Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
До довечера Раева във ФБ: Да, истина е! :))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Левски печели милиони от продажба на билети - ето откъде изкара 17,4 млн. лв. само за година
Левски обяви годишния си финансов отчет за 2022 година и в него четем, че “сините” са генерирали приходи в размер на 17 421 000 лева.
Основните пера са няколко, а най-голямото от тях е “от спонсорство и реклама” - 5 275 000 лева. Приходите от продажба на материални запаси възлизат на 3 158 000 лева. Тези от билети пък са 2 826 000 лева, което е близо два пъти повече от тези от УЕФА, които са 1 467 000 лева.
Медиините права нарастват от 399 000 лв. през 2021 г. на 676 000 лева 12 месеца по-късно.
От дарения Левски е изкарал 1 066 000 лева.
&format=webp)
Левски обяви годишния си финансов отчет за 2022 година и в него четем, че “сините” са генерирали приходи в размер на 17 421 000 лева.
Основните пера са няколко, а най-голямото от тях е “от спонсорство и реклама” - 5 275 000 лева. Приходите от продажба на материални запаси възлизат на 3 158 000 лева. Тези от билети пък са 2 826 000 лева, което е близо два пъти повече от тези от УЕФА, които са 1 467 000 лева.
Медиините права нарастват от 399 000 лв. през 2021 г. на 676 000 лева 12 месеца по-късно.
От дарения Левски е изкарал 1 066 000 лева.
&format=webp)
120 000 от трансфери на футболисти е БОНБА голяма...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Нека онези, които казваха защо ни е Европа - да видят сумата от УЕФА.
- modor
- Контакти:
Днес, на свое заседание СОС единодушно одобри и прие проекта за изграждането на паметника на Георги Аспарухов в Редута. Без никакви забележки мина разглеждането и в Комисията по култура по-рано сутринта! Абсолютно всички бяха възхитени от работата и изпълнението на скулптора. В доклада си кметът на Слатина г-н Илиев изрично подчерта, че всичко това се случва без абсолютно никакво участие на ПФК Левски и изцяло и единствено благодарение на даренията и усилията на привържениците на Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Странджата написа:Левски обяви, че приходите на клуба за 2022 година са 17 421 000 лева, което с над 1,8 млн. повече спрямо година по-рано. Въпреки това “сините” отчитат загуба от 1 001 000 лева. През 2021 г. те обявиха печалба в размер на 1 604 000 лева.
Задълженията на Левски в края на 2022 г. са 31 596 000 лв. спрямо 11 704 000 лева 12 месеца по-рано.
Нищо не разбирам - помагайте. Миналата година е била успешна - така ли - милион печалба. Заедно с това - от 11 милиона дълг за година - 20 милиона повече ...
По искане на гроти, веднага ти отговарям - закръглени стойности:
Приходи - ръст с 2 милиона, от които:
- ръст на приходите от билети (феновете и Мъри) - 2,5 милиона +
- ръст на приходите от карти, дарения и артикули (феновете и Мъри) - 2,5 милиона +
- ръст на приходите от УЕФА (Мъри) - 1,5 милиона +
- ръст на медийни права, авторски права и други (не знам кой) - 1 милион +
- спад на приходите от трансфери (гусин собственика) - 2 милиона -
- спад на приходите от реклама (господа Палмите) - 3,5 милиона -
Разходи - ръст с 4.5 милиона:
- комисиони (незнайно какви) - ръст с 0.5 милиона
- заплати - ръст с 1 милион
- някакви други - ръст с 1 милион
- лагери - ръст с 0.5 милиона
- трансфери -ръст с 0.2 милиона
- местни данъци и такси (герена и данък дарение) - ръст с 0.2 милиона
- разходи за преобразуване (каквото и да е това) - ръст с 0.6 милиона
- стойност на продадените стоки във феншопа - ръст с 1 милион
- охрана и разни други - спад с 0.5 милиона
Дългове - общо нарастване с 3.5 милиона за година до 27 милиона:
- доставчици - ръст с 0.5 милиона (неразплатени някакви неща, неясно какви - черепи, главбулгар) до 9 милиона общо
- неплатени осигуровки (НОИ) - ръст с 0.5 милиона до 2 милиона общо
- други данъци (НАП) - ръст с 1.8 милиона до 5.7 милиона
- търговски заеми (пак черепи, главбулгар и палми) - ръст с 1 милион до 10 милиона - това е 1 милион заем към палмите, дето нямало да си го искат
Толкова за великите Палми и колко много давали и т.н. Очеизвадно е, че без феновете и Мъри сме били чао, Палмите само са се почесвали и дори приходите ни от реклама са се сринали с 3.5 милиона. Ситуацията е критична, но не и безнадеждна. Явна лъжа е, че имаме 11 милиона дълг към НАП и НОИ, при положение че към 31.12.2022 той е общо 7.8 милиона. С продажбите на Кордоба и Краев този дълг можеше да го няма, но нали си имаме собственик-слънце :)
За финал - алчният Ивков, както и останалите членове на УС и НС са получили точно 68 000 лева възнаграждение общо. Всичките 7 човека за 12 месеца или по 800 лева на човек на месец. Баси алчния тип - как му стигат за пиене, че да е вечно пиян, идея си нямам, освен да се налива с шльокавица...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Чакам с нетърпение г-н Пръв припок на Републиката и кредитор на собствения си клуб, да открие паметника, когато някога дойде времето да се реже лентичката, с ония кецове. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Чакам с нетърпение г-н Пръв припок на Републиката и кредитор на собствения си клуб, да открие паметника, когато някога дойде времето да се реже лентичката, с ония кецове. :)))
Не могат да го барнат, нали са страната на една монета, кой ще позволи?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Аха, добре, ся па станаха страна на една монета... :)))
Нищо, аз все пак ще си чакам.
Нищо, аз все пак ще си чакам.
[offtopic]
[/offtopic]