Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Между другото сега попаднах на снимка на Сираков с надписи по обувките. На едната Гунди, а на другата "Л". Грозна работа. Напомня ми как едно време феновете си връзваха шалове на другия отбор на краката да ги газят през цялото време. Та и Сираков изглеждаше така сякаш си е вързал шал на Левски на обувките.
modor написа:Не мога да ви разбера. Ако подкрепяш Ивков, Стоилов и всички кадърни кадри, които си тръгнаха от клуба. То задължително подкрепяш наркосите от СЗ-НКП. И на всичкото отгоре редовно ви се вменява видиш ли Мъри и Ивков били кукли на запада. Това че много хора не подкрепяме начина, по който г-н Сираков ръководи клуба, или по скоро г-н Мило Борисов. Не означава че подкрепяме запада.
Някой хора ако искат да продължат да се подвизават във форума. Не е лошо да спазват добрия тон.
Сори ама когато само плюеш и алтернативата ти не се вижда си е чиста подкрепа за наркосите.
-
- Контакти:
skitnik32 написа:modor написа:Не мога да ви разбера. Ако подкрепяш Ивков, Стоилов и всички кадърни кадри, които си тръгнаха от клуба. То задължително подкрепяш наркосите от СЗ-НКП. И на всичкото отгоре редовно ви се вменява видиш ли Мъри и Ивков били кукли на запада. Това че много хора не подкрепяме начина, по който г-н Сираков ръководи клуба, или по скоро г-н Мило Борисов. Не означава че подкрепяме запада.
Някой хора ако искат да продължат да се подвизават във форума. Не е лошо да спазват добрия тон.
Сори ама когато само плюеш и алтернативата ти не се вижда си е чиста подкрепа за наркосите.
Алтернатива на кое ?
Покрай Разград Локо сф се сетих за нашият мач с Локо и притежанието на топката 75:25 за Левски.Изчаках статистиката на мача и 65:35 за Лудогорец.
САМО ЛЕВСКИ!
-
Аз пък гледах Черно море и дузпата как я би Атанас Илиев.
vlong написа:Покрай Разград Локо сф се сетих за нашият мач с Локо и притежанието на топката 75:25 за Левски.Изчаках статистиката на мача и 65:35 за Лудогорец.
А тука даже Локото бяха с 10 човека.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Още един рекорд бе "счупен" в този мач.Лудогорец отправи 37 удари по посока на вратата на Локомотив от които 17точни.......и само един гол.
- metodito
- Контакти:
Между другото, вероятно малко ще са съгласни с мен, но Маринчо, ако го хване треньор с главно "Т", може да направи ебаси и играча. Това е унверсален играч (поне на три позиции играе успешно) и е млад. Топчо ...не знам от споменатите от мен тренери ли е. Дано (ама съм мнителен по въпроса малко).
metodito написа:Между другото, вероятно малко ще са съгласни с мен, но Маринчо, ако го хване треньор с главно "Т", може да направи ебаси и играча. Това е унверсален играч (поне на три позиции играе успешно) и е млад. Топчо ...не знам от споменатите от мен тренери ли е. Дано (ама съм мнителен по въпроса малко).
Топузаков редовно е по Макс Спорт "анализатор" не ми се вижда капацитет.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема