Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 26 апр 2023 11:10

Хем тип припок, хем интелигентен, хем съм манипулирал, ама май не е манипулация, синя каска, зелен чорап... последно?
Много добре разбирам, че като не псувам от сутрин до вечер Сираков, автоматично ставам - раевист, от палмите , фен на наркосите, нямаш ядове, трудно можеш да ме засегнеш... или анти Мъри, сакън нещо някой да им различно мнение, заеби.
Жив и здрав и ти!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 11:13

danon написа:Е и кво като Мъри Стоилов е изразил подкрепата си за кмет на някакъв негов приятел от ГЕРБ. Не знам какъв е този Станислав Дечев и дали се грижи добре като кмет за Хасково, хората доволни ли са от него или не, ама като е от ГЕРБ автоматично лош човек ли го прави, лош кмет ли ... всички в ГЕРБ ли са крадци и маскари, няма ли читави хора и обратното за другите партии ?

Темата за ПФК Левски и ГЕРБ е много дълга, но с такова включване явно си закъснял много, ама много сериозно. Има достатъчно аспекти, които може да разгледаш: ПФК Левски и ГЕРБ; Мъри и ГЕРБ; Сираков и ГЕРБ; НКПСЗ и ГЕРБ. Всичко това е обсъждано почти винаги, когато се случват подобни процеси в ПФК Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 апр 2023 11:18

1914.1902 написа:
danon написа:Е и кво като Мъри Стоилов е изразил подкрепата си за кмет на някакъв негов приятел от ГЕРБ. Не знам какъв е този Станислав Дечев и дали се грижи добре като кмет за Хасково, хората доволни ли са от него или не, ама като е от ГЕРБ автоматично лош човек ли го прави, лош кмет ли ... всички в ГЕРБ ли са крадци и маскари, няма ли читави хора и обратното за другите партии ?

Темата за ПФК Левски и ГЕРБ е много дълга, но с такова включване явно си закъснял много, ама много сериозно. Има достатъчно аспекти, които може да разгледаш: ПФК Левски и ГЕРБ; Мъри и ГЕРБ; Сираков и ГЕРБ; НКПСЗ и ГЕРБ. Всичко това е обсъждано почти винаги, когато се случват подобни процеси в ПФК Левски.

В ГЕРБ свестни няма.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2023 11:20

Доста по-емоционална бе съпругата на Наско Сираков и президент на БФХГ Илиана Раева. Тя пусна кратък пост в социалните мрежи, където написа:

ЧРД, Любов моя!??

Да си ми жив и здрав!?
Бог да те пази!?
Обичам те и нищо друго няма значение!

(shock) Ми честити му го лично, бре, що в социалните мрежи? :)) Не си говорите ли, какво?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 апр 2023 11:29

W84me написа:
1914.1902 написа:

В ГЕРБ свестни няма.

То не само в герб няма свестни...
Проблем за Левски и то голям, е че няма избор - или такетата, или младежите и това ще е така, докато във властта е бх: начело с нспп, борба за власт между групировките на белото и да не пиша каквото на гг-то. В момента когато бх-то отиде, където му е мястото, нещата ще започнат да се нареждат, ако до тогава сме живи, щото с тире няма как да стане. До това щастливо време обаче има още много да теглим. А във форума се навъдиха едни хунвейбинчета....
Последна промяна от Der Schmarotzer на 26 апр 2023 11:51, променено общо 2 пъти.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 апр 2023 11:32

TristaNNN написа:
Доста по-емоционална бе съпругата на Наско Сираков и президент на БФХГ Илиана Раева. Тя пусна кратък пост в социалните мрежи, където написа:

ЧРД, Любов моя!??

Да си ми жив и здрав!?
Бог да те пази!?
Обичам те и нищо друго няма значение!

(shock) Ми честити му го лично, бре, що в социалните мрежи? :)) Не си говорите ли, какво?

Сянката на Йофу

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 11:37

Швейцарската футболна обсерватория CIES обяви кои са 200-те играчи под 20 години (20 във всяка от десетте разглеждани позиции) в 75 лиги по света, които са натрупали най-много официален игрови опит през миналата година. За класацията се взимат предвид изиграните минути в официални мачове през последните 365 дни, нивото на мачовете и резултатите в тях.

Стражът на Левски Пламен Андреев е номер 1 в класацията на вратарите. Индексът на Андреев е 2.60. Той е изиграл 2 730 минути, а коефициентът му за натрупан опит е 39,1, нивото у нас обаче е по-ниско и това е отразено с 59.6 точки за ниво на мачове срещу името на Андреев. В общата класация Андреев е на 16-а позиция.

Най-високият общ резултат очаквано е на халфа на Барселона Гави, чийто индекс е 4,37- в пъти по-висок от средния, измерен за играчи на същата възраст и позиция. Гави има 4 359 изиграни минути за каталунците с коефициент за натрупан опит от 82.8. Нивото на мачовете, в които е взел участие Гави, са с индекс 94.2. След него са Джуд Белингам от Борусия Дортмунд с общ индекс 3.66 и Маркос Леонардо от Сантос с 3.16.

Топ играчи по позиции са Пламен Андреев (Левски, вратар), Антонио Силва (Бенфика, централен защитник), Алехандро Балде (Барселона, ляв защитник), Рико Луис (Манчестър Сити, десен защитник), Артур Вермеерен (Антверпен, дефанзивен халф), Пабло Гави (Барселона, халф), Билал Ел Ханус (Генк, атакуващ полузащитник), Матеус Мартинс (Уотфорд, ляво крило), Анхело Габриел (Сантос, дясно крило) и Маркос Леонардо (Сантос, централен нападател).

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 апр 2023 11:44

Честит рожден ден на Сираков - голмайстор на Левски за всички времена!
Наско би трябвало да е и голмайстор за един отбор в А група. Търся статистика дали някой има повече от него.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 апр 2023 11:50

Ще си позволи да се самоцитирам:

Kotooshu » 23 дек 2021 13:40
Нямаме бъдеще без да се каже истината за тези години, кой какво е направил, рано или късно скелетите в гардероба пак ще ни правят проблеми за в бъдеще.
Това ни е шанса да се отървем от наркоси, подлоги на наркосите и подобни паразити, навредили по един или друг начин на клуба.
В момента какво ни е новото начало? На масата до Мъри е брата на Младежа?!?!
Уважавания Пепи Димитров стана една маша на "новото начало".
Утре ще е късно, даже прекалено много време загубихме.

Кой и защо не каза истината за всичките гнусотии в Левски през годините?
Удобно или не ни скараха по най-гнусния начин!
Кой е добрия в лошия филм?

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 апр 2023 11:53

Kotooshu написа:Ще си позволи да се самоцитирам:

Kotooshu » 23 дек 2021 13:40
Нямаме бъдеще без да се каже истината за тези години, кой какво е направил, рано или късно скелетите в гардероба пак ще ни правят проблеми за в бъдеще.
Това ни е шанса да се отървем от наркоси, подлоги на наркосите и подобни паразити, навредили по един или друг начин на клуба.
В момента какво ни е новото начало? На масата до Мъри е брата на Младежа?!?!
Уважавания Пепи Димитров стана една маша на "новото начало".
Утре ще е късно, даже прекалено много време загубихме.

Кой и защо не каза истината за всичките гнусотии в Левски през годините?
Удобно или не ни скараха по най-гнусния начин!
Кой е добрия в лошия филм?

Сред тези, които ни се дават за избор няма добри. Добрите ги няма по новините. То затова и беше целият този цирк последните години.

Върни се в “Левски”