Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 07 юни 2025 21:59

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:
realno написа:Дюлгеров е преобраз на продажните припоци. Предадоха ЦСКА заради Литекс. Има ли един, който да не е предател?

В този ред на мисли...Какво стана с един вашенец Голди?

Тебе ли те оставиха на амбразурата :)

Пак ли ти?
Ти си от старите, да те питам теб какво стана с този човек?

Какво за Голди пиренецо или припоко, избери си? Голди беше шеф на фенклуба на Левски, много свестен човек, който от много години не е шеф на феновете. За съжаление или не, това е положението. Някаква интрига ли търсиш?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2025 22:17

ВЪЪРНЕТЕ КИИРО, КИИРО МИИЛАНОВ, ЛЮЮБОМЕЦА НА НАЩА ПУУБЛИКА!
Този рефрен го пеехме в Сектор Б, след като Киро Миланов беше изгонен за винаги от футбола от Милко Балев. Явно имаше ефект, след като Киро го пуснаха да играе на реванша с Аякс през 77-ма в Амстердам и отбеляза гола за Левски.
Ако беше играл и на първия мач в София...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2025 22:32

Пардон, поправям се, Киро игра и на първия мач в София, но тогава Левски игра без основни титуляри, Краси Борисов със счупен крак, Стефан Стайков със счупена глава, а вратаря на Аякс счупи крака на Павел Панов в средата на първото полувреме, за което не получи дори и предупреждение с пръст от съдията, а му скочи с цялото си около 100 килограмовото си туловище върху крака му.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2025 22:59

Много уважавам Петър Жеков, Коня, така му беше прекора, но ми е чудно как така Пешо Коня има 25 гола за национала, а Гунди само 19. Защо на Коня се пишат головете, които е вкарал за всичките формации на националния, както на всички футболисти, a му се приписват всичките на А отбора?!
Защо на Пешо Коня се приписва голмайсторската титла за всички времена в скапаното ни първенство а не се показва статистиката за голмайстори в ЕКТ!?
Страх ли ги е някои от това, което ще излезе?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2025 23:34

miro_rz написа:
Вълчан написа:
miro_rz написа:От вчера вече хърватина не е треньор в Разград!

Верно ли.

Винаги съм 48ч преди медиите!
В шок съм, след малко Албания-Сърбия. Ще има бити, ебани и убити!

Нищо не стана. Половината свят го заложи този мач на картони .
90 минута само три жълти . Взеха парите на хората.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2025 01:02

Един въпрос извън спортните страсти - Кой, правителството, или общината позволи точката на идеалния център в София, точно пред министерство на здравеопазването да се превърне в едно миризливо, бъкащо от нечистотии гето, точно там от където минават най-много чуждестранни туристи, точно на местото на денонощна лавка с европейски вид, сега останала една бетонна площадка зарината от боклук и празни бутилки от алкохол?!
Така ли нащо здравеопазване ще гради авторитета си, заради който плащаме здравни осигуровки?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2025 01:19

Кой, правителствата, или общината позволява безпроблемното и безнаказано движение по улиците на почти двумилионната европейска столица на каруци без обозначителни знаци и светлини, неспазващи закона и правилника, оставяйки оборска тор след себе си?!
Събуди се Българино!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 юни 2025 01:21

Аз живея на село и тук каруци няма, така че това си е проблем на софиянци, а не на цяла България.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2025 01:39

damyanov1963 написа:....
Защо на Пешо Коня се приписва голмайсторската титла за всички времена в скапаното ни първенство....

Въпросната титла вече принадлежи на Мартин Камбуров. Няма как да забравя заветния му гол, след като популярното тото вратарче Янко Георгиев, тогава в Царско село, ако не ме лъже паметта, му я ритна в краката, за да вкара за рекорда. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2025 02:12

Dust написа:Аз живея на село и тук каруци няма, така че това си е проблем на софиянци, а не на цяла България.

И какво трябва да направиме софиянци, да блокираме улиците и кръстовищата за да не пускаме каруците, без разрешение на правителството и и общината, които ги толерират ли? Ами БХК след това? На твойто село няма протести и блокажи на улици и кръстовища, щото няма за какво, вие чакате всичко на готово от софиянци, не го казвам напразно, а съм го чувал в провинцията, когато обикалях България.
И тоя изтъркан лаф, че София не е България си го заврете някъде отзад, или отстрани, където намерите свободна дупка, щото София Е БЪЛГАРИЯ, тука е парламента и всички министерства, тука идват сичкото селяндур да протестират и да блокират булеварди и кръстовища, и тия от градския транспорт са повечето такива, а сега България пропищя, че давала пари на софиянци за градския транспорт!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”