Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 26 апр 2023 00:55

TristaNNN написа:Аре, честито ново (старо) статукво!
Злият нарко директор-интригант-гробокопач вече официално не е на работа в перфектно работещия ни клуб любим, за сметка на едни добре познати нам лица. Следователно и злите нарко ръце няма да докопат клуба, нали така? Защо няма всенародна радост, бре?
Впрочем, не че тия последните се "бориха" точно за това, ама карай... Малко се получи като - "Вярвам само на ГЕРБ, щото са против комунистите." Лошо няма, всеки с вярванията си.
Ама вярно ви се чудя на скромността и стеснителността, отпуснете малко тия души, бре, ей ги - Сини млека, от сини, по-сини! Наши момчета, с опит, обиграни в ГЕРБ далав.... ааа, обиграни във футбола и ръководството на ПФК-то. Истински левскари! Е, и страшни некадърници, клатикурци и послушковци, ама са сини, а! Да треперят враговете сега.
И след тия толкова прекрасни новини от днес, се чудя какъв облог да предложа на всеки желаещ съфорумец. Че лятото ще се напълним с Реерасци и ще разкараме всичко останало срещу неустойки, че не върви да сме на чисто пред футболни агенти? Така не се държат плоскоземците в страх от фалит. Че работодателите на сем. Първи припоци ще инжектират умопомрачителни кредити, ама ще обещаят, че няма да си ги искат? За което ще им се благодари, лошо няма. Е, ще има лошо за следващият на руля, който и да е той, ама ние така си обичаме - да възхваляваме спасителите, ама после да ги кълнем като видим спасителната сметка. А, или ся да очакваме някой Шишовец да засили на НАП едни кървави 500 000, та съвсем да скапе вече практичски скапаната дарителска кампания? Ще обмисля и други възможни лайнарщини, макар че Първия, пардон, жена му, винаги успяват да ме изненадат с гнусотиите си през последните няколко месеца.

Хубаво, но Мъри защо не изтъкна тези факти, а каза някакви неща, които не станаха напълно ясни. Да беше казал - ГРОБ превземат клуба отново.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 26 апр 2023 02:44

1914.1902 написа:
rane написа:
1914.1902 написа:Когато и ти отговаряш на въпросите - тогава.
Троле, неудобно ли ти стана от статистиката и фактите за нулев Херо?

На теб ти стана неудобно от друго и реши да не отговориш. Обясних ти причината, заради която не казах нищо.
От кое да ми е станало неудобно? Фактите са си факти.
На теб обаче твърденията ти не са подплатени с такива. Само тролене, без да е подплатено и аргументирано с какъв да е факт.
А, съвсем между другото, точковата разлика между Мъри и нулев Херо е над 100 от различните шампионати, когато са тренирали отбори там по едно и също време.
Сам осъзнаваш каква колосална разлика е това!
Та подплати и докажи с факти, че нулев Херо е класи над Мъри!
Ще ми е интересно, какви са ти тролските критерии. Брой смени, брой картони, продължения и дузпи?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 апр 2023 05:14

Ох, какъв Йовов, какъв Боримиров бееее....

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 08:14

W84me написа:
TristaNNN написа:Аре, честито ново (старо) статукво!
Злият нарко директор-интригант-гробокопач вече официално не е на работа в перфектно работещия ни клуб любим, за сметка на едни добре познати нам лица. Следователно и злите нарко ръце няма да докопат клуба, нали така? Защо няма всенародна радост, бре?
Впрочем, не че тия последните се "бориха" точно за това, ама карай... Малко се получи като - "Вярвам само на ГЕРБ, щото са против комунистите." Лошо няма, всеки с вярванията си.
Ама вярно ви се чудя на скромността и стеснителността, отпуснете малко тия души, бре, ей ги - Сини млека, от сини, по-сини! Наши момчета, с опит, обиграни в ГЕРБ далав.... ааа, обиграни във футбола и ръководството на ПФК-то. Истински левскари! Е, и страшни некадърници, клатикурци и послушковци, ама са сини, а! Да треперят враговете сега.
И след тия толкова прекрасни новини от днес, се чудя какъв облог да предложа на всеки желаещ съфорумец. Че лятото ще се напълним с Реерасци и ще разкараме всичко останало срещу неустойки, че не върви да сме на чисто пред футболни агенти? Така не се държат плоскоземците в страх от фалит. Че работодателите на сем. Първи припоци ще инжектират умопомрачителни кредити, ама ще обещаят, че няма да си ги искат? За което ще им се благодари, лошо няма. Е, ще има лошо за следващият на руля, който и да е той, ама ние така си обичаме - да възхваляваме спасителите, ама после да ги кълнем като видим спасителната сметка. А, или ся да очакваме някой Шишовец да засили на НАП едни кървави 500 000, та съвсем да скапе вече практичски скапаната дарителска кампания? Ще обмисля и други възможни лайнарщини, макар че Първия, пардон, жена му, винаги успяват да ме изненадат с гнусотиите си през последните няколко месеца.

Хубаво, но Мъри защо не изтъкна тези факти, а каза някакви неща, които не станаха напълно ясни. Да беше казал - ГРОБ превземат клуба отново.

+1, нали всяка седмица повтаряше, че иска истината да се знае.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 апр 2023 08:15

W84me написа:Хубаво, но Мъри защо не изтъкна тези факти, а каза някакви неща, които не станаха напълно ясни. Да беше казал - ГРОБ превземат клуба отново.

Защо?
Изображение
Изображение

Защо да не е и била войната в клуба за гербавите пари... гадая , още нищо не е станало... дано и да не стане, де!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 08:29

Михаил Вълчев: Няма смисъл от активност, когато липсва ефективност

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира победата на сините над Берое. Славният нападател на столичани сподели мнението си за представянето на атакуващите футболисти от началото на пролетния дял на първенството. Той говори още за предстоящия мач с Ботев Пловдив на „Колежа“, както и за очакванията към сините в плейофите.

Г-н Вълчев, Левски постигна много трудна победа срещу Берое в последния кръг. На какво се дължи това?

За пореден път ми направи впечатление, че Левски играе трудно срещу отбор, който е добре организиран в отбрана. Берое действаше прибран в собствената си половина, защитата бе сгъстена и футболистите се бореха за всяка топка. На сините не им бяха дадени свободни пространства. Нямаше играч, който да измисли нещо по-специално в предни позиции, да създаде положение, за да се вкара гол. Дори Берое имаше много добра ситуация десетина минути преди края на мача. Ако бяха реализирали, щеше да е трудно за сините да победят. Все пак се стигна до успех и Левски спечели заслужено трите точки. За мен футболистите не са в добра спортна форма и не се представят на ниво.

Какво е мнението ви за представянето на Рикардиньо?

Някои ще кажат, че само се вглеждам в него, но той по два пъти пипа топката на мач. Няма контакт с нея. Да, трудно може да се движи при сгъстена отбрана, но трябва нещо да направи. Разчита единствено на центрирания и да засече кълбото във вратата. Не търси двойните подавания със съотборниците си, да раздвижи и освободи пространство. Малко е за централен нападател на Левски. Не са в добро състояние и атакуващите футболисти в лицето на Ивелин Попов и Филип Кръстев. Затова и играта на Левски не върви. Трудно е срещу отбор, който предимно се защитава, но трябва да се измисли нещо. Да, когато има пространства, се играе по-лесно.

Как ще коментирате и представянето на Велтон и Роналдо по крилата?

В много от мачовете показаха, че нещо не им достига пред гола. Влагат много усилия, но когато го няма последния пас, липсва точност при подаването или завършващия удар, всичко остава на заден план. Няма смисъл от някаква активност, когато липсва ефективността.

Какви са очакванията ви за предстоящия мач с Ботев Пловдив, около който се създаде голяма еуфория заради завръщането на жълто-черните на „Колежа“?

Предполагам, че ще бъде тежък мач за Левски. Ще бъде пълен стадионът и ще се превърне в голям празник за феновете. Труден противник е Ботев, особено в Пловдив. Със сигурност домакините ще са много мобилизирани и ще се хвърлят срещу сините в първия мач на стадион „Христо Ботев“. Левски винаги е бил голям дразнител. Столичани трябва да подходят мотивирано и да покажат, че имат качествени футболисти. Смятам, че сините могат да постигнат положителен резултат, но трябва да играят по различен начин от двубоя срещу Берое.

Как виждате Левски в плейофите, след като тимът показа, че играе силно срещу силните?

Нямам представа защо Левски се представя по-добре срещу силните съперници. Не може да говорим за подценяване на даден противник, защото всички отбори разполагат с добри футболисти. Не трябва да се стига до това. Предполагам, че срещу силните противници има повече мотивация у играчите. Като че ли повече се влагат, има организация в защита и средата на терена. Дано в плейофите сините покажат отново печелившия си стил.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 08:35

Kotooshu написа:
W84me написа:Хубаво, но Мъри защо не изтъкна тези факти, а каза някакви неща, които не станаха напълно ясни. Да беше казал - ГРОБ превземат клуба отново.

Защо да не е и била войната в клуба за гербавите пари... гадая , още нищо не е станало... дано и да не стане, де!

...... с тези снимки ще разбиеш илюзията на някои хора, които твърдяха, че те са нагласени ........ недей с лошо.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 апр 2023 08:42

1914.1902 написа:
Kotooshu написа:

...... с тези снимки ще разбиеш илюзията на някои хора, които твърдяха, че те са нагласени ........ недей с лошо.

Не знам кое му е лошото на истината, та едната снимка е от .... https://haskovo.live/%D1%81%D1%82%D0%B0 ... B0-%D0%BA/

И аз не вярвах докато не видях по горното видео!

Знам, че сега ще изскочи някой да ми обяснява за болната и здравата глава....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 08:46

Kotooshu написа:
1914.1902 написа:
Kotooshu написа:

Не знам кое му е лошото на истината, та едната снимка е от .... https://haskovo.live/%D1%81%D1%82%D0%B0 ... B0-%D0%BA/

И аз не вярвах докато не видях по горното видео!

Знам, че сега ще изскочи някой да ми обяснява за болната и здравата глава....

И аз ги бях показал, но ми казаха, че всичко е фотошоп или някакъв бас, нещо такова. :D Лошото е това, че е необходимо пак да търсят подобни обяснения и ги поставяш в неудобно положение.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 апр 2023 08:50

Еее.. Недейте така за Иконата Мъри Стоилов. Сега ще кажете нещо лошо и за Живата легенда на Левски Иво Ивков...
Не знам защо ги дъвчем толкова тези двамата бивши. Толкова сълзи се изляха по тях.
Иначе Сираков съвсем изпадна в управленска несъстоятелност с последните назначения..
110 години любов!

Върни се в “Левски”