Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Някакъв бас ли си загубил ?
Добре, че положението е "курви бол"
:mrgreen:
MASTER_COOL написа:Ако има някои , който е способен да ме откаже от БГ футбол - това е Манолката :twisted:
damyanov1963 написа:Dust написа:Аз живея на село и тук каруци няма, така че това си е проблем на софиянци, а не на цяла България.
И какво трябва да направиме софиянци, да блокираме улиците и кръстовищата за да не пускаме каруците, без разрешение на правителството и и общината, които ги толерират ли? Ами БХК след това? На твойто село няма протести и блокажи на улици и кръстовища, щото няма за какво, вие чакате всичко на готово от софиянци, не го казвам напразно, а съм го чувал в провинцията, когато обикалях България.
И тоя изтъркан лаф, че София не е България си го заврете някъде отзад, или отстрани, където намерите свободна дупка, щото София Е БЪЛГАРИЯ, тука е парламента и всички министерства, тука идват сичкото селяндур да протестират и да блокират булеварди и кръстовища, и тия от градския транспорт са повечето такива, а сега България пропищя, че давала пари на софиянци за градския транспорт!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
NOMER14 написа:MASTER_COOL написа:Ако има някои , който е способен да ме откаже от БГ футбол - това е Манолката :twisted:
Благодарение на прогнозите на Манолов другите от вашите се отказаха. Май само ти остана тъдява...;)
ivan56 написа:damyanov1963 написа:Dust написа:Аз живея на село и тук каруци няма, така че това си е проблем на софиянци, а не на цяла България.
И какво трябва да направиме софиянци, да блокираме улиците и кръстовищата за да не пускаме каруците, без разрешение на правителството и и общината, които ги толерират ли? Ами БХК след това? На твойто село няма протести и блокажи на улици и кръстовища, щото няма за какво, вие чакате всичко на готово от софиянци, не го казвам напразно, а съм го чувал в провинцията, когато обикалях България.
И тоя изтъркан лаф, че София не е България си го заврете някъде отзад, или отстрани, където намерите свободна дупка, щото София Е БЪЛГАРИЯ, тука е парламента и всички министерства, тука идват сичкото селяндур да протестират и да блокират булеварди и кръстовища, и тия от градския транспорт са повечето такива, а сега България пропищя, че давала пари на софиянци за градския транспорт!
Не забравяй, че си кореняк селянче от Перник, Дамянов.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot] и 18 госта