещу различни условия и правила...Съвсем друга тема е, че когато се започна изграждането на новия ни стадион, статуквото в обществото ни беше друго...Кръгът "Пещера" и консорциума "ВТБ- КТБ" (разбирай собствениците на Булгартабак и по-късно на БТК) бяха още под доброжелателния поглед на тогавашния ни премиер- министър и пари се ръсеха здраво...Само, че тъпунгерите Батков, Тонев и Ко на вързано куче хляб не могат да дадат, та оакаха работата тотално...Впоследствие дойде и "промяната" по върховете и си еба мамата...Сега отбора ни е пълна развалина и няма шанс да се стабилизира, защото всеки лев отива за оправянето на сектора. Това е истината, приятелю....

п.п. А самият строеж се извършва от Главболгарстрой

санти,мен ме дразни друго все някой стои зад този помак от Смолян.Батков е развалина знам го познавам хора които знаят за неговите дела и тези на г-жа Баткова,в Левски се държат само за да не влязат в затвора,колкото до стадиона ,анти за този стадион не знам какво трябва да ипотекираш освен самата трибуна.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 ное 2013 18:08

Само се надявам да не е ББ. ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 ное 2013 18:08

zlatan написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

не си прав човече,защото тези които го строят може да с в основата на това в което се намира любимия ми отбор,аз двете неща ги свързвам.
Дано не съм прав ,но може и така да се окаже.
Боримиров си отиде и каза не Батков вади парите,Сираков си отиде и той каза не Батков дава парите,Митов си отиде и той вчера вика не Батков вади парите,Тонев и той си отиде ей Богу кой или кои са тези хора дето дават парите в Левски.

Пашата, Бориславова, Сталийски- там някъде е заровен ключа от палатката ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот Rivaldo10 » 11 ное 2013 18:11

Тонев преди време каза, че 4 милиона идват от компания, която ще има право да го използва за концерти.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”