Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот SANSIRO7 » 23 апр 2023 13:59

vlong написа:Вратата е седем метра,вратаря стои по средата и повечето вратари са близо 2 м. С изпънати ръце към 2,30 добави и 40см плонж и остават около 70-80 см почти свободни.
Не е толкова много

Ако я биеш по земя, а ако я качиш от метър нагоре?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 23 апр 2023 14:08

Дузпите ли са по важни или саботажи на това жалко животно - арсов. С един замах унищожи труда на всички в школата и бъдещето на младите футболисти. Този трябва да го обесят в центъра на София.
Срам и позор. И останалите двама бегълци са от същото тесто.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 апр 2023 14:14

Вратарят е висок 2 метра не широк. Просто трябва да уцелиш един квадрат от 40см в ъгъла и е до там. Не е толкова сложно за професионален футболист. Както споменаха обаче доста хора не е зле да гледаш вратаря до последно преди удара. Повечето хукват нанякъде. За Арсов....всичко това може да се възстанови. Особено ако е пращал периодично таблиците на имейла на Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 апр 2023 15:12

vlong написа:Вратата е седем метра,вратаря стои по средата и повечето вратари са близо 2 м. С изпънати ръце към 2,30 добави и 40см плонж и остават около 70-80 см почти свободни.
Не е толкова много
Факт, пропуска се моментът с габаритите на вратаря.
Аз от как се помня имам едно правило - На сравнително "ниски" вратари ( това са играчи с под 185 см. ръст ) ... Дузпа по земя или "полу-високо" ( половин-един метър ) ... Не се бият !
Просто са им супер удобни ! Особено ако тръгне в правилната посока секунда преди удара.
Съответно, на дингилите /високите/ както им казвахме през 90-те, ударът трябва да е нисък и отсечен.
Както писА колега по-горе, просто елементарна физика. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 апр 2023 15:39

Салах два пъти не уцели вратата тази година Ивелин го направихте кетчуп

Дузпа само горе в ъгъла не можеш да я хванеш
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 апр 2023 17:32

1914.1902 написа:Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, коментира информацията, че бившият директор на детско-юношеската школа на Левски Йончо Арсов е извършил саботаж в работата на клуба.

„Това е истина! Не мога да си представя такава низост и подлост…“, написа съпругата на Наско Сираков във Фейсбук.

По-рано днес се появи информация, че Йончо Арсов, който напусна „Герена“ преди малко повече от десет дни, е изтрил ценна база данни с информация за всички юноши в школата на Левски точно преди да си тръгне от Левски.

Не можа ли Раев да ни сведе тази информация?
Или все пак баш шефът все по отчетливо се намества на мястото си с реакции и информации относно семейният клуб.
Честно казано до сега не съм чул жената на Мъри или Ивков или ГГ и Домусчиев да се обажда нещо по повод на някой клуб. Но при нас явно трябва да се знае кой в действителност командва.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 апр 2023 17:48

Току що по "120 минути" Петър Ганев го наби здраво на змията-интригант. По повод "злодеянието с лаптопа" от страна на злия нарко мениджър имам предвид.
Също така злия нарко Ганев сподели и разни други неща във връзка с приходите от привържениците, които мен лично ме изпълват с левскарска гордост!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 апр 2023 18:38

olimpi написа:По спомени, в интервю на Манфред Калтц щатен изпълнител на дузпи в ХШФ, препечатано във вестник Старт, беше казал, избирам си ъгъл и бия силно. На едно първенство Матеус огъна ръцете на ван Брьокелен с дузпа 120 км/ч

https://www.youtube.com/watch?v=69KK5wQOD6s
Да, ама германците паднаха от Холандия за чакан реванш 14 години с Микелс начело.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 апр 2023 19:18

vvessel написа:
1914.1902 написа:Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, коментира информацията, че бившият директор на детско-юношеската школа на Левски Йончо Арсов е извършил саботаж в работата на клуба.

„Това е истина! Не мога да си представя такава низост и подлост…“, написа съпругата на Наско Сираков във Фейсбук.

По-рано днес се появи информация, че Йончо Арсов, който напусна „Герена“ преди малко повече от десет дни, е изтрил ценна база данни с информация за всички юноши в школата на Левски точно преди да си тръгне от Левски.

Не можа ли Раев да ни сведе тази информация?
Или все пак баш шефът все по отчетливо се намества на мястото си с реакции и информации относно семейният клуб.
Честно казано до сега не съм чул жената на Мъри или Ивков или ГГ и Домусчиев да се обажда нещо по повод на някой клуб. Но при нас явно трябва да се знае кой в действителност командва.

Нормално, мъжът в семейството (илияна) е редно да защити по-слабия пол (онзи с показания задник, чието име не следва да се споменава), така че нищо изненадващо.

Апропо, Топчо пак пуснал бразилците - вАн, какво е това нещо, вАн казах! НемЪ им стъпим на тия - факт, бойкотирам сефте мач (освен онези с припоците, на тях не ходя в знак на протест срещу малоумното ни рАководство от време оно). Очаквам на перфектното време навън на ещадиото да има много по-малко хора, отколкото в дъжда при Мъри - стандарти, баце
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 24 апр 2023 03:40

Може да не сме играли някакъв феноменален футбол с Мъри, но поне мачовете на Левски, както на трибуните, така и на терена приличаха на футбол от някое западно първенство(ако не най-силните, то поне австрийско или швейцарско). Добър или лош, със Стоилов си отиде бързината на обработване на топката и по-бързото и движение по тревата. Инерцията отминава и постепенно се сливаме с масовата картинка по БГ терените- посредствена, бавна и безидейна игра. Свиквайте! (ако сте мазохисти и имате нерви)

Върни се в “Левски”