vlong написа:Вратата е седем метра,вратаря стои по средата и повечето вратари са близо 2 м. С изпънати ръце към 2,30 добави и 40см плонж и остават около 70-80 см почти свободни.
Не е толкова много
Ако я биеш по земя, а ако я качиш от метър нагоре?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Вратата е седем метра,вратаря стои по средата и повечето вратари са близо 2 м. С изпънати ръце към 2,30 добави и 40см плонж и остават около 70-80 см почти свободни.
Не е толкова много
Факт, пропуска се моментът с габаритите на вратаря.vlong написа:Вратата е седем метра,вратаря стои по средата и повечето вратари са близо 2 м. С изпънати ръце към 2,30 добави и 40см плонж и остават около 70-80 см почти свободни.
Не е толкова много
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
1914.1902 написа:Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, коментира информацията, че бившият директор на детско-юношеската школа на Левски Йончо Арсов е извършил саботаж в работата на клуба.
„Това е истина! Не мога да си представя такава низост и подлост…“, написа съпругата на Наско Сираков във Фейсбук.
По-рано днес се появи информация, че Йончо Арсов, който напусна „Герена“ преди малко повече от десет дни, е изтрил ценна база данни с информация за всички юноши в школата на Левски точно преди да си тръгне от Левски.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
olimpi написа:По спомени, в интервю на Манфред Калтц щатен изпълнител на дузпи в ХШФ, препечатано във вестник Старт, беше казал, избирам си ъгъл и бия силно. На едно първенство Матеус огъна ръцете на ван Брьокелен с дузпа 120 км/ч
vvessel написа:1914.1902 написа:Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, коментира информацията, че бившият директор на детско-юношеската школа на Левски Йончо Арсов е извършил саботаж в работата на клуба.
„Това е истина! Не мога да си представя такава низост и подлост…“, написа съпругата на Наско Сираков във Фейсбук.
По-рано днес се появи информация, че Йончо Арсов, който напусна „Герена“ преди малко повече от десет дни, е изтрил ценна база данни с информация за всички юноши в школата на Левски точно преди да си тръгне от Левски.
Не можа ли Раев да ни сведе тази информация?
Или все пак баш шефът все по отчетливо се намества на мястото си с реакции и информации относно семейният клуб.
Честно казано до сега не съм чул жената на Мъри или Ивков или ГГ и Домусчиев да се обажда нещо по повод на някой клуб. Но при нас явно трябва да се знае кой в действителност командва.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта