Сираков преди 2 седмици каза - Още следващата седмица ще направя одит на всеки документ подписан от Ивков.
Сега е момента да излезе и да каже - Ето заради това и това и това го махнах от Левски. Бях прав.
Ама дали ?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
LoveAndPeace написа:Сираков преди 2 седмици каза - Още следващата седмица ще направя одит на всеки документ подписан от Ивков.
Сега е момента да излезе и да каже - Ето заради това и това и това го махнах от Левски. Бях прав.
Ама дали ?
Сираков до тоалетната не може да отиде без разрешение. Каквото е желанието на господина от Банкя, това ще е. По-точно оперативната власт се пада на поредните парашутисти или неговия адаш Милото. Едва ли искат някой да им пречи на далаверите. Достатъчно е, че тоя алкохолик Ивков им е махнал десятъка от дарения на феновете например.
Много ми се иска да разбера дали сме единствения отбор в професионалния футбол в Европа, който ще дължи пари на "спонсора" си след няколко години.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
17 март: Стоилов: Ако хората от клуба не кажат цялата истина за дълговете, аз ще го направя
Още не я е казал. :D :D
Левски обяви програмата за 4 май, когато клубът ще отбележи 80 години от рождението на легендата Георги Аспарухов.
В същия ден Левски играе домакински мач срещу Септември от 20:30 часа, но преди това събитията ще стартират в 15:00 часа, когато в клубната експтозиция ще бъдат изложени автентинчи предмети, свързани с незабравимия нападател.
„Пред Сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди, за по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен”, написаха от Левски.
„Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в клубния магазин ще може да откриете серия от артикули, специално създадени за 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов”, обявиха още от „синия“ клуб.
От Левски уточниха, че в следващите дни ще разкрият повече подробности около планираните активности.
В същия ден Левски играе домакински мач срещу Септември от 20:30 часа, но преди това събитията ще стартират в 15:00 часа, когато в клубната експтозиция ще бъдат изложени автентинчи предмети, свързани с незабравимия нападател.
„Пред Сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди, за по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен”, написаха от Левски.
„Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в клубния магазин ще може да откриете серия от артикули, специално създадени за 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов”, обявиха още от „синия“ клуб.
От Левски уточниха, че в следващите дни ще разкрият повече подробности около планираните активности.
Soulen написа:LoveAndPeace написа:Сираков преди 2 седмици каза - Още следващата седмица ще направя одит на всеки документ подписан от Ивков.
Ама дали ?
Сираков до тоалетната не може да отиде без разрешение. Каквото е желанието на господина от Банкя, това ще е. По-точно оперативната власт се пада на поредните парашутисти или неговия адаш Милото. Едва ли искат някой да им пречи на далаверите. Достатъчно е, че тоя алкохолик Ивков им е махнал десятъка от дарения на феновете например.
Много ми се иска да разбера дали сме единствения отбор в професионалния футбол в Европа, който ще дължи пари на "спонсора" си след няколко години.
Абсолютно вярно, за съжаление...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
groti написа:tmanolov написа:По искане на гроти, веднага ти отговарям - закръглени стойности:
Приходи - ръст с 2 милиона, от които:
- ръст на приходите от билети (феновете и Мъри) - 2,5 милиона +
- ръст на приходите от карти, дарения и артикули (феновете и Мъри) - 2,5 милиона +
- ръст на приходите от УЕФА (Мъри) - 1,5 милиона +
- ръст на медийни права, авторски права и други (не знам кой) - 1 милион +
- спад на приходите от трансфери (гусин собственика) - 2 милиона -
- спад на приходите от реклама (господа Палмите) - 3,5 милиона -
Разходи - ръст с 4.5 милиона:
- комисиони (незнайно какви) - ръст с 0.5 милиона
- заплати - ръст с 1 милион
- някакви други - ръст с 1 милион
- лагери - ръст с 0.5 милиона
- трансфери -ръст с 0.2 милиона
- местни данъци и такси (герена и данък дарение) - ръст с 0.2 милиона
- разходи за преобразуване (каквото и да е това) - ръст с 0.6 милиона
- стойност на продадените стоки във феншопа - ръст с 1 милион
- охрана и разни други - спад с 0.5 милиона
Дългове - общо нарастване с 3.5 милиона за година до 27 милиона:
- доставчици - ръст с 0.5 милиона (неразплатени някакви неща, неясно какви - черепи, главбулгар) до 9 милиона общо
- неплатени осигуровки (НОИ) - ръст с 0.5 милиона до 2 милиона общо
- други данъци (НАП) - ръст с 1.8 милиона до 5.7 милиона
- търговски заеми (пак черепи, главбулгар и палми) - ръст с 1 милион до 10 милиона - това е 1 милион заем към палмите, дето нямало да си го искат
Толкова за великите Палми и колко много давали и т.н. Очеизвадно е, че без феновете и Мъри сме били чао, Палмите само са се почесвали и дори приходите ни от реклама са се сринали с 3.5 милиона. Ситуацията е критична, но не и безнадеждна. Явна лъжа е, че имаме 11 милиона дълг към НАП и НОИ, при положение че към 31.12.2022 той е общо 7.8 милиона. С продажбите на Кордоба и Краев този дълг можеше да го няма, но нали си имаме собственик-слънце :)
За финал - алчният Ивков, както и останалите членове на УС и НС са получили точно 68 000 лева възнаграждение общо. Всичките 7 човека за 12 месеца или по 800 лева на човек на месец. Баси алчния тип - как му стигат за пиене, че да е вечно пиян, идея си нямам, освен да се налива с шльокавица...
Мерсаж.
Ама аз това не разбрах - текущи пасиви в графа търговски и други задължения 22 г - 27 мил. Откъде? Това са нетекущите от 21г (14 мил) + ? Откъде се появиха още 13? Тва има ли вариант да са заеми от спонсора?
Не, по-зле е - задълженията ни са се преместили от нетекущи в текущи, ерго близо до момента в който стават дължими, а това е доста кофти. Т.е. разсрочените кинти към Черепа и Галбулгар са близо до датата, на която следва да платим.
Колкото до даркблу67 - пич, ти се кефиш, че палмите давали напред!?!?! Баси радостта - то спаско даваше напред, та още носим това славно име на стадиона си... Палмите дават напред основно кредити, а кредитите следва да се връщат
Ще напомня един виц до всички защитници на палмите:
Заекът имал голям проблем - всеки ден вълкът го минавал поне по веднъж и понеже това не можело да продължава, Зайо отишъл при добрия стар лъв да се оплаче. Лъвът рекъл:
- Виж сега , заек, заекът си е заек, вълкът си е вълк, аз нищо немога да направя , мога само да огранича вълка да те минава не повече от веднъж седмично
На другия ден Зайо върви из гората и насреща му Вълкът.
- Заек, я ела тука
Заекът не се дърпал , понеже знаел че после цяла седмица няма да го закачат.
На следващия ден пак се засичат и ...
- Заек, я ела тука
- Ама нали по веднъж на седмица?
- Е, нищо де, това ще е за другата седмица ...
И така дните минавали, вълкът пак си пердашил заека всеки ден , само че му казвал че е за по-по-по ....другата седмица. Един ден заекът решил да отбелязва за колко седмици напред го е минал вълкът и пак да отиде при лъва, но този път с доказателства. Минала Лиса и гледа заека седи на един пън с един куп календари и зачертава, псува:
- Зайо , какво става?
- Абе, не питай, не стига, че ме шибат всеки ден, ами и съм затънал в бумащина
Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно. Главните герои в тази одисея всеки сам да си ги определи :(
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:17 март: Стоилов: Ако хората от клуба не кажат цялата истина за дълговете, аз ще го направя
Още не я е казал. :D :D
И Сираков, и Мъри, все ще казват нещо, все ще направят нещо, все обещават нещо и после става едно голямо нищо. Това е положението.
TristaNNN написа:Ганев е казвал каквото има, когато и комуто трябва в клуба!
Да не говорим, че в момента, в който т. нар. "онези" кажеха нещо пред медии, което не галеше ушето на нашего брата левскар, се започваше бясна истерия като по команда - Уууу, интриганти! Ууу, платете си акциЙте! Уууу, искат акциЙте на Сираков!
Но след като вече и злия нарко Ганев го няма в НС, то всичко би трябвало да е точно и просто да очакваме обещаните от Първия добри дни.
Благодаря ти за откровеността!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- LoveAndPeace
- Контакти:
Soulen написа:LoveAndPeace написа:Сираков преди 2 седмици каза - Още следващата седмица ще направя одит на всеки документ подписан от Ивков.
Ама дали ?
Защо да се ограничаваме до футбола , според мен това е световен прецедент.
Пръв припок на Републиката продължава да копа дъното! Нямало какво толкова да коментира в отчета, всички били знаели за НАП дълговете, нямало да изпада в подробности.
Тоя луд ли е, бе! Ми кой да го коментира, бре, хората по форумите ли, тманолов ли?
Ох, моля се на злия нарко Ивков или на злия нарко Ганев да им се занимава и да изпънат един дълъг и напоителен финансово-правен анализ, ако не пред оранжево-пеевските медии, то поне пред сдружението, та да не се налага левскарите да се тревожат пък сега и за всички последващи тролски и оранжево-кафяви манипулации и медийни спекулации. Пък БГЛ ако ще да слуша, на него така или иначе всичко му е ясно от-до.
Тоя луд ли е, бе! Ми кой да го коментира, бре, хората по форумите ли, тманолов ли?
Ох, моля се на злия нарко Ивков или на злия нарко Ганев да им се занимава и да изпънат един дълъг и напоителен финансово-правен анализ, ако не пред оранжево-пеевските медии, то поне пред сдружението, та да не се налага левскарите да се тревожат пък сега и за всички последващи тролски и оранжево-кафяви манипулации и медийни спекулации. Пък БГЛ ако ще да слуша, на него така или иначе всичко му е ясно от-до.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс